Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.861
Cevap
52
Favori
376.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 160 bin km bakımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedrim kullanıcısına yanıt
    Laguna 2 1.6 prv faz2 ve laguna 2 2.0 t dyn kullandiktan sonra laguna 3 2.0 dci dyn sunrooflu gri bir arac aldim.3 ay kadar oldu. Yeni bakim yapilmisti ve birsey yaptirmadim henüz. oncelikle motor performansi 2.0 dci de tabiki guzel ama 2.0 t gibi degil. Yol tutuşu faz2 den zayif gibi ancak burada benim on duzende bir sorun var onu hallettikten sonra yeniden görüş paylaşacağım. Suspansiyon epey farkli laguna 3 sert bir arac. On konsolsan gelen sesler rolantide gercekten sinir bozucu. Yakit anlaminda sehirler arasi 110 km ortalamada 5.5 lt civarina dusuyorum sehir ici 9 alti mumkun degil hatta daha da yukseliyor. Simdilik aklimdakiler bunlar sormak istediginizbirsey olursa bildigim kadari ile cevap yazarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakim icin teklif aldim. 1150 liraya geliyor fren hidroligi ve antifriz eklenince. Onlarin da degisme zamani gelmis oyle dediler. İstanbulda var mi onerebileceginiz servis? İnanlara gidiyordum kapandi.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecü -- 9 Ocak 2019; 12:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzunca bir süredir ekranda çıkan park yardımı ve airbag hatası sebebiyle Ankara Şaşmazda gittiğim my renom özel servisinde tüm sorunlar halledildi (nasıl halledildiğini de yazacaktım ama tam anlamam bu işlerden) daha önce de triger değişimi için gelmiştim ve o zaman da sorunsuz işlemlerimi halletmişlerdi. Düzgün laguna ustası bulmak zor olduğu için ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 Aralık ayında yıllık bakım yapıldı. Yetkili servis, dört yıl dolduğu için ağır bakım yapılması gereği özellikle belirtmişti. Fakat ağır bakımı bir sonraki yıllık bakım olan Aralık 2019 kadar erteledim.
  • Sorun olmadığı halde, yine park freni arızası ekranda görünmeye başladı.
  • 2009 1.5dci aracıma Ankara'da özel bir serviste bakım yaptırdım. arka balataların değişmesi gerekir dediler tamam dedim. mga marka balata taktılar. Fakat ciddi anlamda ses yapınca tekrar gittim. Değiştirdiler arka diskleri tornaya gönderdiler ve TRW marka balata taktılar. Ancak gördüm ki TRW marka taktıkları balata Laguna 2 için üretilmiş (TRW GD1469) ses yok ama kafamda soru işareti var. Bu konu hakkında tavsiyeniz ne olur ?
  • Merhaba Arkadaşlar ,
    Bu aralar Laguna 3 Modelini baya kafama taktım.

    Dizel Laguna 3 Modelini kafama takma sebebim , tamamen duygusal $$$ :) Bu donanım seviyesindeki araçlara nazaran daha uygun olmaları.

    Ancak bir konuda kararsız kaldım.

    1.5dCİ Manuel ile 2.0 dCİ Otomatik arasında kararsız kaldım.

    Tecrübeli olan arkadaşlardan , yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
  • 2.0 dci otomatikten memnunum☺️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karacicek

    Merhaba Arkadaşlar ,
    Bu aralar Laguna 3 Modelini baya kafama taktım.

    Dizel Laguna 3 Modelini kafama takma sebebim , tamamen duygusal $$$ :) Bu donanım seviyesindeki araçlara nazaran daha uygun olmaları.

    Ancak bir konuda kararsız kaldım.

    1.5dCİ Manuel ile 2.0 dCİ Otomatik arasında kararsız kaldım.

    Tecrübeli olan arkadaşlardan , yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
    ahh ahh kardeşim

    Laguna II Faz 2 1.9 dci ile lagunayı çok sevdim.

