Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1909. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: TLKiller990
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.154
Cevap
275
Favori
3.119.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19071908190919101911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sadettin Saran instagram'dan soranlara cevap vermiş, verdiği cevapta tivibu ve digitürk bu kanalı eklemek istemiyormuş, d-smart ve kablo tv için soranlara da "ne zaman isterlerse" diye cevap vermiş. ilginç geldi https://www.instagram.com/p/B1CGHm8Hlcp/

    yazı diğer forumdan alıntıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

    1) Aldığınız değerler düşük. Modeme çok uzak değilseniz bu kadar düşük değerler almamanız gerekiyor. Farklı cihazlarla da hız testi yaptınız mı? Benim de hızım 50 mbps kablosuz bağlanıyorum hız kaybım çok az.

    2) Analog Kablo TV abonesi olup da forumda mevcut abonelere özel kampanyaya katılamadığını söyleyen olmuştu. Analog abonelerin yararlanamadığı söylemişti de sitede dijital kablo tv olarak geçmiyor, neden yararlanmadığınızı müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz.

    3) Netmaster Infinity 401 Netmaster markasının çıkardığı en yeni modemdir. Ubee marka modem ile 5 GHZ'i destekliyor. ZN'de de modem antenleri içerdedir. Z4 ise modemin dışındadır.

    4) Parazite neden olup olmayacağı konusunu bilemeyeceğim. Mesafe yakınsa hoparlörde kablosuz bağlantı ile bağlanıyorsa etkileme ihtimali var.
    cevapşlar için teşekkürler.
    Modemi üzerime geçişini gün içinde yaptığım için gece 00 dan sonra yeni hıza kavuşacakmışım..o yüzden beni 50 mbps yeni geçirdiler..bu arada kablolu olarak modemi kullanıyorum,wifi de telefonlar için aldık..neyse kablolu yeni hızlar 48-52 arasında değişiyor..ping değişken.15 ile 151 arası 3 test sonuçları..

    tv kurulumuna randevu alıp geleceklermiş.hafta içine kaldı malesef..kuruluma gelen arkadaşlara tv olsun internet olsun sormam gereken birşey ya da yaptırmam gereken bir test var mı ?

    misal kabloluya 40 mbps atama wifiye 10mbps atama yapma şansları var mı ? oyun oynarken telefonların wifisinden etkilenmek için ne yapılabilir ? (wifi kapatılmak dışında )

    bir de modemde wps tuş uvar ne işe yarıyor acaba ? bilenler cevap verirse teşekkür ederim.
  • Aynen öyle gelişme yok sıkıntı bu.1 yılda sıfır yenilik.Şimdi para ödüyoruz buna hadi 3 4 sene evvel ınternet yayında Hediye gibi sayılır kafası oluyordu tamam ama artık yenilik gerekiyor dinamik olmasi gerekiyor.Hiç memnun değilmiş gibi bir durum yok fakat bazı insanların begenmiyorsan got demesi o kadar saçma ki.Para ödüyorsak demekki,elestirebiliriz,ınternet arti tv ye para verdiğim halde neden başka platforma ayrı para veriyim mesela bunun gibi şeyler ayrıca başka platforma geçmek o kadar basit değil.İptali var iade si var taahhüt bedeli var var oğlu var.Mesele eleştirdi diye begemiyorsan git sacmaligi lafim size digil koyun gibi para verdigimiz halde eleştirmeye karşı olup bedavaya hizmet veya 10 liraya hizmet verilmiş gibi davrananlaradir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeViLsGuNs D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

    Hızınız 50 mbps olduğu için internetiniz çok etkilemez. Düşük hızlarda etkilenme daha çok yaşanıyor. Farklı hız atama şansları yok.

    Kuruluma gelenlere sinyalleri kontrolleri ettirebilirsiniz. Sonrasında servis çağırmak zorunda kalmamak için.

    WPS kapalı olarak gelir. Kapalı olarak kalsın. Şifre girmeden WPS bağlantı kurmanızı sağlar. Bir kez şifre girdikten sonra bir daha girmeniz gerekmiyor. Güvenlik açısından kapalı durması daha iyi.

    151 ping yüksekmiş. Başta da yazdım,kuruluma gelen ekip sinyallere baksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engineer.man

    Sadettin Saran instagram'dan soranlara cevap vermiş, verdiği cevapta tivibu ve digitürk bu kanalı eklemek istemiyormuş, d-smart ve kablo tv için soranlara da "ne zaman isterlerse" diye cevap vermiş. ilginç geldi https://www.instagram.com/p/B1CGHm8Hlcp/

    yazı diğer forumdan alıntıdır.
    Türksat Kablo'nun başındaki yöneticiler istemiyor kanalı bariz belli zaten. Bir maliyet lafı attılar ortaya zamanında, öylece kaldı. Bana göre maliyet tek etken değil. Ya kanalda yayınlanan bazı içerikler hoşlarına gitmiyor ya da Saadettin Saran'la sorunları var.

