Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1910. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.154
Cevap
275
Favori
3.119.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19081909191019111912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım...astra uydusuna yeni kanallar eklenmiş geçen akşam uydu alıcıma taratma işlemi yaptım onbir tane özel avrupa kanalı gelmiş tavsiye ederim weise boşver kablolu yayını ... yeni yayınlar rusya ve ukrayna ayitmiş akşamları güzel filimler gösteriliyo...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    bu webtv yi simdi actik diye ilerde otomatik ucretlendirmesinler ?
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Dostum astar uydusun'da ben trama yapmadım ,kanal listesini yazarmısın.
    Astra uydusu şahane benim için bulunmaz bir nimettir. Şimdiden teşekkürler Dostum. Türksatı platformunu çoktan boş verdim kasım ayını bekiliyorum şutluycam bu gereksiz platformu.hakkımı helal etmiyorum bu platformuna aldıkları paralar ,çukka ediliyor.
    Şimdiye kadar 5 ,6 kanal eklenirdi yandaşlıktan bir türlü uzaklaşamdı bu türlsat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 21 Ağustos 2019; 15:17:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Web TV açıldığından beri ücretsiz. Hangi pakete aboneyseniz o kanalları izleyebiliyorsunuz. İleride ücret almaya başlarlarsa da web üyeliğinizi iptal edersiniz. İKutu'da da uygulamayı kullanıyorlar,ücretli olacak gibi de gözükmüyor. Web'te Nat Geo+'a abone olunursa onun ücreti var.
  • Bizimev Tv, Kablo TV 888. kanala eklendi. (İstanbul)

    Frekans: 506.0 MHz/6900/256



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonicman -- 23 Ağustos 2019; 14:2:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxi909 pm için teşekkür ederim, pm sms onayı olmadığından yanıtlayamıyorum.
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Ankara'da Bizimev TV eklenmedi. 888. kanalda diğer illerde yerel kanallar var. 888. kanala gelmesi de imkansız. Yanlışlıkla eklemiş olmasınlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

    Ankara'da Bizimev TV eklenmedi. 888. kanalda diğer illerde yerel kanallar var. 888. kanala gelmesi de imkansız. Yanlışlıkla eklemiş olmasınlar
    Kanal numarası olarak 888 olması benimde dikkati mi çekti. Daha önce İstanbul'da bu kanal numarasında Tek Rumeli Tv yayın yapıyordu. Diğer illerde de 888. kanalda yerel kanalların yayın yaptığını biliyorum. Ama yanlışlıkla ekleyeceklerini de zannetmiyorum. Ya sonradan kanal numarasını değiştirecekler ya da kanal sadece İstanbul'da yayın yapacak. Aklıma başka seçenek gelmiyor.

    Kanalın Kablo lisansı olarak "çok il" görünüyor.

    Bu kanal ilk açıldığında sadece Tivibu'ya özel bir kanal değil miydi? Ne oldu acaba aralarındaki anlaşma mı bitti? Kanal değişik bir kanal aslında. Bütün Kablo TV bulunan illerde yayın yaparsa güzel olacağı kanısındayım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Tivibu'ya özel kanaldı. Kanalın sadece kablo lisansı olduğundan Tivibu'da IP'den yayın yapıyor,uydu yayını yok. İnternetten de resmi sitesi ve resmi youtube hesabından ücretsiz canlı yayın yapıyor. Kanal Kablo TV ile de anlaşmış olabilir. Kanalın çok il kablo lisansı var da 888. kanala eklendiğine göre sadece İstanbul'dan da yayın yapabilir. İsterse iki üç ilde,isterse tüm illerde de yayın yapabilir. Çok il kablo lisansı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 22 Ağustos 2019; 11:17:36 >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Hayaller S Sport, S Sport 2, BBC Earth, Hayatlar Bizim Ev TV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer.man -- 22 Ağustos 2019; 10:16:33 >
  • Bizim Ev TV, TV100 ile aynı gruba aitmiş. Kanal Kablo TV'nin sitesine de eklenmedi. İnşaat projeleri İstanbul'a ait olduğu için İstanbul'da yayın yapacak olabilir. Bu kanal Kablo TV'de yayın yapmak için ücret ödüyordur.