    Uzun süredir Laguna 3 1.5 dci takip ediyorum ama son 3-4 ayda fiyatlar 1.5-2 kat oldu..:

    maaşlar? %15 zam Ocak ayında....
  • bir kaç ay önce bende laguna III 1.5 dci privilege modeli satın aldım aklımda her zaman olan arabalardan biriydi aslında güzel araba geniş araba deri koltuk cam tavan ve sunroof özellikli navigasyonu yok bazı modellerinde var bazılarında yok privilagelerin şimdilik iyi gidiyoruz denizlide 65 lik depo ile 800 km ye yakın yol yapıyor ilerleyen zamanlarda resim de yüklerim

  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bir çok mesaj okudum ama detaylı bilgi bulamadığım için yazmam zoru da kaldım. 2.0 dizel Laguna 3 alacam nasipse ancak bir çok yorumda aracın direksiyon sertliğinden bahsedilmiş bir kaç yorumda da saça 1.5 şerde bu sorumu. Olduğu 2.0 larda daha yumuşak bir direksiyondan bahsediliyor 1.5 ile 2.0 dizel arasında direksiyon anlamında bir gark var mı ve direksiyonlar servo mu yoksa sadece hidrolik mi selamlar
  • Konu baya terk edilmiş galiba ama bilenler bilgi verirse çok sevinirim  


    Clio parasına D segmenti bu araç çok hoşuma gitti. 2010 model 1.5 dci Dynamique donanımda 150.000 km de laguna 3 almak üzereyim kronik sorunları varmıdır ? Nelere dikkat etmeliyim alırken ekspere zaten göstericem. Araçta spor paket var.

  • Konu sahibi de terk etmiş burayı belirli bir çoğunluk sağlanabilirse (min.25-30 kişi) konu üzerinde bir çalışma yapabilirim. Takip veya beğeni atarsanız veya mesajı cevaplarsanız bir kaç hafta içinde canlandırabiliriz.

  • Lagun@ kullanıcısına yanıt
    Konu benim favorilerimde ama dediğiniz gibi hocam kimse yok olsa da okuyup geçiliyor sanırsam. 25 30 kişi de zor gibi duruyor. Face de falan gruplarda var oralar daha aktif.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna forever! şu an ilanların yıldızı bence, hadi coşturalım şurayı, ben 2.0 dizel otm kovalıyorum. 15 gün emanet olarak 1.5 dci manuel kullandım, çok iyi araba 2008 ve yıpranmış bir ilk el örneği olmasına rağmen bayıldım resmen(yaşını göz önüne alarak tabi) eksi olarak trim sesi çıtırtı çok fazla benim kullandığım arabada, dreksiyon düşük hızlarda sert bayağı sert aksine yüzün üzerine çıkınca tatsız bir yumuşaklık oluşuyor. Yol konforu müthiş, geniş yolları ver uçarak git tarzında, büyüklüğünden dolay şehirler arası yola çıkana kadar bir tık yorucu ama bu tüm D sınıfında aynı. Al sana hortlattım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matetech kullanıcısına yanıt

    Alacağım yaw kim ne derse desin gemileri yaktım. Depremde ölümden döndük anasını satim, bi daha mı gelecez dünyaya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldın mı hocam ?



    Ben de laguna 3 bakıyorum çok kafaya taktım neden böyle oldu iki gündür bilmiyorum :D

  • Bir ay önce, 2008 model, 1.6 litre benzin ve LPG kombinasyonlu Privilege bir araç satın aldım. Şu an için her şeyin yolunda olduğunu söyleyebilirim. Araç 245.000 km'de. Satın aldıktan hemen sonra Mann marka filtreleri değiştirerek bakımını yaptım. Yağ, buji ve bobin değişimi gibi işlemlerle toplamda 4000 TL tutan bir masrafım oldu. Elektronik arızaları konusunda endişeliyim; ancak bu haricinde araçla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca, aracı kendim tamir etmeyi düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek bir Facebook grubunda deneyimli bir üye bulunuyor.

  • Bu araç efsane ama yedek parça sıkıntısı var. Bazı parçalar çok zor bulunuyor ve çok pahalı.


    Bu araçlardan anlayan (özellikle elektronik arızaları) usta bulmak da sorun olmaya başladı.


    Bütün bunlara rağmen bu araç efsane ve kullanmaya devam.

  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.