Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesini Kazananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.588
Cevap
10
Favori
75.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkdşlar ieü kazananlar kimler bakalm aramızda varmı başka arkdşlar? ben bilg. müh bölümünde okucam inş.. başka kimler var öğrenmek istiyrm..

    İzmir Ekonomi Üniversitesinde okuyan arkadaşlarımız:

    1) zoom_grange --> Bilgisayar Mühendisliği
    2) yavkar@fb -----> Medya ve İletişim
    3) pazz ------------> Yazılım Mühendisliği
    4) Nightmare_2 ---> Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği
    5) fernsehn -------> Mimarlık
    6) brklcm ----------> Endüstiyel Tasarım
    7) srycm -----------> Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoom_grange -- 9 Eylül 2008; 16:04:59 >



  • medya ve iletişim bölümünü kazandım.
  • walla ben de izmir ekonomide olcam da kazandım diyemicem hani öle elimi kolumu sallaya sallaya girdim ekstra bişey yapmadım. yazılım mühendisliğinde okucam bende tabi önce hazırlık


    kazandım demeye dilim warmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazz -- 21 Ağustos 2008; 18:38:23 >
  • Bazı bölümlerin puanı yükselmiş ekonomi bölümü 20 puan artmış geçen seneye göre.
  • 3 kişi oldk :)

    bende önce yazılım müh. tercih etcektm ama snra bilg. müh çevirdim :)
  • bilgisayar müh ile yazılım müh. arasında çok fark yok zaten aynı şey

    yükselen puanlar war tabiki ama yani bi yazılım mühendisliğine 1. giren 325 e yakın puan alırken sonuncu 280 civarı birşey almış (rakamlar çok dogru olmayabilir belki ama aşagı yukarı böyleydi.) yani demek istediğim benim çokta zorlanarak girdiğim bir yer değil ilk yılımda girdim çokta zor olmadı. sonuçta vakıf üniversitesi olmasıdan dolayı puanlar bu halde ama ben kendi adıma kazandım diyemeyeceğim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pazz

    bilgisayar müh ile yazılım müh. arasında çok fark yok zaten aynı şey

    yükselen puanlar war tabiki ama yani bi yazılım mühendisliğine 1. giren 325 e yakın puan alırken sonuncu 280 civarı birşey almış (rakamlar çok dogru olmayabilir belki ama aşagı yukarı böyleydi.) yani demek istediğim benim çokta zorlanarak girdiğim bir yer değil ilk yılımda girdim çokta zor olmadı. sonuçta vakıf üniversitesi olmasıdan dolayı puanlar bu halde ama ben kendi adıma kazandım diyemeyeceğim.


    çok düşük puanlarda kapatmamış. 280'lere ilk senende çıktıysan birşeyleri başarmışın demektir. kazanamadım diyerek kendine stres yapma.




  • sen öle diyorsan öle olsun ayrıca stres yapmıyorum, zaten yazılım müh. istedigim için bunun eğitiminide sadece vakıf üniversiteleri werdiği için ya ilk blmem kaça gircektim ki ilk yılımda baya zor bide üstüne benim gibi kaleme kitaba alerjisi olanlar için daha da zor (imkansız) yada paralı gidecektim nitekim öylede oldu mutlumuyum mutluyum. ama böyle toplumda paralı gidiyor paralı ninem de gider gibisinden düşüncelere fazla sinir oldugum için insanı böle biraz şey( anlatılmaz yaşanır gibisinden birşey) yapıyor. allahtan karşıma daha böle bşy diyen çıkmadı bi çıksa ben yapcagımı biliyorumda çıkmadı işte.( belki de öyle düşünmüyorlardır o yüzden de çıkmamış olabilir)




  • bu konuda katılıyorum sana.. millet paralı gidince bi başka gözle bakıo. aa bu özele gidio.. kazanamamış o yüsden özele gidio gbisinden. bende oldukça gıcık oluorum bölelerine .. ama dediğin gbi işin aslını sadece işin içinde olanlar bilebilr..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zoom_grange

    bu konuda katılıyorum sana.. millet paralı gidince bi başka gözle bakıo. aa bu özele gidio.. kazanamamış o yüsden özele gidio gbisinden. bende oldukça gıcık oluorum bölelerine .. ama dediğin gbi işin aslını sadece işin içinde olanlar bilebilr..



    ısın aslını okuyanlar bılır vakıf unıversıtesınde. parayla sınıf gecılmedıgını calısmıyan adamın hayatta unıversıteyı bıtırme sansı olmadıgını ancak okuyanlar bılır. evet belkı bos adamlar vardır sorun bakalım kac tane alttan dersı kalmıs benım okulumda da var bu tıp adam. dialoglarımız su sekılde olur hangı bolumdesın?x bolumdeyım. nasıl kolaymı dersler ?cok kolay ya ıstedgm zaman gıdıorum dersşere .aa oglemı ? pekı kac dersın var alttan? valla 2. sınıfa gectım alttan 8 dersım var hııı bayaga kolaymıs bolum hakıkaten


    bu tıpler yuzunden zaten vakıf unıversılerı o sekılde anılıyo... kımsede degıstıremez bunu. ancak bos adamdan cok dolu adam var vakıf unıversılerınde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 22 Ağustos 2008; 17:52:23 >




  • gidecez görecez başka yolu yok. zaten bu tip insanlarla max 2yıl okursun gibime geliyor. hazırlıgı geçer 1. sınıfta çakar.
  • merak ediyorm nasıl bir ortama gircem :) genelde böle tipler mi yoksa dersine asılan tipler mi war görcez.. vakıf ünv diyince bide akla hemen tiky die anılan kişiler gelio. çevremdeki insanlar bazen seni de kaybetcez gibisinden laf ediolar.. gerçekten sinir bozucu ..
  • walla ben kendi adıma bi ton tiky bulmayı hedefliyorum
  • :)) bu arada nerde oturuosn sen ?
  • biraz karışık ama şuan kuşadasındayım :)
  • ben ekonomi'yi burslu kazandım. kafamda bir ton soru işareti vardı. devlet üniversitesinde okuyan arkadaşlar gitme, burslulara karşılar dediler ama hem forumda hem de çevremde araştırdım, işin aslı pek öyle değilmiş. bende yazmaya karar verdim. umarım pişman olmadan güzel bir 5 sene geçer.
  • 1 hafta önce adadan döndüm :) özledim bile şimdiden .....

    @yavkar@fb

    bnde araştırdm biraz olumlu da olumszda yorm war.. inş iyi geçer dediğin gibi. hangi bölümü kazandın ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yavkar@fb

    ben ekonomi'yi burslu kazandım. kafamda bir ton soru işareti vardı. devlet üniversitesinde okuyan arkadaşlar gitme, burslulara karşılar dediler ama hem forumda hem de çevremde araştırdım, işin aslı pek öyle değilmiş. bende yazmaya karar verdim. umarım pişman olmadan güzel bir 5 sene geçer.



    Hoşgeldiniz okula arkadaşlar valla ben daha hiç burslu birinin ezildiğini görmedim ya okulda çoğu kişi imrenerek bakar hatta
  • zoom_grange medya ve iletişim bölümü.

    Nightmare_2 hoşbulduk hoam.
  • @nightmare_2

    sende mi bu okuldasın ?*
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.