Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13860. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: bulduren
1 Kayıtlı Üye ve 45 Misafir (2 Mobil) - 44 Masaüstü2 Mobil
5 sn
349.069
Cevap
2.712
Favori
21.225.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Online zaten sizin aldığınız oyuna da dahil. Menüdeki online butonuna tıklarsanız oynamaya başlarsınız. Tam tersi Red Dead Online'a sahip olanlar hikaye modu için ekstra ücret vermek zorundalar. Düz RDR2 alanlar hem hikaye hem de online'a sahip oluyorlar zaten.

    Bu arada bahsettiğiniz atın daha iyisi veya benzeri bedava olarak verilmiyor ama yan görevlerden biriyle ücret ödemeden bağ kurabileceğiniz bir ata sahip olabiliyorsunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EA nın oyuncu dostluğunda son nokta.
    Fifa 22 de tek makina aktivasyonu koymuşlar yani ben oyunu alsam hem masaüstünde hemde laptopumda oynayamayacagim. Yada anakart değiştirirsem yine oynayamayacagim bravo gerçekten.

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMuyu

    EA nın oyuncu dostluğunda son nokta.
    Fifa 22 de tek makina aktivasyonu koymuşlar yani ben oyunu alsam hem masaüstünde hemde laptopumda oynayamayacagim. Yada anakart değiştirirsem yine oynayamayacagim bravo gerçekten.

    Bu ea Bu kafayla ea'den öteye gidemez. Cok oyuncu kaybeder. Bahse varim hala bunu bilmeyenler var. Pek yakında R yaparlar.

  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Pc versiyonda yeni nesil animasyon teknolojisi hypermotion zimbirtisinin olmayacagi da cabasi. Kendi ayaklarina sıkıyorlar. Nereyi gorsem okusam pc fifa oyunculari isyanda. Korsani olmadigindan satislari fena degildi pc ayaginda oyunun. Bu gelismelerden sonra cok kan kaybedecek pc ayaginda fifa. Resmen kadro yamali fifa 21 e 420 lira fiyat cekiyorlar bir de utanmadan.


    O degil de sizin adana demir spor kariyeri yalan olacak bu sene galiba :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    TR sayfasında böyle bir yazı yok. Bölgesel olabilir mi?


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Dün 3. Oyunu bitirdim. Serinin en kötü oyunudur bence. Sözde gizlilik eklemişler fakat 2 ya da 3 kere sizi zorladığından gizlilik yapıyorsunuz. Çünkü elinizde buçaktan başka bir şey yok ve mecbur herkesi gizli öldürüp alandan çıkmanız gerekiyor. Aksiyon çok sığdı. Sürekli atmalak zıplamakla geçiyor oyunun süresi. Ne tam aksiyona girebilmiş ne gizliliğe. Oyun çok tekrara düşüyor. Ama 1 ve 2 güzel oyunlardır. 2.oyun hem laranın şekli hem aksiyonu çok çok iyi. Bitki hayvan vs olayları zorunlu değil. Karşınıza çıktıça toplarsınız. Sürkli toplayayım diye çaba göstermenize gerek yok. Zaten toplarsanız çok güçleniyorsunuz ve bu seferde oyun çok kolaylaşıyor. İlk iki oyun oynanması gerek, 3. Oyun ise 56 tl verilmez. Bence 25 30 tl gibi fiyata düştüğünde alınır. O da benim gibi tomb raider hayranların hatrı için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    olabilir hocam ama avrupa zaten oyunun ana merkezi orada yapılmışsa eğer oyuncuların tepkisi büyük olur

  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Bence de çok saçma bir hamle olur.


    Bu arada Odonata adında bir Rus şirketi, Underground 2 Remastered tadında bir video paylaşmış. Görenler vardır elbet. Günümüz oyunlarına uyarlandığında nasıl görüneceğine dair video.


    Remastered 2022 yazınca heyecan yaptım çıkacak diye. Çıkmayacak oyuna hype'landım durduk yere. abv Odonata.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]ODONATA CINEMAyoutube
    Всем привет, вы на канале Odonata Cinema! В этом видео мы сделали то, чего все так долго ждали от разработчиков) три иконы из Need For Speed встретились вместе! Легендарные автомобили из каждой части NFS (Underground 1, Underground 2 и Most Wanted) стелят в локации NFS Undeground 2 - что может быть круче?. И конечно же концовка в стиле известной сцены из "Форсаж 7", так же как Доминик Торетто и Брайн О’Коннер выбрали свой путь и дорогу, наши герои разъезжаются по своим городам. 3 минуты ностальгии вам обеспечены! Будьте внимательны и не пропустите пасхалки! Музыка из видео тут: https://vk.com/odonatacinema Донат на следующий ролик можно оставить тут : https://donate.stream/odonatacinema VK account: https://vk.com/spiderx https://vk.com/e777kx60 Instagram: https://www.instagram.com/odonatacinema https://www.instagram.com/saneksmirnovv/ BMW M3 GTR - http://instagram.com/konstantinkomal Nissan Skyline Eddy - https://www.instagram.com/underground_skyline/ Website: http://odonatacinema.ru VK group: https://vk.com/odonatacinema email: odonatacinema@gmail.com РЕКЛАМА НА КАНАЛЕ: odonatacinema@phantomag.ru #NFS #NFSU2 #underground
    https://www.youtube.com/watch?v=R3QvniaZ5qM


    Edit: Youtube scripti de çok kötü olmuş. Daha ne kadar berbat hale gelebilir merak ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 14 Temmuz 2021; 9:53:37 >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Keşke gerçekleşse ama EA'nın bu toplara gireceğini hiç sanmıyorum. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: turk0gamer

    RDR2 : Benim oyunu aldığımda Online yoktu bile. Yani online almadım ama menü'de online gösteriyor. Yoksa çoğu update içeriği online için. DLSS NVidia kartları olanlar için iyi olmuş.

