Şimdi Ara

Vialle LPi sistemi hakkında bilgi? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
12
Favori
228.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayın erdalmar mart ayı sonunda Honda araçlar içiin gelecek kitin haberini vermenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colt uk 6

    Sayın erdalmar mart ayı sonunda Honda araçlar içiin gelecek kitin haberini vermenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.saygılar.

    inanın ben sizden daha fazla sabırsızlanıyorum çünkü hergün beni hem honda,hem lpfı,hem tsı,için çok sayıda tüketiciler arıyor bu sistemlerle ilgili bende elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyorum temsa ile sık sık görüşüyorum bakalım inşallah yakın zamanda netice alınırda bende sizlerle bu bilgileri paylaşabilirim sizlerin,de ilginize ayrıca teşekkürler.
  • Erdal Bey 1250euro+kdv= 3082 TL montaj fiyatı çok değil mi? Vialle bu fiyat üzerinden %50 indirim yapsa tüm Türkiye vialle'li olur.Temsa'dan bir güzellik bekliyoruz.Diyeceksiniz ki ar-ge maliyetleri yüksek.Doğrudur ama tüm türkiye hedeflenirse bu da dengelenir diye düşünüyorum.
  • Aracım avensis vehttp://www.vialle-in-deutschland.de/cms/front_content.php?idcat=75 sitesinde yaptığım incelemede aracım için dönüşüm kiti olduğunu gördüm.(2.0i 16V 94kW 4 SD/LB/ST 3S-FE / AT222L MPi 97/00 70 36 BA 4 97/00 55 36 LR 4)

    Halihazırda tek noktadan enjeksiyonlu LPG kiti kullanmaktayım ve ş.içi 23-24kr yakan aracıma bu sistemi taksam km bazında tahminen 5kr kar ederim. yılda 20bin km yapacak olsam 1.000TL kar etmiş olurum, böylelikle sistem 3 yılda kendini amorti etmiş olur.

    Benim pozisyonumda olanlar için çok avantajlı bir durum değil açıkçası. Keşke fiyat politikasında son kullanıcı lehine bir kampanya düzenlense...

    iyi çalışmalar...




  • sevgili erdalamar....colt için uygun bir LPG tankı durumununda bir gelişme var mı ?

    20LT lik bir tank mesela ? arka bagaj 2 kat...yedek lastiğin oradaki strafor çıktığı zaman çok rahat 20-30LT lik bir depo (simit) sığabilir üzerine yer bile kalır...

    bir gelişme olursa lütfen haber verin ben LPi sistemine biran önce geçmek istiyorum
  • 1.6 fsi a bu sistem gelir gelmez takacağım benzin iyice uçtu.
  • bu lpi sistem araç direk benzinlemi yoksa gazlamı çalışıyor tşk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaldor

    bu lpi sistem araç direk benzinlemi yoksa gazlamı çalışıyor tşk


    %100 LPg ile çalışıyor

    benzini unut...sıvı püskürtme lpg ile tanış...benzinden daha temiz yandığı için çok daha iyi performans ki benzinimiz ne 95 oktanı 95 ne 97 si 97...

    97 oktanı ölçüm sonrası 93 oktan çıktığını söylemişlerde forumda...
  • eminmisin ilk çalışmada benzin, 2000 devirden sonra lpgye geçiyormuş bu lpi sistem
  • TEMSANIN GETİRDİĞİ VİALLİ SİSTEMİNİ KENDİMİZ Bİ ARACA TAKTIK BİR SENE YAKIN OLDU MÜŞTERİMİZ ÇOK MEMNUN... TAKILABİLECEK EN İYİ ( LPİ ) SİSTEMİDİR... TAVSİYE EDEBİLİRİM
  • bu lpdi sistem volkswagen tsi araçlar hariç diğer araçlar için fiat bravo 1.4t mesela ne zaman kullanılabilecek veya kullanı bileen cevaplayabilirmi acaba
  • Arkadaslar farkinda misiniz bilmiyorum ama bu yeni sistemin soyle bir tehlikesi var bence.soyle ki:
    benzine bagimliligi yok. Standart lpg sistemler herkesin bildigi uzere otogazin yaninda bir miktar benzin de tuketiyor. Lpg sistemlerin yayginlasmasi ile dogru orantili olarak lpg litre fiyatlarinin arttigini soylemek mumkun. Cunku toplanan vergilerin buyuk kismi otomotiv sektorunden, sektorden toplanan vergilerin de buyuk bolumu akaryakittan ve ozellikle benzin uzerinden alinan vergiler olusturuyor. Benzin tuketimi azaldikca toplanan vergi de azalacagiNdan ,durumu dengelemek icin lpg ye yeni vergiler konuldu veya oranlar arttirildi.benzer bir durum dizel araclarin yayginlasmasi sayesinde motorin fiyatinda yasandi.
    Anlasilacagi uzere bu sistem ile benzine 0 ihtiyac ortaya cikiyor. Sistemin yayginlasmasi ile (umarim cok hizli yayginlasir)talep benzinden lpg ye daha hizli kayacagindan lpg fiyatlarinda daha hizli artis beklemek hicte mantiksiz gorunmuyor.
    Saka bir yana vatandas tasarruf yapmak adina cok ugrasiyor ama vatandasin akaryakittan yaptigi tasarruv direk devletin gelirini dusurdugu icin , devlet baba elini vatandasin cebinden cikarmadan diger elinide vatandasin cebine sokuyor.




