Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2074. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.163
Cevap
275
Favori
3.120.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazılanların hepsi doğru ,Ama bir tek gerçek var?
    Türksat yalan.Bu kanalları görmek artık hikaye.
    İsmi üstünde Türksat digital kablo tv digitalse tâbi?
    5,6 sene olmuş bu platformdan bir cacık olmaz.
    Sansür hak getire yandaş kanallar dolmuş.Rtük belası var.
    Bu platformdan artık bir şey beklemeyin derim artık.

    Al bir çanak anten tüm dünya elinin altında,Özgürce izle Yıllardır türksat uyutuyor aboneleri artık gözümüzü açalım ne dersiniz. Annem izlemese ben çooooktan kapatmıştım canı sagolsun.Valla bu türksat platformuna ödedigi miz paralarla kaçtane kanal eklenirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt
    İnternet paketiyle ucuz oluyor mantığından çıkmak gerek.Evet bazi paketler ucuz oluyor fakat internet ayrı tv ayrı sey,güncel ve müşterilerin isteğine uygun kanallar ile anlaşma saglanmalidirSorun budur.Fazla durağan bir seylerin olmasi için çok bekleniyor.Memur isleri gibi çok geç işliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 25 Temmuz 2020; 1:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    5,6 senedir ben göremiyorum bu kaliteyi.
    Dostum sen gördünmü?
    Aynen katılıyorum sana ayrı ayrı değerlendirme yapılmalı. Ama bu seçenegide sunmuyorlar dimi.
    Dogruya doğru.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt
    Belgeseller in hd ye dönüştürülmesi ve viasat history ve nature olarak ayrı iki kanal eklenmesi ve history var.Bunlar gerçekleşirse iyi olucak. Ama yinede boşalan üst paket için yeterli değil. BBC hd BBC first BBC earth gelmelidir.Hiç değilse anlaşma yoluna bır gidilseydi.Örneğin bır yayın gurubu ile anlaşırsan diğer kanallarını getirmekte mantıklı olur.Hem anlaşma da maddi indirim uygulanır. Hem izleyici hem Türksat hem de yayıncı grup kazanır. Bır kanal getirmek maliyetindense o yayın gruplarının var olan ölçüde dublaj yayın vs özellikler baz alinarak toplu kanal grup yayınları yapılabilir. Hem daha ucuz maliyet olurdu.Nitekim Box kanallarında ve fox yayın grubunda bunu yaptılar. Keske BBC ler içinde yapsalar.3 kanal gelirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 25 Temmuz 2020; 1:37:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    Bence belgeseller yeterli kanımca .
    Eksik olan kanalları tekrar etmeye gerek yok.
    Özel Avrupa kanalları
    Sinema kanalları
    Ve diger eklenecek kanallar.(Bir kez daha söz ediyim bari)

    Tabi ben artık inanmıyorum gözümü açalı çook oldu bu platform bu kanalları getirecek kapasitede degil. Ne giriş paketi ne üst paket hareketlendi.
    İşine gelmez üstat bu türksatın kaliteli kanal getirmek milletin gözünü açmak istemezler..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4k yayına 10 sene sonra geçecekler sanırım ,dünya 8k ya geçince ucuzlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aesenel

    :)
    Çok uzatmayayım son kez yazayım bu konuyla ilgili.
    Aynı şeyleri konuştuğumuz aşikar. Logo sunucuda yok ya da hacklendi iddiam olmadı. Bildiğiniz üzere teknik açıklamasını da yaptık zaten.

    Pek çok sebebi olabilir. Yanlış basılmış olabilir, bir şey test ediliyor olabilir, arka tarafta çalışan başka bir sayfa vardır orada kullanılmış olabilir, vs. vs...

