Şimdi Ara

kim daha büyük!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar biz kendi aramızda övünüyoruz 3 büyük galatasaray yok fener yok beşiktaş diye... ya bizden aşağı futbol oynamayan gençlerbirliği, denizli, gaziantep v.b takımlarında bizim gibi seyircileri olsa, nolurdu.. biz olimpiyat stadındayken, ali samiyendeki atmosfer yoktu 6ncı bitirdik..şimdi soruyorum kim daha büyük takım acaba.. benim tuttuğum galatasaraymı, senin fenerbahçemi, yoksa beşiktaşmı.. yoksa bizlerin sahip olduğu imkanların yarısına sahip olmayan bu takımlarmı..



  • büyüklük kupayla başarıyla olmaz, olsa bile bir noktaya kdr idare eder ve yok olur, örneğin nottingham forest 2 tane şampiyon kulüpler kupası var, ama nerde bilmem kaçıncı ligde, taraftarı çok, camiası büyük olan takım büyüktür, bu ülkede de 3 büyük var, trabzon büyük deil, kimse kendini kandırmasın, daha bikaç sezon evveline kdr tribünleri yakıodu taraftarları, maçına giden olmuodu
  • büyüklerin 70 küsür puanı var, diğer dediğin takımlar ise 40'larda geziyor... büyüklük burada sanırım...
  • anadolu takımlarından en wefalı taraftar;göztepe(yonetim yaktı.3.lige indiler,,,bursaspor(gene çıkamadılar 1.lige) ve bence malatya.malatya her maç dolu tribunlere oynuyor..buyuksehir belediye ankarayı da tebrik etmemiz gerek bence.daha ligde yeniler puan cetwelindeki yerlerine bakıyoruz7.lık..samet aybabanın kariyerine bakın ankaranın yerini sonuna kadar hak ettiğini goreceksiniz.ziya doğan we samet aybaba ikisinden biri fenrein basına gelse olacakları dusunemiyorum bile.
    (bu arada arkadaslar FANATİK GAZATESİ İLE FOTOMAÇ GAZETESİ AYNI BASLIĞI ATMIS )
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ta4cmj

    arkadaşlar biz kendi aramızda övünüyoruz 3 büyük galatasaray yok fener yok beşiktaş diye... ya bizden aşağı futbol oynamayan gençlerbirliği, denizli, gaziantep v.b takımlarında bizim gibi seyircileri olsa, nolurdu.. biz olimpiyat stadındayken, ali samiyendeki atmosfer yoktu 6ncı bitirdik..şimdi soruyorum kim daha büyük takım acaba.. benim tuttuğum galatasaraymı, senin fenerbahçemi, yoksa beşiktaşmı.. yoksa bizlerin sahip olduğu imkanların yarısına sahip olmayan bu takımlarmı..





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.