    Başka bir kılıf uyduramıyorum kanalın eklenmeyişine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Çok dedik zamaninda ama değisen yok boşverdik ssport1'i bile eklemediler .Bundesligayı seven tv+ alıyor .
    Olan bizim gibi müşterilere oluyor, ayıp yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayınlar yok..rezalet etkilenmeyen platforma bak sen .
    Yamurdan,kardan etkilenmiyormuş geçin bu işleri. Türksat boş yalan dolan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 17 Ağustos 2019; 15:18:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yayın akış saatleri 1 saat geriden geliyor rehberde buna hâlâ çözüm bulamadılar beyinsizler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türksat platformuna sormak lazım komikler zaten.
    Etkilenmiyen platforma bak sen yayınlar hala donma yapıyor.
    Nasıl bir alt yapıya sahipki etkileniyor.digitürk yayınşar gitti ve geldi başka bir şey olmadı.türksat sadece problem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablowebtvye üyelik açtım..birçok kanal eksik..ulusal kanallarda bile eksiklik var..herkeste böyle mi ? :/
  • DeViLsGuNs D kullanıcısına yanıt
    https://www.turksatkablo.com.tr/KabloWebTV kanal listesi. Şimdilik 50 kanal yayın yapabildiği için eksiklikler olabiliyor. İleride kanal sayısı arttırılacakmış.
  • Türksat abonelerini uyutuyor kanal falan gelmez artık?
    Şu platforma daha inanmayın kaç sene aynı hikaye insanların umutlarıyla oynuyorlar..yok gelecek ,yok gelecek sene daha iyi olacagız ,kanal çalişmalarımız sürüyor. falan filan aynı tas aynı hamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Analog kablotv var, Ya teledünyaya geçeceğim ya uydu taktıracağım. Uyduda olmayan Teledünya da olan güzel kanal varmı.

    2. soru olarak, 2 Tv var, Biri Teledünya modül diğerini Kablowebtv ile izleyebilirmiyim. Tvler Samsung. Yoksa diğer tvde analog yayın karıncalı gösterir.
  • _ahmet_ kullanıcısına yanıt
    Belgesel içeriği açısından ücretsiz içerik sınırlı. Kablo TV ya da farklı platforma üye olursanız daha çok içerik izleyebilirsiniz. Spor içeriği olarak da Eurosport'lar var. Üst pakete abone olacaksanız da FX,Fox Life,Fox Crime,24 Kitchen gibi kanallar var. Müzik kanallarının bazıları uyduda yayın yapmaya devam ederken Kablo TV'den çıkarıldı.

    Diğer televizyonda Kabloweb TV'yi izleyebilirsiniz de televizyon uygulamaları da kaldırıldı,izlemek için kullanacağınız yöntem önemli.
  • Ben Wimbledon Tenis Turnuvasında fark ettim, uzun zamandır EUROSPORT2 HD kanalı yabancı dilde yayın yapıyor. Sizlerde de öyle mi? Dil seçeneğinde değişiklikte yapılamıyor.
  • engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Ankara'da Türkçe yayın yapıyor. Ankara'daki Eurosport2 HD'de yayın yoktu yeniden eklenince şifre kaldırıldı. Yayın merkezinizden farklı uydudan Türkçe dil seçeneği bulunmayan Eurosport 2 HD yayını aktarılıyordur. Ankara'da Türkçe dil desteği sona erince farklı uydudan yayın aktarılmaya başlanmış gibi geliyor. Şu anki kanalda Türkçe,İngilizce,Rusça dil seçenekleri vardı.
  • engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Eve şimdi geldim. Kanalı kontrol ettim hemen, İstanbul'da da Türkçe dil seçeneği aktif haldeydi. Dil seçeneğinde İngilizce ve Almanca dillerde mevcut, Eurosport 2 HD kanalında. Sadece Konya'da bir sorun var belliki. Sosyal medya hesaplarında durumu iletin derim.

    Bu arada İstanbul'da;

    38. Olay Tv şifresiz yayın yapıyor.

    42. Beykent Tv' de hem yayın yok hemde şifre devre dışı durumda.

    1007. Polis Radyosu, kanal aramasında çıkmıyor. Fakat listede mevcut ve yayında sorun yok. Ama aramada çıkmıyor. Reset atsam mevcut yayında gidecek. Daha önce başıma geldiğinden biliyorum. Nasıl bir sorun bu anlamadım.

    Arkadaş bari şebekedeki sorunlarla ilgilenin birşey yapın da, aboneler sizi çalışıyor zannetsin. Bitmedi mi yıllık izin tatilleriniz? Takip edin şu yayınları yeter artık!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonicman -- 20 Ağustos 2019; 18:48:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirmeler için teşekkürler. Yarın iletirim artık. Konya'da ayrıca Nat Geo Wild HD ve Nat Geo People HD kanallarında siyah ekran mevcut, ikisini beraber iletirim artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer.man -- 20 Ağustos 2019; 21:48:2 >
  • Cevaplar için teşekkür ederim , Hali hazırda kablotv tesisatı varken teledünya alayım diyordum ancak işe yarar 1-2 kanal içinde değmez galiba, En önemlisi 2. Tv için kabloweb izlemeyi bu sayede 2. abonelikten kurtulmayı düşünüyordum, Onu da izleyemiyormuşum denilene göre, Neyse anten çektirip kablo masrafı yapacağız.
  • Yagmur var yayınlar yok gene!!!
    İstifa , istifa et türksat artık sıkıldım senden.
    😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19071908190919101911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.