    Ulusal kanallar ilk HD yayına başladığında sözlü teyitler alındı ve siteye yakında eklenecek kanallar kısmı eklendi. İş sözleşme aşamasına geldiğinde ise (bazı platformların da gazı ile) münhasır anlaşmalar yapıldı ve bazı kanallar platforma eklenmedi. Uyduda da şifrelediler. Bazısı dsmartta (kanal d, star) bazısı digitürkte(fox, showtv) olacak şekilde dağıldılar. O zamandan beri de yoğurdu üflüyoruz.

    Resmi imzalar atılsın, gene gelir yazarım ben buraya..
    Temelde aynı şeyleri konuşuyoruz ama birimiz yoğurdu metal kaşıkla yerken diğerimiz tahta kaşıkla yiyor tek fark bu. :)

    Sizin hacklendi iddianız olmadı benimde sitede geçerli bir sayfada BBC Earth logosu vardı iddiam olmadı. Bu konu o zamanlar çok tartışma götürmüştü, benim konuya müdahil olma sebebi @engineer.man'in yazdığı "logo sunucuda vardı" kısmını teyit etmek içindi. O tartışma döneminde de logo photoshop ile ID sorgulamasına eklendi iddiaları vardı onlarında geçersiz olduğunu teyit etmek amacıyla müdahil oldum hocam.

    Logo paketi atmalarının sebebini bilemeyiz sizinde dediğiniz gibi birçok sebebi olabilir, konunun bu kısmı fazlada önemli değil. Logo sunucuda vardı ancak geçerli bir sayfada BBC Earth'ün eklendiğine dair bir listeleme yoktu. Konunun doğru olan özeti bu şekilde.

    Ulusal kanalların şifresiz HD'ye geçiş dönemini çok iyi hatırlıyorum. Ulusal kanallar şifresiz HD yayına başladığı zaman insanlar Kablo TV'ye de gelsin istediler ama anlaşmalar dolayısıyla kolay kolay gelmedi. Tabi kanalın HD yayını içinde Kablo lisanslı alması gerektiği için kanalların eklenmesinde de sıkıntı çıkmış, kanallar HD kanalları için lisans almakta gecikmişti. (SD yayın için lisans varsa aynı kanalın HD'si için tekrar para ödemek gerekmiyor sadece evrak işi var)

    Gelebilecek kanalların haberini sizden bekliyoruz, emekleriniz için teşekkür ederiz.
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt
    O dediğin kanallar asla gelmez. Bi ara yaptılar onu sonra 1 yıldan az süre de çıkardılar.Biliyorsun ya vox hd RTL 2 bi geldi sonra bi anda yine gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    İşte bende bundan bahsediyorum.
    Sende belirtmişsin bu kanalları muhteşem bir platformumuz var ya inanılmaz örnek bir platform. Çöp kanalları getirmekte 10 üstünden 10 vermek lazım. Settapbox niye verildi şifre kartı neden verildi. bu yandaş ve çop kanalları izlemek içinmi? Bana kimse anlatmasın türksat digital platformu nu , Digiturk platformunda da çoküş var albirini vur ötekisine bir yerde Digitürk sıyrılıyor.Ama gerçek şuki Digital en azından👏👏
    Çakma degil en azından bir ismi var .😉😉😉😉👌👌👌😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ATV FOX filmlerinin ilk gösterimi ile yeniden anlaşmış. (Disney ve Sony ile de ilk gösterim anlaşması var)

    Dün 2017 yapımı animasyon filmi Ferdinand TV'de ilk kez yayınlandı, yarında 2018 yapımı;

    Maze Runner: The Death Cure / Labirent: Son İsyan filmi yayınlanacak. Saat 8'de. Daha önce sinema veya D-Smart'ta izlemediyseniz filmi Kablo TV olarak ilk kez izleyeceğiz.



    * Ayrıca perşembe günü yayın akışında Hızlı ve Öfkeli ilk filmi gözüküyor, Universal ile de içerik anlaşması yapıldı sanırım.
  • HDye dönüştürülme olumlu sonuçlanırsa, çok istenilen birkaç kanal var,onlar da getirilirse eksik kalmayacak. Kapanan ya da Türkiye yayını sona eren kanallar sonrası üst paket içeriği azaldı.