    Beklediğimiz kanallar da gelmedi.
  • Dandik dandik kanallar yakışır.türksat büyük oynuyor.😅😅😅😅



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 22 Ağustos 2019; 13:46:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bilerek ve isteyerek getirmiyor bu kanalları. Mevcut kanal yapısını koruyarak böyle götürecekler gittiği yere kadar. Gelirse bir süre sonra Tv100, TYT Türk gibi kanallar eklenebilir. Onun dışında birşey olmaz.

    Bende bi atraksiyon olsun diye beIN Sports paketi almaya hazırlaniyorum. Gözler Falcao'da.. Geldiği gün paketi açtırıcam.

    @serdar_ayberk Onu bende fark ettim. Bizimev Tv el değiştirmiş büyük olasılıkla. Kanal ilk kurulurken başka isimler vardı çünkü. Şimdi ise 3N Medya'ya ait kanal. Tv100 kanalıda kardeş kanal. Belki kablo lisansı alırsa Tv100'de Kablo TV'ye eklenebilir.

    Öğlen kanalı kontrol ettiğimde hala listedeydi. Sadece Istanbul'da yayın yapacak galiba. Ankara, İzmir gibi illerde de yayın yapabilir. 888. kanal o illerde de boş çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Tivibu'da kanalın sırası değişmiş. Ücretsiz yayın yapan kanalların sırasına taşımışlar. Youtube'dan da yayın yapmaya başlamış. Kablo TV lisansı alırsa TV100'de eklenebilir. Türksat'a ücret ödeyen kanallar kablo lisansı alıp,ücrette öderlerse eklenecektir. Türksat'ın ücret ödediği bizim de istediğimiz kanallar eklenecek gibi gözükmüyor. Ankara'da kanal eklenmedi. Büyük ihtimal sadece İstanbul'da yayın yapacak gözüküyor. Sitesine baktım da, kanalda yayınlanan inşaat projeleri vs. İstanbul'a ait. O nedenle sadece İstanbul'dan yayın yapacak olabilir.
  • Türksat platformundan inanılmaz kanallar beklentimiz işte bu kanallardı? Bravo Alkış lütfen 👏👏👏👏👏👏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, benimki sadece tavsiye, beIN SPORTS paketi düşünüyorsanız direkt Digitürk bağlatın derim. Zaten paketi açtırmak için Digitürk bayisine gideceksiniz değişen bir yok yani. 109 TL'ye sadece beIN SPORTS kanallarını "eksik içerikle" izlemektense Kablo TV'ye ek + Digitürk üyeliği ile daha fazla kanal izlersiniz.

    Dediğiniz gibi bir şey yapacakları yok. Baştada dediğim gibi benimki sadece tavsiye. S SPORT, BBC EARTH, beIN İZ gibi kanalları da izlersiniz. Sporun Yıldızı paketiyle ilgili 2 farklı kampanya var ikisinde de ilk 3 ay tüm kanallar hediyeymiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer.man -- 22 Ağustos 2019; 22:53:4 >
  • Panasonicman içerik ve kanal bakımından Digiturk platformunu ,
    Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ev tv ye on yargı ile bakmistim.Elbette global kanallar gelse daha iyi olurdu.Fakat bu kanal içeriğide gayet güzel kendine has özenti olmayan özgün yapimlar yer alıyor biraz tematik biraz hayattan deneyimler yer alıyor. Yinede eklenmesi güzel oldu.Umarim biraz daha global ve güncellenen kanallar getirilir.İzleyiciler yasayan bir playltforma hasret kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 23 Ağustos 2019; 0:25:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxi909

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Bu işler biraz çetrefilli , baktım ama bunu yapmak istemiyorum. Kabloweb ile kesin izleme yönetimi yokmudur? Birde sana zahmet pmdeki mesajı silebilirmisin, uyarı bildirimi sürekli gözüküyor okunamadığından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 23 Ağustos 2019; 2:1:40 >
  • _ahmet_ kullanıcısına yanıt
    Kabloweb in gelişmesi zor motivasyon 0 Türksat ta Discovery Kanalları olan DMAX ve TLC ve birçok ücretsiz FTA kanallar eksik listede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19081909191019111912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.