Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mustiua , 13th Patronus , Darksun80 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 28 Misafir (2 Mobil) - 28 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
349.561
Cevap
2.720
Favori
21.294.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
568 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Fiyatını göz önüne alırsak sırf "denemek" için dahi alıp bir bakılabilir öyleyse. Herhangi bir beklentim yok. Yanına Hades ve Mankind Divided eklediğim bir sepet beni ay sonuna kadar götürür gibi. Bugün de Mad Max'e başladım, onun da bir yirmi saati var. Arada da ufak tefek eski strateji ve şehir yönetme oyunlarını korsanlıyorum. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    Hikaye olarak zerre bir şey anlamazsınız benden söylemesi ama Phantom Pain seride ki en yüzeysel hikayeye de sahip olduğundan nasıl yapacağınız size kalmış. En kötü 2 saatlik Phantom Pain'in Prologue'u olan Ground Zeroes'u oynayın hocam çünkü direk Phantom Pain'e bağlanıyor.


    MGS serisi ise öncesinde Playstation exclusive olduğundan diğer oyunları oynamanız için elinizde PS3 veya PS4 olması gerekiyor. E MGS'in en iyi noktası da hikaye olduğundan o enfes hikayeyi kaçırırsanız MGS adından nasıl zevk alırsınız bilemedim. Şahsen Youtube dan MGS oyunlarının hikaye videolarına bakın öyle oynamaya başlayın Ground Zeroes ve Phantom Pain'i. Bu konuda da özellikle Bradalar kanalında çok güzel MGS hikaye videoları vardır hani doyurur bu konuda. Bunu söylememin sebebi de MGS'in hikayesinin oyun dünyasının en iyi hikayelerinden birine sahip olması.


    Phantom Pain'e gelince ise oyun oldukça uzun bir oyun ama esasında oyunun işlenişi ve görev yapısı sürekli sandbox tarzı bir alana bırakıldığınız ve askeri taktiksel yöntemlerle size verilen görevleri (adam kaçırma, bilgi alma vb) yaptığınız bir oyun. Yapay zeka ve askeri taktiksel oynanış anlamında hala dahi Phantom Pain den iyi bir oyun yoktur ama işte hikaye ve karakterizasyon pek yüzeysel olunca bu iyi olan özelliklerde pek öne çıkamıyor. MGS serisinin derinlemesine hikayesini öğrenince ise işte o zaman Phantom Pain'in birçok yüzeysel noktası da sizin için anlam kazanıyor.

    Phantom Paini 9 ay sonra ilk chapterini bitirdim. bir oyun ilk defa beni cok zorladi : ))

    Tam bitirdim derken ODANE ! Chapter 2... biraz Mola verdim tabi.. Ama Oyun Enfes.. Burdan KarapathiaN reise Selamlar olsun. Muhteşem bir oyun cevirmiş Bitirmeden olmaz :) Şiddetle oynayin..





  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Eğer hikaye sırasına göre oynarsak Ground Zeroes ve Phantom Pain öncesinde yalnızca Snake Eater ve Peace Walker'ı oynamak gerekiyor heralde. Hiçbir oyununu oynamadım ve galiba hikaye sırasına göre ilerleyeceğim. Böylece ben de dahil birçok kişinin oynama imkanının zor olduğu MGS 4 yani tüm hikayenin finali en sona kalmış olur.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-adebisi -- 5 Temmuz 2021; 23:22:48 >




  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

    Hikaye kronolojik olarak böyle ama Kojima Phantom Pain'e öyle hikaye detayları koymuş ki Phantom Pain den sonra geçen oyunların da hikayelerini bilmek gerekiyor yoksa dediğim gibi bazı detaylar yüzeysel kalabiliyor. Eğer seriye başlamayı düşünüyorsanız bence oyunların çıkış sırasına göre ilerleyin çünkü her oyunda zaman fark etmeksizin kendinden önceki oyuna ait müthiş nüanslar ve detaylar içeriyor. Öyle ki 1960'larda geçen MGS3 de 2009 da geçen MGS2'e dahi çeşitli atıflar var. Hatta Phantom Pain de bile hikaye olarak 1980'lerde geçen MSX Metal Gear'ına dahi atıflar var. Öyle çok hayati değil ama dümdüz hikayeden ilerleyince Star Wars da olduğu gibi bazı konularda heyecanın sönmesi de pek mümkün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 5 Temmuz 2021; 23:28:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    MGS 4'ün final olduğunu öğrenince böyle ilerlerim diye bir ümitlenmiştim. MGS 1 hem baya eski hem de emu ile uğraşmak (PC'de olduğunu biliyorum ama kontrolleri berbat) zor geliyor. Sırf 1'in özetini seyretsem biliyorum ki 2 ve 3'ü emu'dan oynamaya üşenip onları da seyredeceğim. Sonuç olarak hiçbir oyunu oynamayacağım heralde..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arma 3 ve valheim aldım çünkü ya çoğu oyun gamepasste vardı ya da fiyatına değmiyo gibiydi

