Şimdi Ara

Administrator Kullanıcısını devredışı bıraktım!...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarım'a sağ tıklayıp Yönet'den girdim, Yerel Kullanıcılar ve Gruplar'dan, Users' dan Administrator kullanıcısını seçip sağ tıkladım. Özellikler menüsüne girdim. Genel sekmesinde bulunan "Hesap devre dışı" seçeneğini işaretleyip bilgisayarı kapatıp açtım. Bilgisayarda Administrator ve Guest kullanıcısı haricinde kullanıcı tanımlı değildi. Administrator kullanıcısıyla login ekranı geldi. Admin kullanıcısına normal şifresini girmeme rağmen, "Kullanıcınız devre dışı bırakılmış, sistem yöneticinizle görüşün" gibi bir mesaj veriyor ve bilgisayarı açmıyor. Guest kullanıcısıyla oturum açmaya çalıştığımda ise "Sınırlı kullanıcıyla oturum açamazsınız" gibi bir mesaj veriyor.
    Bilgisayarı formatlamadan bu problemi çözmenin yani bilgisayarı açmanın bir yolu varmıdır. Yoksa tek çözüm format mıdır.

    Böyle birşeyi neden yaptığımın sorulmamasını rica ediyorum Çünkü bende bilmiyorum oldu işte







  • Selamlar,

    Güvenli kipte oturum açmayı deneyin. Eğer olmuyor ise Karşılama ekranına geldiğiniz zaman eğer kullanıcı değiştirebiliyor iseniz

    SUPPORT_388945a0

    ile oturum açmayı deneyin...
  • bu işi yapmanın bir yolu var ama çok karışık "net user" diye bir komut var bu konutla dos ekranında istediğin user i disable veya enable yapa bilirsin şimdi dos a nerden giricem dersem mak. dos destekli güvenli modda aça bilirsin
  • Arkadaşlar xp yi komut istemi modunda açıyoruz, net user administrator /active:yes
    dediğimiz vakit kullanıcıyı tekrar aktif hale getiriyor.
    Çözdük mevzuyu. Herkese teşekkürler...
  • Sen administrator u devre dışı bıraksanda bir sistem yoneticisi şart koşuyor xp eğer sistem yoneticisi var ise gerisi kolay sadece guest varsa biraz zor..

    Biraz daha açıklarmısın..
  • Bende de Windows direk admin ile açılıyor
    bir profil var sistem yöneticisi olarak admini devre dışı bıraksam direk hiç kullanıcı sormadan bu hesapla açılır mı PC'm . Ayrıca safemode da açmak istediğimde admin ile açılabilir mi PC..?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.