Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1913. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.159
Cevap
275
Favori
3.120.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19111912191319141915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Yer İstanbul Maltepe.
    Herhangi bir şey yapmadan bu sabah itibarı ile tüm radyo yayınları geri geldi.
    Yer ücra bir yer de değil, İstanbul Maltepe.
    Burdan ne cihazda ne başka bir şeyde bir sorun olmadıgını ama İstanbul Maltepede dahi bir hafta radyo yayını kesildiğinde kimsenin takip etmediğini anlıyorum.
    KabloTV nin durumu Allah'a emanet :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jedy J kullanıcısına yanıt
    Yayın merkezi kaynaklı sorunmuş. Çalışan personelin dikkatli olması önemli. Ücra yerde çalışan personel yayınları daha sıkı takip ediyorsa yayın sorunu orada daha az yaşanır, kısa sürede de çözülebilir.
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    Altyapı sorunu farklı servis sağlayıcıların Kablo TV yayın yapmasından kaynaklanmıyordur. Altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor denmişti. Kablo yenilerken apartmandaki kutuların sinyalleri,caddelerdeki kutuların sinyallerini ayarlamaları uzun sürüyor,burada da o dönem sorunlar epey sürmüştü.
  • Sinema TV Eylül dergisi yayınlanmış sitesinde, Ağustos dergisinde gelecek ayın(Eylül) filmi olarak Black Panther filmi bulunmaktaydı fakat yayınlanan eylül dergisinde Black Panther ile alakalı bilgi bulunmamakta. Bu ayın filmi Star Wars: The Last Jedi olarak gözükmekte.

    Daha önceden de böyle durumlar oluyor muydu? Ben dergiyi 1 kaç aydır takip ediyorum öncekilerle alakalı bir bilgim yok.

    https://sinematv.com.tr/content/E-Dergi.pdf


    AYIN KIRMIZI HALI KUŞAĞI FİLMLERİ
    31 AĞUSTOS 21:30 BLADE RUNNER 2049 (2017-WB)
    07 EYLÜL 21:30 GEOSTORM (2017-WB)
    14 EYLÜL 21:30 STAR WARS: THE LAST JEDİ (2017-DİSNEY)
    21 EYLÜL 21:30 COCO (2017-DİSNEY)
    28 EYLÜL 21:30 BELİRSİZ

    EKİM AYININ FİLMİ: JUSTİCE LEAGUE (2017-WB)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer.man -- 31 Ağustos 2019; 16:42:23 >
  • S sport plus üyesi varmı aranızda. Yıllık 160tl. Alınabilir aslında. Apple tv ve chromecast desteği var ama nae kadar sağlıklıdır bilmiyorum. Chromecast te şikayetler okudum. İkiside yok bende ama telefondan tv ye yansıtabilirim ekran görüntüsü.

    Tecrübeniz varmı yada bilginiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook TV platformları sayfası paylaşımı

    Son Durum : Sadettin Saran'ın sahip olduğu S Sport 2 kanalında verdiği bilgiye göre :

    - S Sport 2 kanalını isteyen platform şuanlık sadece Türksat oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kskasap kullanıcısına yanıt
    Paylaşmak için girmiştim foruma paylaşmışsınız, açıkçası söz konusu Kablo TV olunca insanın inanası gelmiyor, kaldı ki daha 1. kanal eklenmedi. Pek ihtimal vermesemde umarım milli maç arasında bir gelişme olur.
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Hadi ya forumdaş, yazarken düşündüm bu ihtimali, üzüldüm. Avrupa Ligi ve ŞL için Digitürk sadece kendi vermek istediği için vermiyor bence. Tanıtımlarda falan sadece Digitürk'te vurgusu yapılıyor. Yayın hakkı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Uydu yayın haklarını alan tüm hakları almış oluyor.(ktv, iptv vb. gibi)

    An itibariyle forumdaş, Falcao geldi. :)
  • engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Haklısınız bana da pek inandırıcı gelmiyor ama işte umut etmek ile yetiniyorum @engineer.man

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Falcao geldi sonunda. Milli maç sonrası alıyorum beIN Sports Paketini hayırlısıyla. Deplasman maçları için alıyorum, iç saha maçlarını statda izleyeceğim.

    Digitürk, UEFA maçlarını kendi yayınlamak istediği için Kablo TV'nin yayın hakkı yok diye bir açıklama yapıyor bence. Yada Türksat Kablo ile yapılan anlaşmada UEFA maçlarının yayını bulunmuyor. UEFA maçları için tekrar bir anlaşma yapmaları gerekiyor da olabilir. Halbuki kanallar senin zaten(diginin yani). Kablo TV üzerinden sen satıyorsun kanalları. Aboneler sana ödüyor direkt parayı. UEFA maçlarınıda yayınlasan ne kaybedersin. 110 TL para alıyorsun her ay için zaten. Bu paket fiyatına UEFA maçları çok rahat eklenebilir. Kablo TV'nin yayın hakkı yok demek bence saçma bir cevap oluyor. Platformlara göre yayın hakkı alındığını da ilk defa duydum.

