Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13606. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bulduren , run...rabbt , Sincap5959 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
349.020
Cevap
2.712
Favori
21.221.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Star Wars: Squadrons ve Madden NFL 21, EA Play'e eklenmiş. EA Play de Game Pass'e eklenmiş. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 19 Mart 2021; 0:22:11 >
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Evet Multi için ve gerek yok en son multide adam kalmamıştı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Frost

    Star Wars: Squadrons ve Madden NFL 21, EA Play'e eklenmiş. EA Play de Game Pass'e eklenmiş. :)

    FIFA21 için hem Steam üzerinden hem Origin üzerinden hem de Gamepass üzerinden 10 saatlik denemeler Originde ayrı ayrı gözüküyor. 30 saat oynamam mümkün mü acaba?  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Impakt

    FIFA21 için hem Steam üzerinden hem Origin üzerinden hem de Gamepass üzerinden 10 saatlik denemeler Originde ayrı ayrı gözüküyor. 30 saat oynamam mümkün mü acaba?  



    Alıntıları Göster

     Bunu ben de düşünmedim değil. Bende de 3 ayrı platformda EA Play var.

  • Impakt kullanıcısına yanıt

    ben steamden ea play alıp denemeyi oynadığımda origindeki oyun saatim yükselmişti. muhtemelen olmayacaktır.

  • Beyler hani eaPlay Gamepasse geldi ya sadece ea oyunları dahil değil mi bu sisteme eadestktop uygulamasından vampyr Frostpunk gibi oyunlara da erişebiliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlokShot kullanıcısına yanıt

    EA Play'in kendi uygulaması ve Origin üzerinden EA dışı oyunları da oynayabilirsiniz. EA Play Pro'da daha büyük EA dışı yapımlar mevcut ör: Surge 2

  • Kardeslik ile gamepass kullanıp ea playi 2 farklı ea hesabında kullanabilir miyiz acaba ?

  • Generation Zero 25,50

    Hunter Call of the Wild 2019 Edition 22,70

  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Ben de görünce şaşırıyorum. 120 filan oyunum var oynamayacagim oyunu almıyorum aldiklarimi bitirmeye çalışıyorum. Fakat bir iki yabancı da görmüştüm sormuştum oyun oynamiyorlar çoğu toplu keyler ile amaç kütüphanedeki oyun sayısını artırmak. Bana garip geliyor ama tabi zevk meselesi :)
  • Xbox Gamepasse eklenmesinden sonra Empire of Sini deneme fırsatı buldum. Oyun Mafia vari bir oyun ve başlangıç olarak hikayesi insanı sürüklüyor,oyun 1900lerin Chicagosunda geçiyor, 10dan fazla Mafia babası(sadece erkek karakter değil kadın karakterler de var.) Her Mafia ailesinin belli başlı kendine göre durumları var ve oyun Mafia tarzı oyunları sevdiğim için bende bir oynama isteği uyandırdı.


    https://store.steampowered.com/agecheck/app/604540/


    Steam üzerindeki değerlendirmelerde(Karışık - %50) oyunun başlangıçta buglu olduğu(gamepass versiyonunda bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar) ve belli bir yerden sonra oyunun kendini tekrar ettiği belirtilmiş. Ben bunu tam anlamıyla yaşamadım, en az bir 3-4 saatlik oynama süresi size sunuyor oyun Mafia ailesi başı, her aileyi oynadığınızı düşünürsek bu gayet yeterli bir süre. Bölgesel fiyatlandırma ile 40$ olarak çıkan oyun bizlere 61 TL ücretle sunulmuş Paradox Interactive tarafından, bu da oyunun fiyat açısından olumlu taraflarından biri.


    Boyutu 15-20 GB civarlarında, çerezlik olarak bir Cumartesi veya Pazar tatil gününde oynanabilecek zevkli bir oyundur kendisi. Oyuna yeni başladığım için(3-4 saat oynayabildim daha) şimdilik aktarabileceklerim bunlar, inşallah sizlerde oyunu seversiniz.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 19 Mart 2021; 17:1:54 >
  • Forza Horizon 4 fiyatı artmayacağı kesinleştiği için iade ettim. 3 yıllık Game Pass Ultimate varken sırf Steam'de görünmesi için 150 TL vermek mantıklı gelmiyor. Artık kış indirim dönemine %33 / %50 indirim görürse alırım.


    @b0Ni İade için son 4 gün, sen de fiyatı artmazsa iade etmeyi düşünüyordun diye hatırlıyorum.