    Ondan başka da hata düzeltmeleri felan gelmiş herhâlde Story Mode'u ilgilendiren.


    Oyunda en son Saint Denis'de bir siyah arab atı (elite) aldım yediyüzküsür dollara... sonradan bir yerlerden bedava ona yakın veya daha iyisi verilirse; gitti paracıklar...!?

    RDR2 de tüm sürümlere online dahil. Ayrı olarak satılan online sürüm oyunu singplay olarak oynamayı düşünmeyen sadece online oynamak isteyenler için çıkarıldı.

  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    2yi yeni öğreniyorum. Zaten hala güncellemeler alıyor değişiyor. Çok geç kalmışım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler yorumlarınız için. İkinci oyuna başlayayım hemen, üçüncü oyunu da ileride fiyatı iyice düşerse ya da alacak başka bir şey bulamazsam alırım artık.
    Peki eski oyunlardan önerdiğiniz var mı oynadıysanız? Legend, Anniversary ve Underworld oynanabilir gibi duruyor. Diğerleri eski baya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Serinin 1 ve 2. oyunlarını %95 bitirme oranıyla tamamladım. 2 oyunu toplam 60 saat kadar oynamışım steam üzerinden. 1. oyunu çok büyük bir zevkle bitirmiştim. Hatta tekrar başladım ama ne gerek var deyip direk 2. oyuna geçmiştim. 2. oyunun hikayesi 1. oyuna göre bağımsız. Bazı noktalar ortak o ayrı bir şey.


    İlk oyunun hikayesi Japonya' ya keşif için giden geminin fırtınadan adaya vurması sonucu başlıyor. Ben bu hikayeyi çok beğendim. Hatta oyunu %95 civarında (ana hikayeyi bitirdikten sonra tekrar adaya dönüp keşif yaptım.) bitirip bulacak 3-5 şey kaldıktan sonra bulduğum tüm günlükleri, yazıları, ses kayıtlarını en baştan inceledim o adanın halkını ve tarihini az çok öğrenmiş oldum. Asıl amacım da buydu aslında.


    2. oyunda da bunu yaptım ve hikayeleri anlamış oldum. Gayet güzeldi. Ama 3. oyunu oynamadım. Belki sonra...


    2, oyun biraz daha genişletilmiş. Ama bence çok daha iyi olmuş. Mesela 'V' tuşuna basılı tutarak can basma gelmiş. İlk oyunda bu yoktu. Can basmak için de çevreden ot gibi şeyler topluyorsun. Sonra ok yapımı gelmiş. Hazır oklar da var ama kendin de yapabiliyorsun. Mağaralardan maden toplayıp patlayıcı maddeler yapıyorsun. Hayvan çeşitliliği bayağı artmış. Egzotik hayvanlar yani kaplan, leopar, ayı gibi hayvanlar eklenmiş. Nasıl öldüreceğin sana kalmış. Ben 3 zehirli ok ile ayıyı devirmiştim. Bu hayvanların kürkünden çanta falan yapabiliyorsun. Yeni olarak da silah satıcısı gelmiş sadece bir bölgede ama. Oyundaki sikkeler ile alabiliyorsun ve mutlaka bu sikkeleri topla. Sonra ek paket ile kıyafet değiştirme gelmiş. Yan görevlerden de kıyafet veriyor. Her kıyafetin farklı özellikleri var. Kamp yaparken değiştirebiliyorsun. Su altında gidebiliyorsun. Gibi gibi şeyler..

    Daha bir sürü şeyler var. Spoiler olmasın diye çok yazmayayım. Ama 2. oyunu mutlaka oyna.

  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Legend , Anniversary ikilisini keyifle oynayarak bitirdim. İki oyunda oynanabilir seviyede şimdiki zamanda. Pişman etmez sizi.


    Legend oyununu ps2 zamanında oynamıştım , pc'de de yeni grafik seçeneğiyle bulunuyor olması lazım.


    Ama Underworld oyununu bir türlü beceremedim , ne zaman kursam oynamak istesem hep bir sorun oluyor ve sinirlenip kaldırıyorum oyunu.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Hocam siz FIFA kitlesini çok bilmiyorsunuz sanırım. Bu tarz durumlar yıllardır oluyor yine de FIFA çatır çatır satıyor. Acı ama maalesef değişmiyor.

  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Umarım sadece Fifa ile sınırlı kalır. Tek makine aktivasyonu yerine sürekli online zorunluluğunu tercih ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Bu ne saçma iş, ben ürünü para verip almışım ister evdeki buzdolabına yükler oynarım ister onu kapatır dağda laptoptan oynarım. Bu ea iyice saçmalamaya başladı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Syberia I ve II, GOG da ücretsiz.


    https://www.gog.com/games

  • aynen hocam resmen adamlar pc versiyonuna kadro güncellemesi atıp aynı oyunu fahiş fiyattan sürüyor piyasaya.


    demirspor kariyerim için ps5 de başlarım sanırım kardeşlikle uygun fiyatla bulursam :))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgennyk

    Bu ne saçma iş, ben ürünü para verip almışım ister evdeki buzdolabına yükler oynarım ister onu kapatır dağda laptoptan oynarım. Bu ea iyice saçmalamaya başladı.

    Yıllar önce benzerini ya başka firma veya EA bir oyunda yapmıştı. Tepkiler üzerine oyun çıktıktan sonra güncelleme ile geri adım atmışlardı

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.