Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: streamin , isotam35 , asi_mawi , Shrentak , osmandemi2 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 39 Misafir - 42 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
349.711
Cevap
2.721
Favori
21.314.613
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Impakt kullanıcısına yanıt

    https://store.steampowered.com/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber


    coh2 ve dlc ücretsiz.yarın son gün..


    ek olarak little nightmare yine steamde ücretsiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeViLsGuNs -- 30 Mayıs 2021; 15:51:25 >
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt

    Kenshi yi çok övdüler uzun zamandır takip ediyorum ama Türkçe yama çıkmadığı için alıp oynamaya korkuyorum.

  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt

    Şu referans olayını %10-%20 falan yapsaymışlar da, her yerde geçerli olsaymış. Bu şekilde hiçbir kullanışlığı yok. Bir de 30 tane referans etme hakkı veriyor ama maksimum 120 TL Wallet alabiliyorsunuz, yani 2.5 kişi referans ettiğiniz maksimum tutara ulaşıyorsunuz. Acayip saçma bir sistem yapmışlar. %75 geri ödeme şeyini görünce kıllanmıştım zaten.


    Benim de dikkatimi Kenshi çekmişti ama çok detaylı bir oyun olduğu için korkuyorum açıkçası.

  • 10 - 30 saat aralığında aksiyon ya da aksiyon - rpg oyunu/oyunları arıyorum. Örnek olarak ilk kategori Bioshock, Dishonored gibi oyunlar, ikinci kategori Deus Ex, Fallout gibi oyunlar, fantazi türü (witcher, skyrim,dragon age) istemiyorum bu arada. Fallout 4 indirime girse alacaktım da girmemiş.
    Önerileri bekliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Einar Solberg

    10 - 30 saat aralığında aksiyon ya da aksiyon - rpg oyunu/oyunları arıyorum. Örnek olarak ilk kategori Bioshock, Dishonored gibi oyunlar, ikinci kategori Deus Ex, Fallout gibi oyunlar, fantazi türü (witcher, skyrim,dragon age) istemiyorum bu arada. Fallout 4 indirime girse alacaktım da girmemiş.
    Önerileri bekliyorum

    Mass Effect serisi, STALKER serisi, Assassins Creed Origins ve Odyssey.

  • Far Cry 4 ve Far Cry 5 oynamış arkadaşlara bir sorum olacak. Steam hesabımda ki para ile bu ikisinden birini almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Sadece ana oyun olarak alırsam iki oyunu da alabilirim ama DLC'ler olmadan hikaye açısından ne kaybederim bilmiyorum.


    Far Cry 4 Gold diye düşünmüştüm ilk önce ama Far Cry 5 daha iyi tarzında yorumlar okudum ve kararsız kaldım. Artı olarak Far Cry 5 Gold Edition alınca New Dawn gelmiyor galiba.


    Seride oynamadığım bunlar kaldı. Sizce hangisini seçeyim?

  • "6 ay boyunca Humble Monthly aylık 6$" kampanyasından yararlananlar bu ay fatura tarihinden önce üyeliklerini sonlandırmayı unutmasın yoksa 19,99$ kesilecek.


    Bana görünen mesaj: "Your next bill is for US$19.99 on June 29, 2021"

  • Adım başı düşmanlarla çatışmak, sürekli aynı şeyleri yapmak, ruhsuz ve tabiri caizse beyinsiz yapay zeka ile mücadele etmek benim için sorun değil derseniz 5 alınabilir. Düz versiyonu alırsanız hikaye olarak bir şey kaybetmezsiniz.

    4 ile ilgili @konays bilgi verebilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Far Cry 5'i bir kaç ay önce korsan olarak oynadım, atmosferi far cry 3 kadar tropik değil ama haritası baya büyük. Grafikleri 4'den daha güzel, oyunun hikayesi aslında heyecan verici başlıyor ama ilk görevler bittikten sonra seni açık dünyaya saldığında görevler tekrara bağlıyor ve sıkıyor bir süre sonra. Haritayı keşfetmek eğlenceli.


    Farc Cry 4'ü ise 2 gün önce 27 liraya baya ucuz diye aldım. Haritası 5 ve 3 ten farklı olarak dağlık alanda geçiyor, fazla tropik bir ada değil yani. Diğer oyunlara oranla mavimsi, soluk bir atmosfer hakim. Görevler teması genel olarak diğer oyunlarla aynı ama hikayesi daha çok ilgi çekici geldi bana. Ayrıca Far Cry 4'de olan bazı animasyonlar 5'te yok. Hayvan çeşitliliği 4'de daha fazla(Fil, Gergedan maymun falan var.


    Yani birazda senin zevkine kalmış direkt Far Cry 5 alabilirsin yada 4 alıp artan paraylada başka oyun da alabilirsin.





  • solgunaltair S kullanıcısına yanıt

    Peki Far Cry 5'in Season Pass içeriği almaya değer mi? Yani Sadece ana oyunla New Dawn bundle almak daha iyi olabilir eğer season pass içeriğini gereksizse.