  • Almanyadaki fiyatlar şaka gibi.
    http://www.autogas-icom.de/preise.htm
  • şu LPG kiti için depo gelsin artık yahu...ben aracı satışa çıkardım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetsunal

    Almanyadaki fiyatlar şaka gibi.
    http://www.autogas-icom.de/preise.htm


    almayadaki saat işçiliğini bilmek gerekiyor bunun için bakınız Audi VW servisleri...

    bizim burdaki usta canla başla uğraşarak takar işçilik 40TL'dir....gibi
  • İnfinite Bey,
    Kontakt bilgisi ;
    KFZ - Techniker Bogdan Mura
    Mobil: 0 172 - 58 38 162
    Tel.: 0 23 65 - 41 69 25
    Mail: b.mura@web.de
    Bu biraz Türk ismine benziyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetsunal

    İnfinite Bey,
    Kontakt bilgisi ;
    KFZ - Techniker Bogdan Mura
    Mobil: 0 172 - 58 38 162
    Tel.: 0 23 65 - 41 69 25
    Mail: b.mura@web.de
    Bu biraz Türk ismine benziyor.


    bogdan sırp ismi....türk olması neyi değiştirecek ?

    sonuçta servis işçilik ücreti bulunduğu ülkeyi bağlar
  • İşçilik konusunda haklısınız.Ama sonuçta bütün malzeme yurtdışından geleceği için düşük fiyatlar beklemek de hayal gibi görünüyor.Her ne kadar rekabet olsa bile.
    Almanya'dan bir başka fiyat listesi daha ;
    http://translate.google.com/translate?hl=de&sl=de&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fwww.carconcepts-ilg.com%2F
    Google translator ile türkçe tercümeli halidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetsunal

    Erdal Bey 1250euro+kdv= 3082 TL montaj fiyatı çok değil mi? Vialle bu fiyat üzerinden %50 indirim yapsa tüm Türkiye vialle'li olur.Temsa'dan bir güzellik bekliyoruz.Diyeceksiniz ki ar-ge maliyetleri yüksek.Doğrudur ama tüm türkiye hedeflenirse bu da dengelenir diye düşünüyorum.

    efendim inanın ben sizde gerçekten daha çok isterim fiyatın daha uygun olmasını ama %50 tabiki imkansın çünkü ürünün farklılığı kalitesi ve bakım gerektirmemesi bence buna yeter.fakat şuan bakıyorumda daha bu yıl başında fiyat 1000euo+kdv iken efendim bu fiyat çok bu fiyatlara bu sistem satılmaz takılmaz diyenler şimdi aynı fiyat olmazmı diyorlar ben ozamanda söyledim düşmeyeceğini şimdide söylüyorum.ancak tek düşme ihtimali var oda deponun yerli kullanılabilmesi step marka bu deponun imalatını yaptı diye biliyorum bununla ilgili çalışma vardı ama şuan net bilgim yok eğer olursa ozaman fiyat tahmindende çok düşer çünkü depo bayağı fark yaratıyor sistemde fiyat olarak ama yinede heran herşey olabilir inşallah düşerde ozaman herkes tereddütsüz taktırı buna eminim.




  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.