Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1460. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
46.159
Cevap
275
Favori
3.120.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14581459146014611462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    O zaman bu gelisme yeni kanallarim gelecegi anlamina geliyor anladigim kadariyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Habertürk'ün yerini değiştirmediklerine göre Habertürk'ü de çıkarmayı düşünüyor olabilirler. Birden kapatmadansa kanal çıkarılması daha mantıklı. Kanal sayısını 20'ye düşürürlerse uzun zaman yer sıkıntısı yaşanmaz. Yer değiştirmeden de 1 TP duruyor. Anlaşma yapılan kanal sayısı çok değilse eklenebilir. Ücretli kanallardan Eurosport2 HD,BBC Earth HD ve S Sport eklenebilir. S Sport maliyetli olabileceği için eklenmesi daha zor olailir. History Channel Tarih kanalı olmaktan çıktı. Eklenmesine bana kalırsa gerek yok. Kablo lisansı olan HD kanallar eklenebilir. 3 tane eklenebilecek kanal var. NR1 Türk HD de var da o eklenmeyebilir. Yine de belli olmaz. Teve2 HD de uzun zaman eklenmedi. Bir anda eklendi. Panasonicman'in söylediği gibi TRT 4K eklenirse 1 TP'yi kaplar. Belki yanına 1 HD kanal eklenebilir.
  • Habertürk gibi ulusal bir haber kanalının şu aşamada çıkarılacağını düşünmüyorum. TGRT Haber'le mukayese edilemez yani, belki frekansını taşırlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trtunski

    O zaman bu gelisme yeni kanallarim gelecegi anlamina geliyor anladigim kadariyla.

    Kanal ekledikten sonra, şuan bile analogta 2 TP lik boş frekans mevcut. Yani TGRT Haber in çıkarılması bir şey değiştirmedi. Sadece boş frekaslarda artış oldu. Kanal eklemek istesinler yeterki, boş frekans mevcut. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digital kablo tv eylülde yeni sezona inşallah kaliteli,kanallarla merhaba der! madem analog kablo tv 'den kanal çıkarıldı ,yerde açılmış oldu demektir.bomba kanallarla anlaşma saglanır en azından kaliteli iş çıkarmış olur.👌👌👌

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TGRT Haber kanalı analog yayına tekrardan başlamış. Listeye de eklenmiş. Chasse&Peche kanalında uzun zamandır yayın yok. Kanal gidici olabilir.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Anlaşması bittiği için çıkartıldı demekki. Sözleşme yenilenince tekrardan eklendi. Keşke sözleşmesi biten kanalları tekrardan sözleşme yaparak eklemeseler. Sözleşmesi biten kanallar gitsin analog kablo tv den. Yoksa bu analog yayın sonsuza kadar gider böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Analog kablo tv 'de kanal yerine geldiyse eklenecek kanalların uzamasına sebeb oldu demektır?😔



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 9 Eylül 2017; 18:4:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kanal ekleyecekler doye bosa bekliyoruz. Kanal turksat ozellestiginde gelir. Dsmart ya da superonline falan alir turksati. Sonra biseyler olursa olur. Uyduda bedava olan ulusal hd kanallarin eklenmesine engel olan sey ne. Kapasite midir? Bantlarda yer acmak mi gerekiyor? Gercekten anlamiyorum. Ben merkezi uydudan kablo cektim uydudan izliyorum herseyi. Belgesel falan izleyeceksem kabloya geciorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trtunski

    Bence kanal ekleyecekler doye bosa bekliyoruz. Kanal turksat ozellestiginde gelir. Dsmart ya da superonline falan alir turksati. Sonra biseyler olursa olur. Uyduda bedava olan ulusal hd kanallarin eklenmesine engel olan sey ne. Kapasite midir? Bantlarda yer acmak mi gerekiyor? Gercekten anlamiyorum. Ben merkezi uydudan kablo cektim uydudan izliyorum herseyi. Belgesel falan izleyeceksem kabloya geciorum.