    S Sport 2 için söylenenlere çok inanmadım açıkcası. He şu olmuş olur mu bilemiyor. S Sport 2 kanalının içeriği, S Sport 1'e göre daha kısıtlı. Bundesliga vs. maçları mevcut kanalda. Onun için S Sport 2'yi 1'e göre daha ucuza kapatmış olabilirler. Sadece S Sport 2 gelirse şaşırmam Kablo TV'ye. Paramız sadece buna yetti diye açıklama yaparlar sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @panasonicman,

    Hayırlısı olsun diyelim.

    Siz hiç kullanmadınız Neta 8980 kutu, bir deneyin bakalım. ;)

    Ben dört ay önce kiraladığım kutuyu perşembe günü iade ettim.Pozitek 1600 le devam.Büyük konuşmayayım ama bir daha kiralamam diye düşünüyorum.beIN Sports paketi de almayı düşünmüyoruz an itibarıyla.O sevda da bitti gibi...
    Tekrar hayırlı olsun...

    Yalova'da KabloTv saatinin geri kalmasına bir çözüm bulunmuş görünüyor sonunda.
    Şu an itibarıyla kutu ve modül saati TRT teletext saatiyle eşit gidiyor
    @drupal arkadaşımız daha önce bir mesajında saat ayarının "time.windows.com" gibi bir sunucuyla eşleştirilirse düzgün bir hal alabileceğini yazmıştı.Sanırım onu dinlediler ;)

    Öneride bulunan @drupal'e ve saatin geri kalmasını düzelten Türksat Kablo yetkililerine teşekkürler...@panasonicman@drupal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hayırlısı olur inşallah. Evet Pozitek cihazdan başka cihaz kullanmadım. Ama beIN Sports paketini alırsam mecbur Neta kutu kiralayacağım. İ-kutuya bulaşmam. Hem kart değişimi gerektirdiği için hemde evdeki aile büyükleri kutuyu kullanamacağını düşündüğümden i-kutuyu kiralamayacağım. Birde i-kutu aylık kiralama ücreti 9 TL olarak çok pahalı bana kalırsa. Fiyatlandırmayı neye göre yapıyorlar acaba? O kadar etmez o cihaz. Neta'lar dandik fiyatıda ona göre, aylık 3 TL kiralama bedeli. Hadi i-kutu fiyatıda 6 TL olsun.

    Birde bu kiralama olayını kim soktu bunların akıllarına. Cihaz satmak daha pahalıya geliyor diye kiralama yolunu seçtiler. 2 yılda bir kutu ihalesine gidiyorlardı. Şimdi iade edilen cihazlar tekrar abonelere veriliyor. Bu döngüyle daha az maliyet olmuş oluyor. Cihaz ihaleside yapılmıyor uzun zamandır. Ama cihaz satışı tekrar başlamalı. Diğer türlü abonelere ekstra maliyet olmuş oluyor, uzun süre kullanınca.

    beIN Sports Paketi bitince Neta cihazı iade edip tekrar Pozitek kutuya dönerim herhalde bende. Neta cihaza çok fazla tahammül edebileceğimi düşünmüyorum açıkcası.

    Selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da testank, test27 1 ve bir tane daha test kanalı duruyor. Uzun süredir listede duruyor bence onlardan birisine gelecek s sport 2.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S Sport2, S Sport kanalları getirebilirse platformun spor eksikliği giderilmiş olacak. Abonelerin en çok istekte bulunduğu kanallardan biri ya da ikisi gelmiş olacak.
  • Dünya Basketbol Şampiyonası da başladı. Artık acilen S Sport ve S Sport 2 kanallarının gelmesi lazım. Tek isteğim bu kanallar. Ayrıca Teledünyaweb'e de eklenirse tadından yenmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S Sport ve S Sport2 kanallarını getirseler ekstra paket olarak sunup aylık 10 lira deseler ciddi sayıda abone çeker diye düşünüyorum herhalde bu da maliyeti karşılar diye umuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ust paket içeriği çok boş, geliştirilmesi lazım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kskasap kullanıcısına yanıt
    O 10 TL'lik ekstrayı sene başında kanal getirmeden üst pakete yaptıkları 10 TL'lik zamma saysınlar.
  • Türksat platformunda kanallar gelmez ,umutlanmayın derim ?
    Türksat platformu uyutuyor insanları daha inanmayın ben umudumu kaybettim. Üst paket daha kanal bile eklenmedi yıllardır,giriş paketi'de öyle daha bu platformda beklenti olmamalıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun forumdaş güle güle kullanmaya başlayın beIN SPORTS paketini.

    PL 2019 ihale fiyatı hakkında bilgim yok BundesLiga önceki ihaleye göre PL'den daha fazla istiyordu, 1. kanaldan ucuz olacağını düşünmüyorum. Gelsin de maç izleyelim.

    Bu arada forumdaş Digitürk LaLiga yayın haklarını bıraktı haberin olsun, EuroLeague'de gidici gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 19111912191319141915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.