Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
25 Misafir (1 Mobil) - 24 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349.559
Cevap
2.720
Favori
21.294.006
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
568 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pphammer

    ea play ve xbox gamepass ultimate (xbox + pc)


    almak isteyenler elini çabuk tutsun.


    papara kartın menusundeki fiyatlar çok yüksek.


    Kasım ayında yeni nesil konsollar çıkınca bence kesin zam gelecek. Zaten yeni nesil konsol oyunları 70$/80€ olacak, onun için fiyat güncellemesi yapılıyordur, o arada TL kurunu da güncellerler muhtemelen.





  • Tebrik ettim.   VPN ile ugrasmadan direk normal yollarla almak isteyenlere guzel bir senecek olmus.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://eu.alienwarearena.com/ucf/Giveaway adresinde Dead by Daylight oyunu +30 seviye alienware arena kullanıcıları için ücretsiz bir Steam Key dağıtyor. Eğer ekstradan bir Dead by Daylight anahtarınız varsa buraya bırakabilirsiniz. :)

  • https://www.twitch.tv/cohhcarnage


    Watch dogs: london oynuyor, eger almayı planlıyorsanız önceden bakmak iyi olabilir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WickedRevenge

    https://eu.alienwarearena.com/ucf/Giveaway adresinde Dead by Daylight oyunu +30 seviye alienware arena kullanıcıları için ücretsiz bir Steam Key dağıtyor. Eğer ekstradan bir Dead by Daylight anahtarınız varsa buraya bırakabilirsiniz. :)

    bu arada bitti keyler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    Her ne kadar Rainbow Six için bir duyuru gelecek gibi dursa da Ubisoft'un Cadılar Bayramı indirimlerinin de yarın akşam başlayacağını düşünüyorum...






  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onvious

    https://www.twitch.tv/cohhcarnage


    Watch dogs: london oynuyor, eger almayı planlıyorsanız önceden bakmak iyi olabilir

    Watch Dogs: London  


    Oyun Londra'da geçtiği için sehven yazdınız sanırım  



    Bu arada Videoyun Batu Bozkan da Twitch'de canlı yayında oynuyor şu an.



    Videoyun Twitch kanalının linki neden sansürleniyor ya? Benim bilmediğim bir durum mu var?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 26 Ekim 2020; 19:54:6 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Sheppard

    Watch Dogs: London  


    Oyun Londra'da geçtiği için sehven yazdınız sanırım  



    Bu arada Videoyun Batu Bozkan da Twitch'de canlı yayında oynuyor şu an.



    Videoyun Twitch kanalının linki neden sansürleniyor ya? Benim bilmediğim bir durum mu var?



    Alıntıları Göster

    cidden london yazmısım, oyunla alakam hiç yok  


    cohh basladıgından beri izliyorum, sadece şehir hoşuma gitti, onun dısında standart ubi oyunu havası aldım ben. %100 zıplayamıyoruzdur zaten





  • d41mon kullanıcısına yanıt

    Hocam tam almak istediğim oyunları yazmışsınız.


    Kaç gündür Doom Eternal için indirim bekliyorum Steam'de. Doom Eternal indirime girdiği gibi alacağım büyük ihtimalle. Bunun dışında öncelik olarak Sekiro, Resident Evil 3 Remake, DMC 5, Control ve Dark Souls Remastered. Tabi ki almak istediğim bir çok oyun var ama indirim oranına göre ilk hedefim bu oyunlar.


    Indie olarak önceliğim benim de Hades'ten yana. Bayağı övüldüğü için ben de denemek istiyorum bu oyunu. Bir de daha çıkmadı ama Eldest Souls oyununu almak istiyorum çıktığı gibi.


    Ekstra olarak Death Stranding ve Star Wars Jedi Fallen Order var. Fallen Order yakında EA Play'e eklenir diye tahmin ediyorum. Death Stranding için ise bir süre daha bekleyeceğim gibi şahsen bu fiyatın indirimli hali bile tuzlu.

  • Far Cry oyunları steamde indirime girmiş, ben far cry 3 almayı düşünüyodum fakat şöyle bir sıkıntı var. Oyunun fiyatı uplay'de 69 lira, steamde 89 lira epicte 102 lira. Bu fiyat politikası bi yana far cry 5 epicte indirime girerse kuponla birlikte 3. oyundan daha ucuza denk gelebilir. Bakalım artık :)

  • Gençler az önce Uplay de ki oyunlara bakıyordum da kulüp mücadeleleri kısmında ki her görevi sanki yapmışım gibi tamamlandı diye işaretlemiş ama oynamadığım oyunlarda da kulüp mücadelelerini tamamladı diye işaretlemiş. Eğer Kulüp ödüllerini bedava verdik o zaman kulüp mücadelelerini de kapatalım dedilerse baya üzüleceğim. En az 300 Uplay Unit haybeye gitti demektir. Üstelik güncel oyunlarda da kulüp mücadelelerinin hepsine tamamlandı diyor.

  • Ronades R kullanıcısına yanıt

    far cry 3 ve 4 sırasıyla 11 ve 27 tlye düşmüştü birkaç ay önce ben de almamıştım sonra alırım diye. Şu an sırasıyla 27 ve 40 TL :(

  • Fallout 4 Game of the Year Edition fiyatı daha düşer mi sizce dostlar? Pek fiyatını takip etmemiştim önceleri o yüzden şu anki fiyatın altına iniyor mu bilmiyorum. Şimdi almak mantıklı olur mu bilemedim. Acelem yok oynamak için.

  • Şimdi EA Play(Playstation için) veya Xbox Gamepass Ultimate(Xbox için) 12 aylık alsak bir cihazda, bu üyeliği yeni çıkacak cihazlarda kullanabilme ihtimalimiz var mı? Bu oyunların hepsi PS5 üzerinden veya yeni Xbox üzerinden erişilebilir olucak mı? Yoksa PS5 ve yeni Xboxlar için yeni üyelikler mi almamız gerekiyor? Soru basit bir soru ama konsol bayadır kullanmadığım için bilemedim  

  • pphammer kullanıcısına yanıt

    Böyle sistemlerde fiyatlar hep yüksek olur zaten. Fastpay miydi ya da başka banka mı hatırlamıyorum oyun keylerinde Steam'de 10-15 liralık oyunlar 50-60 liraya satılıyordu.

  • Far cry primal oynamak istiyorum far cry serisinde sadece 3 ü oynadım pek sarmıyor far cry serisi ama böyle primal tarzı oyunlar hoşuma gidiyor şans vermeli miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel indirimler gelir mi cadılar bayramında?

  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    Fallout 4 gamepass eklenebilir. Aceleniz yoksa bekleyin

  • Impakt kullanıcısına yanıt

    Sadece PS5 için olan kısımına cevap olarak; şu an alacağınız Ps Plus aboneliği ve buna bağlı olarak gelecek olan Ps Plus collection oyuunları Ps5 için de geçerli olacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gogo57

    Sadece PS5 için olan kısımına cevap olarak; şu an alacağınız Ps Plus aboneliği ve buna bağlı olarak gelecek olan Ps Plus collection oyuunları Ps5 için de geçerli olacak.

    Peki EA Play üyeliği alsam PS4 üzerinden bu üyelikteki oyunları PS5de de oynayabilecek miyim? Bunla alakalı bir bilgi var mı?

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.