    Platformda BBC Entertainment kanalı var. BBC World için ücret ödenmiyor olabilir de BBC Entertainment için ücret ödeniyordur. Anlaşma yapılırken BBC Earth ve BBC First kanalları da getirilebilir. Kanalların birlikte getirilmesi daha ekonomik olabilir. BBC Entertainment SD yayın yapıyor,bazı ülkelerde de yayını sona erdi. Yerine de bu iki kanalın getirilmesi düşünülebilir. BBC HD'in Digitürk dışında tüm ülkelerde yayınları sona erdi. Digitürk'e özel bir anlaşma yapılmış olmalı.https://www.bbchd.com/ Gelmesi imkansız gibi bir şey.

    @Saiki 4K yayının yaygınlaşması tüm dünyada vakit alacak gibi görünüyor. Uydu yayınının maliyeti yüksek. İçeriklerde maliyeti yüksek diye sınırlı. IPTV platformlarında kanal sayısı artabilir,onun içinde yüksek hızda internet gerekiyor. 4K içeriğe internet üzerinden dizi ve film izlenebilen platformlar dışında ulaşmak vakit alacak görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 25 Temmuz 2020; 13:15:30 >
  • nakil ücreti 150 lira istiyorkar, gerçekten soygun ya . Böyle bişey olabilir mi??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eediz

    nakil ücreti 150 lira istiyorkar, gerçekten soygun ya . Böyle bişey olabilir mi??
    Nakil gittiğiniz yerde bina dağıtım kutusundan daireye oradan da daire içine sıfırdan kurulum yapılacaksa özellikle üst katlar için kablolama ve ayırıcılar yaklaşık bu maliyettedir. (Üst - orta kat, Kablo TV + Kablonet kurulumu ve farklı oda kurulumu hesaba katılarak ortalama maliyet hesabı yapılmıştır)

    Nakil için adil olan gidilecek yerde hazırda Kablo TV altyapısı bulunup bulunmaması olmalı. Yeni sitelerde / dairelerde altyapı hazır servis gelip sadece aktif ediyor, bu opsiyonda nakil ücreti hiç olmamalı veya çok düşük olmalı. Nakil gidilecek dairede / apartmanda altyapı yoksa veya dairede hazır bir hat yoksa o zaman 150 lira alabilirler.

    Şu durumda herkesten sıfır kurulum parası alınıyor, para nakil gidilecek yerdeki duruma göre alınırsa adaletli olur kimse üzülmez, hak geçmez.
  • Wakanda W kullanıcısına yanıt
    hocam eve kadar kablo var. Giriş kat. Herşey hazırX Takma parası alacaklar yani. Böyle bir saçmalık olamaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • üyeliğimin bir senesi bitti. iptal ettirmek istediğimde 900 tl ceza çıkarıyorlar. hakları mı? yasa gereği 1 sene üstü thattüt verilemiyordu hani?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eediz kullanıcısına yanıt
    https://www.turksatkablo.com.tr/Islem-Ucretleri-Sayfasi,170 nakil gibi işlemlerin fiyatları eskisi gibi değil,fiyatlar yüksek. Uzun süredir de böyle. Baktım da doğru hatırlamışım,2019 başında 70 tl'den 144 tl olmuş.