  • Just Cause 4 Complete 50 TL eder mi sizce? Ana oyun Epic'te ücretsiz verildi, biliyorum ama eklentiler gerekli midir? Steam'de pek beğenilmemiş zaten, yine de %90 indirim aldığını görünce sormak istedim. Far Cry Primal'ı da almak istiyorum ama gözüme hep pahalı geliyor. Ubisoft son zamanlarda yerel fiyatlandırma uygulasa da birkaç sene önce tüm oyunlarına zam yapmıştı. Far Cry 6 bile 269 TL iken Primal'ın ana fiyatı nedir böyle. :/

  • Steallaris dlcsiz sarar mı almaya değer mi

  • Bence etmez, boş ver. Oynamak istiyorsan Epic'ten ana oyunu oyna geç. Oyunda zaten hikaye, sürükleyicilik vs. yok, o yüzden de ana oyun 40 TL, Complete Edition 50 TL. Bu fiyatlandırma bile her şeyi anlatıyor  


    Ubisoft ise eski oyunların fiyatını düşürmeme gibi bir politika izliyor. Ben bunu ilk The Crew ve The Crew 2'de rastladım. The Crew güzel bir indirim alırsa kütüphaneme eklerim diyordum ama Crew 2 çıktıktan sonra bu hiçbir zaman gerçekleşmedi ve gerçekleşmeyecek sanırım. Ne zaman görsem Crew, Crew 2'den daha pahalı   Ki The Crew serisi öyle popüler bir seri de değil. Far Cry, Assassin's Creed gibi popüler serilerde durum daha da fena. Epic Games sağ olsun, verdiği kuponlarla bu durumu tersine çeviriyor. Ama Steam koleksiyonleri için maalesef eski Ubisoft oyunlarını almak tam bir eziyet. Hatta bu politikayı izlemelerinin sebebi bence Steam koleksiyonlerini yolmak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 19 Mart 2021; 19:0:59 >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Benim ms hesabımda ultimate vardı ama bir türlü oynayamamıştım. Oyun açılmıyordu, teredo bilmem ne hatası veriyordu. Çözemedim gitti ve 30 dakika bile oynayamamışımdır. Steamden çıktığı gün ultimate edition aldım ve o günden bu yana 85 saat oynamışım. Başta ben de fiyatı artar diye aldım ve 15 gün içinde iade ederim diye düşündüm. Tam fiyattan aldığım için pişman değilim, kuruşu kuruşuna değiyor.

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Oyunun Steam'de beğenilmemesi daha çok çıkıştaki teknik sorunlarıyla ilgiliydi diğer türlü zaten Just Cause serisi ismindende anlaşıldığı üzere hikayeden çok aksiyona ve açık dünya oynanışa sahip bir seri,çıkıştaki sorunlar sonradan gelen büyük güncellemelerle çözüldü.Ek paketleri ise Steam kütüphanemde mevcut ve ilk ek paket haricindekiler fena değil,son çıkan araç kullanımına yönelik diğeri ise Just Cause 3 te sevilen bir modun benzeri ama ilki gerçekten oynamaya değecek türde değildi.Epic'te ücretsiz olduğu için ve muhtemelende ordan ücretsiz edindiğiniz için açıkcası bir kaç saatlik ek oynanış adına tercih etmeye pek gerek olmadığını düşünüyorum. 

  • UBISOFT BUILD YOUR OWN BUNDLE:


    https://www.humblebundle.com/store/promo/ubisoft-build-your-own-bundle/?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_2_layout_index_1_layout_type_threes_tile_index_3_c_ubisoftbuildyourownbundle_2021#


    Fiyatlar pek iç açıcı değil gibi, eski AC oyunlarını eklediğimde bile 5 oyun %85 indirimle 90 TL fiyata denk geliyor...

  • @Terminator T-800 @John Sheppard Teşekkür ederim değerli düşünceleriniz için. :)

  • Büyük merakla (?) beklenen Cyberpunk 2077 Patch 1.2 Notları:

    • Artık bazı tuşları yeniden atayabiliyorsunuz.
    • Arabaların kontrolleri için hassaslık ayarı.
    • Polis tam arkanız yerine artık daha uzakta spawnlanıyor.
    • Arabanız bir yere sıkışırsa artık düzeltebileceksiniz.


    Şaka değil, bu kadar :*(


    Kaynak: https://www.cyberpunk.net/en/news/37768/whats-new-in-night-city-patch-1-2-development-insight

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.