Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13723. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 33 Misafir (1 Mobil) - 38 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
349.710
Cevap
2.721
Favori
21.314.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • d41mon kullanıcısına yanıt

    hocam pokemon oyunları için yaptığınız eleştiri yüzde yüz doğru ben pokemon oyunlarını gold and silver dan beri oynuyorum her seferinde belki bu kez yenilik yapmışlardır diyorum ama hep aynı hayal kırıklığı hep aynı oyun. far cry serisi için yapılan bu eleştirilerde bence aynı düzlemde ilk 3 oyun zamanına göre yenilikçi oyunlar oldukları için seriyi uzun zamandır takip eden insanlar bu şekilde tekrara düşmesinden rahatsız.

  • d41mon kullanıcısına yanıt

    İyi de arkadaş da beğenmeme sebeplerini sıralamış. Beğenme sebeplerini sıralayıp, aksi yönde fikir beyan eden olunca sevmiyorsan zorla oynatan yok demek argüman hatası oluyor. O vakit seviyorsan bunu umumi yerde dile getirme, eşinle dostunla arkadaşlarınla paylaş ve oynamaya devam et denir.


    Karşıt görüşlere açık olmayan arkadaşlar daha dar çerçevedeki dostlarıyla fikirlerini paylaşsın, forumda değil.

  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

    Hocam ben 165 liralık bundle olarak almıştım Steam üzerinden. Pişmanlığım sizin 5x'iniz.

  • BlokShot kullanıcısına yanıt

    Gamivo da ki indirimlere baktım da çok güzel indirimler. TL desteği de var sanırım ama Skrill ve CSGO Skin dışında başka hiçbir ödeme yöntemi yok. 2.5 TL'e XCOM 1 geliyordu kaçırdık artık ne yapalım...


    Ayrıca Far Cry konusunda da oyunun sıktığı ve sürekli aynı şeyleri tekrar ettirdiği konusunda katılıyorum ama satışlara baktığımda da piyasada bu tarz bir oyun bekleyen aç bir kitlenin olduğu da aşikar. Ayrıca piyasada Far Cry gibi başka özgür oynanış sunan açık dünya FPS var mı diye baktığımızda da olmadığı ve sanırım da bu yüzden 10 milyon sattığı ortaya çıkıyor. Seveni seviyor sevmeyen de sevmiyor gibi bir oyun artık FC. Bende pek heyecanlı değilim ama içerik yönünden ve açık dünya yönünden iyi olursa yine bir 10 milyon daha satar. Bende puanları iyi olursa oyunsuzlukta (bu zamanda pek mümkünse tabi Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] ) bakarım gibi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kovalenko

    gamepass oyun tavsiyesi verir misiniz

    Bir sürü Bethesda, EA Play oyunu var hocam Game Pass'te, oyun seçmek çok da zor olmasa gerek :)


    İlla bir öneri istiyorsanız;


    Titanfall 2 oynamadıysan kesinlikle tavsiye ederim,

    Star Wars: Jedi Fallen Order,

    Control,

    Dishonored 1-2,

    Wolfenstein serisi,

    Fallout serisi (eski oyunların eski grafik ve mekanikleri hoşuna gitmezse sadece Fallout 4 de deneyebilirsin),

    No Man's Sky

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Dediklerinize birebir katılıyorum. FC4'ten sonra zevk alamadım bu seride. Umarım FC6 çok güzel bir şekilde çıkar da pişman ettirmez.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kovalenko

    gamepass oyun tavsiyesi verir misiniz

    Çok oyun var Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Bazılarını yazayım.


    Ori and the Blind Forest

    Ori and the Will of the Wisps

    Forza Horizon 4

    A Plague Tale: Innocence

    Control

    Doom Eternal

    Dragon Quest Builders 2

    Yakuza serisi


    Bunun yanında Ea Play in içinde olan Titanfall 2 ve Fallen Order ı tavsiye ederim. Aslında yazılacak çok fazla oyun var ama bu kadarı yeterli olur sanırım.





  • Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Fazla kişinin oynamadığından tavsiye etmediği aslen güzel olan oyunlar tavsiye edeyim

    Crosscode
    Greedfall
    Night in the Woods
    Pathway
    Crossing Souls
    Touhou Luna Nights

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ubisoft yapımı oyunları seviyorum fakat seviyorum diye de benim açımdan berbat olan bir oyunu övemem. Arkadaş yorumlarımızı istedi. Tabii ki oynamak ya da oynamamak kendisine kalmış bir şey. Örneğin Witcher serisi çok beğenilen bir seri ama bana hitap etmiyor. Bana hitap etmediği için Witcher serisini kötülersem haksız duruma düşerim. FC ise severek oynadığım oyun serisinden biri ve benim düşüncelerime göre FC5 bir süre sonra bayıyor. Sürekli aynı şeyleri tekrar et, görevler aynı hemen hemen, 2 saniyede bir düşman portlanması gibi herkesin görebileceği hataları yermek ve insanlara bu konu hakkında sorduklarında ise bunları söylemek bence doğal bir durum. Epic'te gold sürümü 32 liraya geliyorsa alınıp denenebilir. Bu fiyata en az 10 saatlik(bitirme/yarıda bırakma ihtimaline karşı verdiğim süre) bir deneyim sunar. Devam etmek etmemek de oyuncunun kendisine kalmış bir durum. Ki ben FC5+New Dawn ultimate bundle olarak almıştım. Harcadığım en kötü 165 lira olabilir. Ubisoft oyun yapmasın demiyoruz yani. Gözümüz FC6'da. Umarım FC5'teki hataları yapmazlar bu oyunda da.





  • the little prince kullanıcısına yanıt

    Haber verdiğiniz için sağolun hocam. Kod her hesap için bir seferlik, iki ayrı hesapla 7 liraya Shadow's Awakening, 8 küsür liraya da Zwei (1-2) oyunlarını aldım. Steam indirimi veya diğer bundlelardan bir iki tırnak daha ucuza gelmiş oldu.


    (Dipnot: Skrill Türkiyede kapalı, Cs:Go skin opsiyonu da baya külfetli olduğundan kredi kartı ile aldım. O yukarıda yazdığım paraların %75'i kredi kartı komisyonu, normalde oyunlar toplam 4 liraya filan geliyordu.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimichi-kun -- 1 Haziran 2021; 17:39:11 >
  • Onu başka bir arkadaş yazmıştı. Ubisoftu seviyorum ben.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: the little prince

    1 Euro ve altı en az %90 indirimli oyunlar için güzel bir kampanya var arkadaşlar https://www.gamivo.com/search/collection/one-euro

    Paylasim icin tesekkurler fiyatlar baya iyi içerik olarak aynı şeyi söyleyemesem de ama yine de en azîndan bir 5 10 güzel alinabilecek oyun var, oyunlar genellikle Fanatical Bundlelarindaki oyunlar bu arada oraya da goz gecirin Dirt serisi falan fanaticalda bundle halinde daha ucuz oluyor genelde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 tl den acilisi yapiyorum ben

  • Onvious kullanıcısına yanıt

    5-6 ay sonra EA Play / Game Pass'e geleceği için isterse 1.000 TL'den çıksın. Artık EA oyunlarına para vereceğimi sanmıyorum, özellikle son yaşadığım sıkıntı ve yardımcı olmamalarından sonra.

  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt

    Bu ödemeyi bir ben çözemedim sanırım, kredi kartı opsiyonu yokken nasıl kredi kartıyla alabildiniz acaba?


  • Crysis Remastered Trilogy duyuruldu.İlk oyununda Remastered sürümünün dahil olduğu pakette 2. ve 3.oyununda Remastered sürümleri yer alıyor.Çıkış tarihi açıklanmadı.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Tam Epic de 20 TL'e düşünce alınacak paket. Belki 40 TL de çalışabilir. Ama neden ilk oyunu tek başına çıkarıp şimdi Bundle şeklinde 3 oyunu satacaklarını da Crytek kurnazlığına veriyorum...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800


    Crysis Remastered Trilogy duyuruldu.İlk oyununda Remastered sürümünün dahil olduğu pakette 2. ve 3.oyununda Remastered sürümleri yer alıyor.Çıkış tarihi açıklanmadı. 

    Böyle olunca korsan indiresim geliyor ben Crysis 1 Remastered satın aldım şimdi 2 ve 3 almak için 1. oyuna yine neden tekrar para ödeyecem haksızlık Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 





  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Crysis-1 Remastered istenilen satış hedefine ulaşmadı heralde. Yoksa 1,2,3 sıra sıra satıp en son Trilogy paketini çıkartıcaklardı galiba.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HEMRES-42

    Böyle olunca korsan indiresim geliyor ben Crysis 1 Remastered satın aldım şimdi 2 ve 3 almak için 1. oyuna yine neden tekrar para ödeyecem haksızlık  



    Alıntıları Göster

    Oyunların ayrı ayrı satışları da olur, Mafia'da olduğu gibi. Tabii paket halinde tek seferde alan bir tık daha avantajlı olurlar fiyat konusunda.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.