    Yeni hat çekilme durumunda maliyeti var da, size yeni hat çekilmesinin maliyeti yokmuş, sabit ücret belirledikleri ve değişmediğinden o ücreti isteyecekler. Ücret alınacağı için ileride sorun yaşamamak için ücrette ödüyorum diyin, yeniden hat çekilmesini isteyin. Yeni abonelikteki kampanyaların fiyatı mevcut abonelere özel kampanyalardan daha yüksek, ödediğiniz ücretin bir kısmını çıkarmış olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 27 Temmuz 2020; 18:40:43 >
  • Arkadaşlar merhaba, kablonette bazı sıkıntılar yaşıyorum. (50 mbps 250 GB kotalı paket)

    Müşteri hizmetlerini aradığımda modeme gelen sinyallerde dalgalanmalar olduğunu söylediler. Bunun üzerine oluşturduğum arıza kayıtlarında şebeke kablo arızası ibaresi ile arıza kayıtları kapatıldı hep. Bana bilgilendirme yapılmadan hem de.

    Sonrasında ben de buna uyuz olduğum için il müdürlüğünün takibinde olan şikayet kaydı bıraktım. O kaydı da “altyapınız incelenmiş olup fiber optik sinyallerde sorun görüldüğü için sinyal artırılmıştır gibi bi ibareyle kapatmışlar şikayet kaydını.

    Bunun üzerine müşteri hizmetlerine tekrar sinyal kontrolü yaptırdığımda halen dalgalanmaların olduğunu söylediler ben de yine arıza Kaydı bıraktım.

    Sizce bu dalgalanmaların sebebi ne olabilir? Buna nasıl bir çözüm getirebiliriz ? Saha ekipleri benle hiç iletişim kurmadı. Evdeki kablolarda bir sorun olup olmadığını tespit edemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hako42

    Arkadaşlar merhaba, kablonette bazı sıkıntılar yaşıyorum. (50 mbps 250 GB kotalı paket)

    Müşteri hizmetlerini aradığımda modeme gelen sinyallerde dalgalanmalar olduğunu söylediler. Bunun üzerine oluşturduğum arıza kayıtlarında şebeke kablo arızası ibaresi ile arıza kayıtları kapatıldı hep. Bana bilgilendirme yapılmadan hem de.

    Sonrasında ben de buna uyuz olduğum için il müdürlüğünün takibinde olan şikayet kaydı bıraktım. O kaydı da “altyapınız incelenmiş olup fiber optik sinyallerde sorun görüldüğü için sinyal artırılmıştır gibi bi ibareyle kapatmışlar şikayet kaydını.

    Bunun üzerine müşteri hizmetlerine tekrar sinyal kontrolü yaptırdığımda halen dalgalanmaların olduğunu söylediler ben de yine arıza Kaydı bıraktım.

    Sizce bu dalgalanmaların sebebi ne olabilir? Buna nasıl bir çözüm getirebiliriz ? Saha ekipleri benle hiç iletişim kurmadı. Evdeki kablolarda bir sorun olup olmadığını tespit edemiyorum
    Bir ara bende de bahsettiginiz benzer sorun oldu tv kisminda hic bir sorun yasamadim ama internet durup duruyorken gidiyordu sonra geliyordu sonra tekrar gidiyordu modem degistirdim yine ayni sorun devam etti mh aradim ozellikle evime teknip ekip gelmesini istedim tum hatlari portlari vs kontrol ettiler hic bir sorun yok dediler yukaridaki kutuya test cihazi tqkacaz dediler 2 gun boyunca izlemeye aldilar test cihazindada kopmalar oldu sonra kutu icinden kucuk bir parca degistiler adini hatirlayamadim fiber den gelen iki tane renkli kablonun baglandigi kutu avuc ici kadar birsey ogun bugun hic bir sorun yasamadim sizde de boyle birsey veya buna benzer birsey olabilir evinize ekip talep edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün iki kere lütfen bekleyiniz yazısı çıktı.
    Fark ettinizmi.sizde.

    Bir hareketlilik mi. Söz konusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt
    Fark etmedim. Mesajınızı görünce web sayfasına baktım, pdf'si güncellenmiş. Hangi kanal diye baktım,TGRT Haber HD olmuş. SD olanı da 913 numaralı kanala taşınmış.
  • 
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.