Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14024. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dvoca Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (1 Mobil) - 24 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
349.707
Cevap
2.721
Favori
21.313.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Kaltroh K kullanıcısına yanıt
    Gayet mantıklı bir şey söyledim. Geçen ay 300 TL verdiğin oyun şimdi 200 TL. Adamı gayet keriz yerine koyarlar, sen kendini kandır. Her şeyi makaraya vurmaya da meraklısınız. Kim bilir kimin yan hesabı. Komiklik yaptığını sanıyor aklınca üç beş beğeni için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 28 Ekim 2021; 15:20:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konsol oyunculuğu bitiyor yavaş yavaş ben bu nesilin son olduğuna inanıyorum bir daha ki konsollar tıpkı Apple TV veya Mi Box tarzında bir cihaz olucak ve uzaktan bağlanarak oynanacak oyunlar. İleride Konsol adı altında hizmet bedeli + oyun parası olarak satılıcak. Özellikle Nvidia'nın GeForce Now gibi sistemlerin yaygınlaşacağını düşünüyorum. GFN'de Dying Light bitirdim akıcı, görsel kalite tatmin edici, kafa rahat tüm ayarları köklüyorsun. Kütüphanesi kısıtlı maalesef umarım Nvidia daha fazla kütüphaneye oyun ekler özellikle Bethesda, Rockstar ve Sony oyunlarının gelmesi lazım. Xbox ile anlaşıp Gamepass'i entegre edilirse müthiş olur.

  • arkadaşlar hades alacağımda bu oyunda dead cellste olduğu gibi öldüğümüzde en başamı atıyor ?

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Hocam Far Cry 6 da bug vs hiç bir şey yok. Kendi konusunda yazdım burayada yazayım Ubi' nin teknik olarak son dönemde çıkardığı en iyi çalışan oyunu, nerden okudunuz bilmiyorum fakat ben 50 saatte bir tane bile oyun içi hataya rastlamadım eğer olsa bunu mutlaka yazarım. Önceki oyunlar için süreç dediğiniz gibi özellikle Valhalla ama Far Cry 6 nın öyle 6-7 ay sonrasına düzeltilecek bir sorunu bulunmuyor.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir oyun ekran kartında Coil Whine sorununa neden olmaz. Coil Whine güç kaynağından ekran kartına kadar uzanan ve kaynağı geniş bir alanda aranan bir sorun ve genelde oyun menülerinde yüksek fps alındığı zaman kendisini gösterir. Valhalla sürekli güncelleme alıyor doğru fakat bu kartta olmayan bir Coil Whine sorununun var olmasını sağlamaz. Sizin kartta bu sorun vardır ama yeni farketmiş olmalısınız.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Ben ifade edemedim durumu yanlış anlaşıldı sanırım özür dilerim. Aslında oyun yüzünden oldu demedim. Güncellemeden ötürü deneyememiştim kartı. Dün yükledim. Sisteme yük bindirince oyun ortaya çıktı aslında. CS GO o kadar bindirmiyordu anlayamadık sorunu. Crysis de yükledim oynadım sorun yoktu sonra Valhallaya geçeyim dedim dananın kuyruğu koptu. Sonra denediğim bütün oyunlarda CW gelmeye başladı. PSU da yeni aslında. Eski PSU yu takıp tekrar deneyeceğim yarın. Onda da olursa karttadır kesin olarak. Böyle idare edicez.

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Deathloop benim dikkatimi oynanışı ile değilde aldığı puanlarla çekmişti. Bir çok site 10 tam puan verince bu oyun kusursuz olmalı diye düşünüp almıştım fakat oyuna girince rahatsız edici bir fare kullanımı olduğunu ve ekran titremesine yol açan bir sorun görünce iade ettim. Hiç bir site bunu yazmamıştı ve oyun çıktıktan sonra oyuncuların adeta isyan etmesi üzerine düzelttiler. Açıkçası oyunun bu kadar kısa sürede indirime girmesi şaşırtıcı çünkü genelde yüksek puan alanlar oyunlar en azından bir ay sonra indirime girmiyorlardı.