    arkadaşım...sen hayalmi kuruyosun yahu türksatın kesin özelleşeceğine eminmisin dijitürk veya süperonline kablo tv şebekesini alacağını nerden biliyon bence ülke yönetimindeyken şebekeye yeni kanallar anlaşma sağlanarak eklenebilir...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Yok hayal kurmuyorum ama sanki turksati varlik fonuna devrettiler ve ilerleyen zamanlarda ozellesecegi dusunuluyo. Kablo tv icin degil ama internet altyapisi icin ciddi paralari odemeye goze alacak firmalarin olacagini dusunuyorum. Hatta bi internet saglayici kablonetin altyapisini kiralamak icin cok ugrasti ama burokratik engeller nedeniyle yapamadilar. Su an pusuda bekliyolar. Ozlellestirme ihalesi geldigi saniye atlayacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky news gitmiş. İzliyordum halbuki. İngiliz ingilizcesi haber iyiydi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Analog yayin dijitale engel degil aksine mutfak tv leri icin faydalı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay kadar oldu kanal listeden çıkarılalı.
  • Türksat yonetimi kanalları ,çıkaracaklarına yönetimtimden bu işi yapamayanları çıkarın hakikaten tam bir fiyaskodur? bu olayları hiç bir kurum bir çıkar bir ekle yapmıyor kanallar için ,ama türksat kablo tv yönetimi istifa etmelidir. 🙄🗣️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu boş şikayetleri kessek artık. Her iki-üç günde bir buraya mesaj atmak hiçbir şeyi değiştirmeyecek, Türksat Kablo'yla kendiniz konuşun? Buraya Kablo tv hakkında bilgi almak için geliyoruz, içeriği boş mesajlar görmekten sıkıldım.
    Bu mesajın kendisi de oldukça boş oldu, ama dayanamadım kusuruma bakmayın. Bir daha tekrarlanmayacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deutche welle de yakında çıkabilir. Sky news da o yüzden çıktı sanırım. İktidarı ve hakim idelojisini çok eleştiryorlar. Papua yeni gine iktidarı, yanlış anlamayın :) Fance 24, tv5. Bunlarda çıkar. Rus kanalları ekleniyor git gide. Çok gülüyorum bu ilkel davranışlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 10 Eylül 2017; 18:37:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa da sözleşmelerinin yenilenmemesi gerekiyor. Kanal sayısını 15-20'ye indirseler o da işe yarar. Hem kanallar için yer açılmış olur. Geçişi hızladırır. 2. tv da analog yayın izleyenler içinde yeterli. Bitirmeyi düşündüğün yayında bu kadar çok haber kanalına gerek yok. Çok izlenen genel yayın yapan kanallar bir iki haber spor kanalıı listeden çıkarmazsın analog yayını sonlandıracağın tarihe kadar yeterli.
  • Desenize sadece yandaş medya kalacak.

    çagdaşlık nerde ozaman?

    Abonelerin izleme ozgurlugunu elinden alacaksa turksat tümden bu kurum kapansın ozaman! herkezin izledigi kanallar vardır nedense bu olaylar bize yansıtıyorlar anlasılan O .bunun adaleti nerde ozaman parayla rezil olmak buysa rezıl biz olmuycaz onlar olur turksat'a herkez tepkısını koyarsa bir sey yapamazlar bu kadar aboneye bizler sesimizi çıkarmazsak olacagı belli olur .aaa Tabi birkaç kişi sıkayet ederse zaten bir sey olmaz! Rtl Rtl 2 kanalları nasıl gitti malumunuz.🤔

    Bu izledigimiz kanallarda gıderse izleme özgürlügü nerede derim.👌

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archman

    Türksat kablo varlık fonuna devredildiği gün kendi ipini çekmiş oldu. Türksat kablo devlet tekelinde olan bir kurumdu ama Türksat'daki aklı başında olan yöneticiler sayesinde iyi kötü ilerliyordu. Varlık fonuna devrinden sonra varlık fonunun yöneticileri Türksat kablonun yöneticisi oldu ve firmada işler karıştı.

    Varlık fonuna devirden sonra hem fiyatlar arttı hemde problemler artmaya devam etti. Kanalların platformdan ayrılma sürecide hızlandı. Türksat kablo muhtemelen özelleşecektir ama yabancıya gitmeyecektir büyük ihtimalle Türk Telekom tarafından satın alınacaktır. Türksat kablo halihazırda bazı hizmetlerini zaten Türk Telekom'dan satın alıyordu hazır bu birliktelik varken hepten verelim diyebilirler. Türk Telekom zaten bu sisteme eskisi gibi sahip olmak istiyordu şimdi bu isteğinin önünde fazla engel kalmadı. Türk Telekom'da Oger grubu yerine yeni Suudi grubun gelecek olması ve onları da bu alıma ikna edebilmeleri için Türksat kablonunda Türk Telekom'a satılması devlet için en mantıklı olanıdır. Tabi devlet için mantıklı olan bu girişim bizim için pek hayırlı olmayacaktır.

    arkadaşım...türk telekomun dijital televizyon platformu tivibu mevcut zaten niçin türksat üzerinden kablo tv şebekesini satın alsın zira bana saçma geliyo vaziyet kesinlikle yerli değil yabancı gurup almalı hem sen nerden biliyon yahu telekomun kablo tv'yi alacağını müneccimmisin birader...
  • 
Sayfa: önceki 14581459146014611462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.