  • arkadaşlar deus ex mankind divided mı yoksa human rev mi daha iyi bir de fallout new vegas mı 4 mü

  • 5 TL

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gakgos23123

    arkadaşlar deus ex mankind divided mı yoksa human rev mi daha iyi bir de fallout new vegas mı 4 mü

    deus exler birbirinin devamı olan oyunlar hocam hikaye için human'ı almanız lazım. ha ben önceki oyunu izlerim gerekirse genel olarak hangisi daha iyi oyun diyorsanız mankind daha gelişmiş bir oyun

  • Şehir dışından dün dönebildiğim için bugün bakabildim indirimlere de, Epic bu sefer 60 liralık kupon vermemiş sanırım. Yazık oldu, bir kaç oyun kestirmiştim gözüme

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vatov

    Şehir dışından dün dönebildiğim için bugün bakabildim indirimlere de, Epic bu sefer 60 liralık kupon vermemiş sanırım. Yazık oldu, bir kaç oyun kestirmiştim gözüme

    Epic Games Yaz İndirimleri Mayıs sonu - Haziran başıydı hocam, yine 60 TL kupon da verdi ama geç kaldınız ne yazık ki.


    Ayrıca Ubisoft da geçtiğimiz ay Epic Games gibi 80 TL'ye 60 TL indirim kodu verdi ve üstelik bu indirim sepette işliyordu yani 80 TL'ye 4-5 tane oyun alıp, hepsini 20 TL'ye getirebiliyordunuz.


    Üzüldüm kaçırdığınıza..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 6 Temmuz 2021; 3:40:51 >
  • NIS America 17 Temmuzdan itibaren Steam'deki bazı oyunlarına zam yapacakmış. (zam bölgesel fiyatlandırmadan ziyade, oyunların baz fiyatının artması şeklinde olacak. Misalen 5 dolardan sattıkları oyunu 20 dolara çekecekler).


    Disgaea, YS serisi gibi serileri yahut Phantom Brave gibi oyunları almak isteyenler bu indirim dönemini değerlendirsin. Sonrasında bu dağıtımcının bazı oyunları 1,5 ila 4 katı arasında fiyat artışına uğrayacak.

  • gargamel_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam kaç zamandır oynamak istiyordum fiyatından dolayı erteliyordum
    5 saat sürüyormuş saati 1 liraya geliyor iyi guzel internet kafe gibi oyun gerçi 1 liraya internet kafe kalmadı sanırım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Bende de olmayan bir oyundu diğer 2 oyunla beraber seti tamamlamış oldum :)

  • gargamel_ kullanıcısına yanıt
    Serinin oyunları birbiri ile bağlantılı mı ? Önceki oyunları oynamadan bunu oynasak olur mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bilmiyorum maalesef. Size yardımcı olamayacağım.

  • gargamel_ kullanıcısına yanıt
    İlk kez bi fırsatı kaçırdığıma üzüldüm fazla alan varsa talibim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bundan sonra uygun fiyatlı görürsem bir tane fazla çekerim. İsteyen olursa veririm. Fiyat baya uygundu çünkü.

  • Ben alacaktım banka kartıyla ödeme yapamadım. Beş lira bu oyun için bedava gibi bir şeydi. Serinin açık ara en zevkli oyunu. Kült bir yapım.

  • Ubisoft'ta sahip olunmayan oyuna DLC alınabiliyormuş. Division 1 bende olmamasına rağmen kütüphanede vardı. Detayına baktığımda "Tam sürüm edinin" tarzı bir ibare de yoktu. Solda da "Tam oyunu edinin" yazmıyordu. Ama oyunun bende olmadığına emindim. Gidip Survival DLC aldım ve kütüphaneye eklendi. Dönüp oyuna baktığımda "Tam sürüm edinin" yazıları çıktı. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Bir de şöyle bir şey var. Division 2'de şu kaskı almam için Breakpoint'e sahip olmam gerektiği yazıyor ama bende Breakpoint var. Oyuna giriş yapmam mı gerekiyor?


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 6 Temmuz 2021; 11:56:7 >




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.