    Bu oyun ,oyun basını tarafından büyütülen ve bu etkiyle hypelenen bir oyun yoksa asla tam puanlık değil, hypede düşünce geliştirici oyuna olan ilgiyi yükseltmek için etkinlik vs yapmaya başladı. İndirimle bu etkinliğin aynı döneme gelmeside tesadüf olmamalı, bunları yazmamın nedenide asla incelemelere güvenilmemesi gerektiğidir. Kim derdi ki 10 tam puan alan bir oyun bir ay sonra bu kadar indirime girsin dediğiniz gibi bir indirim olmuş eğer iade etmeseydim bende aynı düşünüyor olurdum. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Ekim 2021; 16:38:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Bence en az 2-3 ay ayrıcalığı değil, tamamen diğerlerinden ayıracak bir şey verilmesi lazım. Ya fiyatı düşük tutulsun, ya da çıkışından sonra satılmayacak içerik vs. sunulsun. Böyle olmayınca ön siparişin yapımcıyı desteklemekten veya bazı oyunlarda oyuna 1 hafta erken erişmekten başka bir anlamı kalmıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Hocam Hades'in mantığı da tıpkı Dead Cells de ki gibi ölünce en başa atması ama Dead Cells den ayrılan tarafı çok iyi bir hikayeye ve karakterlere ev sahipliği yapıyor olması. Hades de ki baya bildiğiniz ölmek çünkü diğer oyunların aksine Hades de ölünce oyunun hikayesi ilerlemeye devam ediyor ve konuşabileceğiniz karakterlerin sayısı artıyor. Aksiyon ve harita yapısı anlamında da oldukça çeşitli ama eğer bu oyun tarzı ilginizi çekmiyorsa sizi fena sıkabilir. Eğer bu oynanışla sıkıntınız yoksa bence kesinlikle alın ve 2020'nin en iyi oyununu oynayın :D Ayrıca oyunun ana konusunda da oldukça detaylı bir rehber mevcut, eğer oynarsanız ona da göz atmayı unutmayın.


    Hades Ana Konu: https://forum.donanimhaber.com/hades-ana-konu-turkce-rehber--146717149





  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç ama ölünce en başa atıyorsa hikaye nasıl ilerliyor
    Aynı yerler tekrar tekrar yapılırsa oyunu bitirmek epey uzun sürer
    Daha önce hiç roguelike oynamadım bu oyunla deneyeyim dedim
    Ama dediğim gibi en başa atıyorsa kısa sürede beni sıkar
    Yine exodusu bekleyeceğiz anlaşılan :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Daha önce hiç başlamadıysanız bence Hades çok güzel bir başlangıç olacaktır. Esasında iyice güçlenirseniz oyunu 20-25 dk da bitirebiliyorsunuz ama işte o güçlenme safhası size bağlı. Kimi 25 saatte, kimi 100 saatte buna ulaşıyor ama o kadar da zor değil çünkü her ölümünüz hikaye de yepyeni şeyler açıyor. Her ölüşünüzde karakterler ölme durumunuza vs göre size yorum yapıyor ve bir süre sonra hikaye güzelce akmaya başlıyor. Tabi ölüp yeniden dirilme ve aynı yerleri oynama olayı sizi sıkıyorsa bunda da baya fenalık geçirebilirsiniz. Aksiyonu güzel ama. Onca tekrara rağmen değişen harita yapısı ve farklı silahları ile sıkmıyorda.

  • İndirdim saat kaçta

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    playstore eskiden kredi kartı alımda da taksit seçeneği sunuyordu onu kardırmış sanırım.

  • Dehşetul vahşet

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortalığı yakıp geçtiler yahu bu nasıl efsane bir pakettir aman Allahım 

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz bilgilerden ötürü çok teşekkür ederim
    Sanırım alıcam hadesi
    İade politikasından ötürü uyarı yediğim için kürekli indirip 10 dk baktım açıkçası sardı gibi
    Ama ölünce en başa atıyor mu tedirginliği yüzünden çekimser kalmıştım
    Siz tüm bu soru işaretlerini giderdiniz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haberler üst üste geliyor yahu. Bright Memory Infinite 11 Kasım da çıkıyormuş. Ayrıca Bright Memory oyununa sahip olanlara da bedava olarak verilecek. Bright Memory şu an 18.50 TL ve Infinite de büyük ihtimal bu kadar ucuz satılmayacak. Almayı düşünenler hemen acele etsinler. Infinite'in ise en kötü 5-6 saatlik güzel bir aksiyon oyunu olacağını tahmin ediyorum.



    Wario64twitter
    “Bright Memory: Infinite Release Trailer (out Nov 11th for PC, owners who own Bright Memory at time of release will get a free upgrade) https://t.co/IHYVJx6gi0”
    https://twitter.com/Wario64/status/1453732731154681868/photo/1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 28 Ekim 2021; 17:45:1 >
  • r0ket kullanıcısına yanıt

    oh şi-

  • r0ket kullanıcısına yanıt

    Gelir şimdi key isteyenler 🤣🤣


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.