Şimdi Ara

Popmundo Bölüm Kuralları(Güncel), # Lütfen Okuyunuz! #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aşağıda yazılı olan kuralları bölümü kullanan herkes kabul etmiş sayılmaktadır.


    1) Yeni konu açmadan önce forumun Arama bölümünü kullanarak daha önce konunun açılıp açılmadığına bakınız. (Aynı konunun birden fazla açılmış olması durumunda ilk açılan kalacak, sonra açılan silinecek / kilitlenecektir.)

    2) Üyeler birbirlerine küfür, hakaret ve küçük düşürücü sözler sarf edemeyeceği gibi 3. şahıslar için de bu tip sözler sarf edemez. Hakaret olup olmadığı muğlak kelimelerde söz konusu söze maruz kalan üyenin şikayet etmesi durumunda, takdir üst yönetimindir. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecek ve yazan üyeye ceza uygulanacaktır. (Küfür veya hakaretlerin sansürlenerek yazılması bir şey değiştirmez)

    3) Size bir üye küfür / hakaret ettiğinde, aynı şekilde cevap vermek yerine şikayet et butonuna basarak şikâyet ediniz. Küfüre veya hakarete aynı tarzda cevap verilmesi durumunda, ilk kimin başlattığına bakılmaksızın olaya karışan tüm üyeler ceza alacaktır.

    4) Bölüm kurallarına göre silinmesi gereken mesajları alıntı yapmayınız. Aksi takdirde mesajınız silinebilir.

    5) Silinen veya kilitlenen bir konuyu ısrarla tekrar açmak ceza sebebidir.

    6) Açtığınız bir konunun neden silindiğini sormak için şikâyet et butonunu kullanınız. Bu işi yeni konu açarak yaptığınız takdirde cevap verilmeksizin konunuz silinecektir.

    7) Bölüm içinde dini ve siyasi içerikli konu açmak ve başka bir konuyu bu platforma çekmek yasaktır. Bu tür konular silinecek, sürekli benzer konularda boy gösteren üyelere gerekli görüldüğü taktirde ceza verilecektir.

    8) Açtığınız bir konuyu ilgi görmemesi ya da aşağıya düşmesi durumunda ısrarla gereksiz mesajlar yazmak sureti ile (smile koymak, "up" yazmak v.b.) üste taşımanız flood suçundan ceza almanıza sebep olabilir. Gerekli görüldüğü hallerde konu kaldırılabilir.

    9)Yöneticiler hakkındaki şikayetlerinizi, konu açarak ya da konulara mesaj atarak değil, şikayet mesajı yolunu kullanarak veya forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta yollayarak yapınız. Aksi halde bu tür şikayet içeren mesajlarınız ve konularınız silinecektir.

    10) Burada yazmayan fakat Forum Genel Kurallarına aykırı olan tüm kurallar ve yaptırımlar bu bölüm için de geçerlidir.

    11) Forumumuzdaki hak kısıtlamaları yöneticiler tarafından değiştirilebilmektedir. Bu yüzden bu yönde maddeler ilerde bu anlaşmaya eklenebilir ve kullanıcı bu maddeleri kabul etmiş sayılır.



    Popmundo bölümüne ek kurallar (SudaEriyenAspirin) tarafından:
    -Konulara tek smiley iki smiley gibi boş mesajlar atmak kesinlikle yasaktır. Bu andan itibaren uyarı verilme işlemi uygulanacaktır.
    -Konularda tartışma çıkarmak yasaktır. Her türlü tartışmada katılan herkese uyarı verilecektir.
    -Sohbet başlığı yalnızca POPMUNDO ile ilgili sohbetler için vardır. Popmundodaki sevinç, üzüntü mesajlarınızı burada paylaşınız. Diğer sohbetleriniz için konu dışına uğrayınız.
    -Arşive bakmadan ve Popmundo Rehberi okumadan konu açmayınız.
    -
    butonunu kullanmaktan çekinmeyiniz.


    Herkese iyi forumlar...




    < Bu konunun sahibi KURALLAR iken KURALLAR tarafına aktarılmıştır -- Mar 8 2013 10:59PM >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.