Şimdi Ara

## Sony'den İki Yeni Taşınabilir Navigasyon Sistemi Geliyor ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Sony'den İki Yeni Taşınabilir Navigasyon Sistemi Geliyor ##



    Japonya merkezli elektronik devlerinden Sony, iki yeni PNS (Portable Navigation System) yani taşınabilir navigasyon sistemini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. NV-U3V ve NV-U3 kod adlarına sahip olan yeni navigasyon sistemlerinin her ikisi de 4.8" büyüklüğünde ve 480x272 çözünürlüğünü destekleyen LCD ekrana sahipler. Dokunmatik olarak kontrol edilebilen cihazlar temel navigasyon yetenekleri ve trafik bilgilerinin yanı sıra çoklu ortam odaklı ekstra bazı özelliklere de sahip. MP3 formatındaki müzik dosyalarını çalabilen ve MPEG-4 formatındaki videoları oynatabilen Sony'nin yeni PNS'leri ayrıca bellek gereksinimi için Memorystick portuna da sahipler. Öte yandan PC bağlantısı için usb portunu da üzerinde barındıran yeni cihazları ayıran temel fark olaraksa NV-U3V modelinin fazladan 1Seg TV özelliğine sahip olması gösteriliyor. Detaylı bilgileri geldikçe paylaşmaya devam edeceğimiz Sony'nin yeni taşınabilir navigasyon sistemlerinin 23 Ekim itibariyle 400 Avro ve 350 Avro'luk etiket fiyatları üzerinden satışa sunulması bekleniyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • SONY...şu dört harf neler anlatıyor...saymakla bitmez.
  • dokunmatık ekran eger lcd gıbı ekranları cok nazik yapıdaysa kulanıslı olmaz* hareket halınde o ekrana dokunmak zor olur daha cok vurulur kaza ıle - ayrıca teyp bolumunden kızakla cıkan modeller daha kulanıslı dıye dusunuorum konsolun ustunde pek hos durmuyor - gunes felen -
  • Marka pek fark etmiyor....Artık öncelikli önemli olan üzerindeki yazılım,harita ve sonra cihaz.Umarım Sony bu ürünü kendi üretmemiştir,bir navi firmasından destek almıştır.Yoksa sonuçlarını düşünemiyorum.
  • yani çoğu arabada standart ama
  • benim telde var ama cok fazla kontor yio
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ugacomtr

    benim telde var ama cok fazla kontor yio

    Bende n95 8gb da kullanıyorum ama hiç kontör yemiyor. Sen ayarlar menusunden şebeke tabanlı gps yazıoyr onun yanındaki işareti kaldır. Yoksa daha çok kontörün gider. Çünkü uydudan önce şebekeden baz istasyonlarına ulaşıyor.şebeke tabanlı gps kapatırsan 3 dakka içinde uyduya bağlanır ve ücretsiz kullanırsın.
  • Benim hacıya almak lazım bi tane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.