Şimdi Ara

Bilgisayarı TV'ye bağlayıp film izleyen var mı?(çok acayip bir arıza!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Voxline'ım bozulduktan sonra yeni bir DivX çalar almaya üşendiğim ve hiçbiriyle doğru düzgün Divx izlenemeyeceğini düşündüğüm için dizüstüyü TV'ye bağlayayım öyle izleyeyim dedim ama S-video kablo ile bağlantı yapıyorum görüntü renksiz ve titriyor. Gittim yeni kablo aldım durum aynı. Kablolar mı bozuk nedir anlamadım. Bilgisayar TV'ye nasıl bağlanır biri tarif ederse sevinirim.

    güncel:
    Arızayı yeni farkettim: Bilgisayarın güç kablosunu çıkarınca pırıl pırıl görüntü alıyorum, kabloyu takınca bozuluyor. Bunu iki farklı dizüstünde denedim, aynı. Çok tuhaf yahu, böyle bir şey nasıl olur, fikri olan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nlty2000 -- 20 Kasım 2008; 22:08:08 >



  • Ben HDMI'dan bağlıyorum Full HD filmleri adam gibi izlemek için. Sizde VGA çıkışı varsa, ordan bağlamalısınız. Diğer bağlantı şekillerinde kalite çok düşük olacaktır. Ne tür bir TV kullandığınızı bilmiyorum ama büyük ihtimalle CRT kullanıyorsunuz. O zaman S-Video kullanmak zorundasınız. TV markasına göre PAL veya NTSC sinyali seçmeniz ve ekran kartından da ayarları düzgün yapmanız gerek. Renk olayı büyük ihtimalle PAL-NTSC farkındandır. Titreme ve diğer sorunlar kablodan veya TV'den de kaynaklanıyor olabilir.
  • 5 yıldır öyle izliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.