  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    Şimdi Steam'den baktım Far Cry 5 Season pass şunları içeriyor :


    Sezon Kartı ile ilave Far Cry®5 içeriği erişim kazan.


    Far Cry®5 deneyimini üç muazzam macera ile genişlet. Sonradan çıkan üç yeni macerada korkunç zombilerle, acımasız Vietkong gerillalarıyla ve Marslı mutant örümceklerle savaş.


    içerir Far Cry®3


    ÖZELLİKLERİ:

    - 3 Yeni Hikaye

    - İlave Silahlar

    - Far Cry®3 - Oyun 29 Mayıs 2018'de erişime açılacaktır.

  • solgunaltair S kullanıcısına yanıt

    Evet onları biliyorum zaten. Oynayanların deneyimini ve fiyat açısından değer mi diye sormuştum aslında.

  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    5'i korsan indirmiştim gold sürümünü, hikayeyi bilmiyorum bitirmemiştim oyunu ama ekstra bedava silah, skin falan veriyor.Standart sürüm 40 lira Gold ise 80 lira, iki katına değmez bana sorarsan ama sana kalmış.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Far Cry 3'ten sonra uzun süre Far Cry oyunlarına daha doğrusu Ubisoft oyunlarına el sürmemiştim hocam. Covid çıkınca en baştan AC serisini bitirdim. Şimdi sıra Far Cry serisine geldi. Hikayeler bağımsız olduğundan ikisinden birini alıp oynamayı düşünüyorum.


    New Dawn'ı oynadınız mı peki hocam? Far Cry 5 + Far Cry New Dawn Deluxe Edition Bundle almak daha mantıklı olur eğer New Dawn iyiyse çünkü sade hali 49,75 TL.

  • solgunaltair S kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevap için. Far Cry 5'in season pass'i almaya değmez gibi gözüküyor.

  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    New Dawn'ı oynamadım ama 5 ile New Dawn'ın haritaları aynı, üzerinde sadece farklı değişiklikler yapılmış.Farklı haritalar keşfetmek daha çok hoşuma gidiyor.

    Hikayeleri ise farklı. Hikaye için alıcaksan alınır. Haritalar aynı ama aklında bulunsun. Youtube'dan karşılaştırmalara bakabilirsin.

  • VenomSV kullanıcısına yanıt
    Hocam New Dawn da aynısı demişlerdi. Ondan almadım. Dediğim mantıkta 5’i severim, oynarım derseniz New Dawn da alınabilir. Güzel fiyata geliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    İki oyunda maalesef yetersiz gelmişti bana oynadığım dönemde. Ama FC4 daha eli yüzü düzgün FC5'e göre. Birini alayım oynayayım diyorsanız tavsiyem FC4 olacaktır. Geçtiği ortam, atmosfer bile daha iyi FC5'ten. Yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi 5'in çok fasosu var maalesef. Muhteşem bir giriş ile başlıyor, 1-2 saat sonrasında yokuş aşağı gidiyor oyunda senaryodan tutun da kaliteye kadar. Çok zor bitirmiştim öfleye pöfleye. Zamanında birde ön sipariş ile almıştım bir dünya para verip. Hayatımda oyun satın alma açısından en büyük pişmanlıklarımdandır..

  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    FC3 ile FC4 bitirdim. FC5 bana göre tamamen GR Wildlands tarzı olmuş bir oyun. Ne bir hissiyat, ne oynanış. Aldığıma pişman olduğum oyunların başında gelir FC5 ile FC: New Dawn. Sürekli bir yerlerden düşman çıkageliyor. 2 saniye durayım derseniz bakıyorsunuz çatışmaya girmişsiniz. Diyelim ki öldürdünüz onları 2 saniye sonra yine bir ekip geliyor. FC3 ve FC4 bu serideki en beğendiğim oyunlar. FC3'te 27 saat, FC4'te ise 45 saat oynama sürem bulunmakta. FC5'te ise 18 saatin sonunda dayanamadım ve bıraktım oynamayı. FC5'in hikâyesini de pek beğenmedim açıkcası.

  • @solgunaltair Harita aynı ise DLC tadında bir oyun o zaman New Dawn. Karşılaştırmalara bakarım.


    @torkema61 Dediğiniz mantıkla hiç almamam lazım hocam. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Bunun yerine gider ruhsuz Cyberpunk 2077'de çatışmaya girerim daha iyi. Oyun ruhsuz ama çatışma hissi harika. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    @Dutch van der Linde Mantıklı olmak açısından sırayla gidip FC4 alınabilir. Hem fiyatı daha uygun hem de FC5 oynadıktan sonra FC4 oynaması zor gelebilir.


    @daltun47 Kişiden kişiye değişiyor bu durum hocam. Ama bahsettiğiniz olumsuzlukları yabancı forumlarda da okudum.



    NOT: Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] FC4 Gold almak daha mantıklı gibi, tabi son anda aklımı çelmezlerse. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VenomSV -- 30 Mayıs 2021; 20:57:22 >




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.