Şimdi Ara

Bu Irak'lıları anlamak güç... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ABD bunu hep yapıyor. Vietnam'da da oldu bunlar Irak'ta da oluyor. Eğer Irak halkı bu kadar mutluysa niye hergün ABD askerlerine saldırıyorlar? Bunların hepsi propaganda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaotika

    Iraklı kızları Amerikalı komutanlara peşkeş çekiyorlar diyen arkadaş ! Sen gözünle gördün mü? Lütfen her duyduğunuza inanmayın. çamur atması çok kolaydır.


    Arkadaşım peki sen gözünle gördünmü olmadığını ???
    3askerin birden Iraklı kadını tecavüz ettiğinide görmemişsindir belki ?
    Şuan Irak da aklımıza gelmeyen daha neler neler oluyordur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaotika

    Iraklı kızları Amerikalı komutanlara peşkeş çekiyorlar diyen arkadaş ! Sen gözünle gördün mü? Lütfen her duyduğunuza inanmayın. çamur atması çok kolaydır.


    camur atmaktan bahsetmek hele hele bole apacık ortada olan bi konuda!!! hic birsey gormediysen, duymadıysan, hissetmediysen bile tvde yayınlanan int.te pazarlanan igrenc otesi hayvnlıktan daha asagı dusmus ınsanların cektıkleri goruntuleride mi gormedin duymadın?o goruntulerde kimlerei cektiklerini sanıyosun? neden saddam gitsin diye direnmeden teslim olan bi millet ilk gunlerden itibaren ayaklasın? aradaksın anlattıklarının dahasıda var.. ab d vietnamda yaptıgı gibi ahlaki cokuntu olusturup, genc kızları aılelerı baska yasmalara alıskın hale gtırmeye calısıyolar.. araplara guvnemeyen sunnılerı ınsna yerıne koymayan dalga unusuru yapanlar gıdın vietnamdakilere sorun neler yasadıklarını, kızalarına eslerine yapılanları! samarrada ilk gece evlerinden toplanan kızların sabah ellerine 5 dolar sıkıstırlarak evlerıne gonderılıslerını yazmamıs arkadas,ertesi gun sehirdeki tum genc kızları dag koylerıne gondererek korumaya calısan, gosterı yapan gruba otomatık sılahlarala ates acan v oldurduklerı ınsanları operasyonda olen dırenıscıler dıye lanse ettıklerını yazmamıs arkadas.. eksik yazmıs.. Allah kimseyi isgal altında birakmasın dusmanında serefisizini onursuzunu musallat etmesin insallah(AMIN)
    hala ab d ye camur attgımızı iddia eden varsa dicek lafım olmaz artık..




  • KOnu Amerika o bu şu değildir, konu şudur, günümüzde yalanlar, "fake" ler, gerçekdışı hikayeler o kadar moda oldu ki, insanlar neyin gerçek neyin yalan olduğunu kavrayamaz oldular. Lütfen duyduklarınızı mantığınızın süzgecinden geçirin. Bir zamanlar çok iyi hatırlıyorum, konuştuğum doğudan sözde üniversite okumaya gelen aydınlar, türk askerlerinin doğuda kadınlara kızlara tecavüz ettiğini söylüyordu, şimdi bu da mı gerçekti, lütfen arkadaşlar, okumuş insanlarsınız, duyduklarınızı iyi araştırın, önyargı ile yaklaşmayın.

    Ayrıca "vivacocha" isimli arkadaş, bu lafım sadece sana:
    Farzedelim ki ben Amerikan vatandaşıyım, ne olacak?
  • imaj düzeltme çalışması..
    "hey dünya, bak biz ıraklılarla dost olduk"..
    pehhhh... pehhh..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaotika

    KOnu Amerika o bu şu değildir, konu şudur, günümüzde yalanlar, "fake" ler, gerçekdışı hikayeler o kadar moda oldu ki, insanlar neyin gerçek neyin yalan olduğunu kavrayamaz oldular. Lütfen duyduklarınızı mantığınızın süzgecinden geçirin. Bir zamanlar çok iyi hatırlıyorum, konuştuğum doğudan sözde üniversite okumaya gelen aydınlar, türk askerlerinin doğuda kadınlara kızlara tecavüz ettiğini söylüyordu, şimdi bu da mı gerçekti, lütfen arkadaşlar, okumuş insanlarsınız, duyduklarınızı iyi araştırın, önyargı ile yaklaşmayın.

    Ayrıca "vivacocha" isimli arkadaş, bu lafım sadece sana:
    Farzedelim ki ben Amerikan vatandaşıyım, ne olacak?


    ya arkadasım hic bisey gormediysen duymadıysan amerika baskanınında sırıtarak kabul ettigi filmleri resimleri yapılanlarıda mı gormedin?ordaki insanlar uzaydan mı geldiler,kimlerdi o resimdeki insanlar? el-insaf,el-insaf...!!!




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.