Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Banzai! , returnity Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (2 Mobil) - 24 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
349.559
Cevap
2.720
Favori
21.294.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
568 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Shadow için bekleyelim o zaman tomb raider kadar hızlı fiyatı düşen seri yoktur zaten, çıktıktan sonra 1 ayda yarıya iner

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Call of Duty Modern Warfare ve Cold War'u ucuza getirtmenin bir yolu var mı? 560 TL verilmez bu oyunlara. Modern Warfare indirim görüyor mu bari? Şöyle 200 TL civarına bulabilirsem çok iyi olacak. Bir yıllık oyun sonuçta.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmediğimden soruyorum kusuruma bakmayın, şu an Season Pass de pakete dahilmiş. Diğer indirimlerde de ya da indirimsiz satın alımda da Season Pass fiyata dahil miydi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Cod mw indirim alıyor hocam. En ucuza almak için indirim gördüğü zaman rus hesabı açıp almak ama kendi hesabınıza eklemek isterseniz forumda gift olarak gönderen arkadaşlardan indirim gördüğü zaman daha düşük meblağa alabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ruvhart kullanıcısına yanıt
    Açtığım Rusya hesabını sonradan Türkiye hesabına çevirebiliyor muyum peki? Veya çeviremezsem ne gibi dezavantajları oluyor? Sürekli Ruslarla eşleştirecekse yapmayayım öyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dahildi hocam evet. 13 TL'ye bütün DLC'lerle beraber almıştım ben.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Yok hocam serverler aynı oynamada sorun olmuyor, bildiğim kadarıyla tr hesabına çevirmede de sorun olmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Kiivii kullanıcısına yanıt

    fake.

  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam, cevabınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uplay, 29 Ekim de Watch Dogs Legion'ın çıkış gününde Ubisoft Connect'e dönüşecekmiş. Bunun şerefine de kütüphanenizde kulüp ödülleri özelliğini destekleyen sanırım tüm oyunların kulüp ödüllerini ücretsiz hesabınıza eklemişler. Gördüğüm kadarıyla entegre çalışmaları da devam ediyor. Ayrıca Ubisoft Connect'i ayrı bir yerden indirmenize gerek kalmadan Uplay'e güncelleme olarak sunulacakmış. Uplay Units'lerin ve ilerlemelerinizde Ubisoft Connect'e aktarılacakmış.


    Açıkçası firmaların yıllardır kullanılan bu launcher'ları tekrardan dizayn ediyor olmalarına bayılıyorum. Origins de yakında yeni arayüzüne kavuşacak gibi duruyor ve bu kervana Ubisoft'un da katılması güzel oldu. Epic de özellik entegrasyonlarından sonra o kalantor arayüzüne veda ederse çok daha güzel olacak. Steam'in arayüzü ise bu arayüz güncelleme furyasını ilk yapandı ve gayet beğeniyorum. Stabil ve güzel gözüküyor.





  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Originin yeni ara yüzü pek hoşuma gitmedi. Ubisoftunki daha iyi olur umarım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    Uplay, 29 Ekim de Watch Dogs Legion'ın çıkış gününde Ubisoft Connect'e dönüşecekmiş. Bunun şerefine de kütüphanenizde kulüp ödülleri özelliğini destekleyen sanırım tüm oyunların kulüp ödüllerini ücretsiz hesabınıza eklemişler. Gördüğüm kadarıyla entegre çalışmaları da devam ediyor. Ayrıca Ubisoft Connect'i ayrı bir yerden indirmenize gerek kalmadan Uplay'e güncelleme olarak sunulacakmış. Uplay Units'lerin ve ilerlemelerinizde Ubisoft Connect'e aktarılacakmış.


    Açıkçası firmaların yıllardır kullanılan bu launcher'ları tekrardan dizayn ediyor olmalarına bayılıyorum. Origins de yakında yeni arayüzüne kavuşacak gibi duruyor ve bu kervana Ubisoft'un da katılması güzel oldu. Epic de özellik entegrasyonlarından sonra o kalantor arayüzüne veda ederse çok daha güzel olacak. Steam'in arayüzü ise bu arayüz güncelleme furyasını ilk yapandı ve gayet beğeniyorum. Stabil ve güzel gözüküyor.

    Güncel oyunlar için kesinlik yok ama eskiler için tüm ödüller açılacakmış şu an açılanlar var. Kalanları listeden kaldırmışlar haftaya ücretsiz olarak geri gelirler diye düşünüyorum. R6 ve Odyssey listesi boş şu an bakalım geldiğinde neler olacak. Uplay birkaç kez ufak tasarım değişiklikleri yapmıştı bu onlar kadar büyük gelmedi bana ama yeni hali daha güzel duruyor tabii. Origin, EA Play ile tekrar canlanınca güncelleme şart oldu tabii keşke Epic de bu kervana katılsa.


    Tasarımları isim değişikliğini geçersek bence en önemli özellik cross play ve cross save. Hangi oyunlarda olacağı kesin değil ama WD Legion için cross play var diye biliyorum bu da kitlesi çok geniş olmayan oyunlar için çok iyi bir haber. Modern Warfare gibi bunun üzerine düşerlerse seçimli olarak diğer oyunlara gelmesini bekliyorum. Zaten klavye fare kullanımının önüne geçilemiyor en azından izin verilirse MW 2019 gibi konsolda klavye fare kullananlar pc ile eşleşir ve pcde gamepad kullananlar da konsol ile eşleşebilir.

    Cross save de en az cross play kadar önemli bir gelişim özellikle uzun oyun süresi veren oyunlar için. Bir online oyun için platform değiştirmek demek binlerce saat ve onlarca dolar değerindeki kozmetikleri kaybetmek demektir. Cross play olursa hem kozmetikler hem ilerlemeler korunmuş oluyor. Hikayeli oyun için de Valhalla'da olacak bu sistem mesela konsol oyuncusu olduğunuzu düşünelim oynuyorsunuz ama bir nedenden ötürü konsola erişiminiz olmuyor arıza olabilir veya başka bir yere gitmiş olabilirsiniz. Hemen pcde de oyun varsa ilerlemeniz oradan devam ediyor. Herkes bir oyunu birden çok platformda almadığı için hikayeli oyunda çok gerekli olmayabilir tabii bu.





  • Kiivii kullanıcısına yanıt

    4Chan'den geliyorsa iki kere düşüneceksiniz hocam. %90 fake çıkıyor. Nadiren tutuyor oradaki sızıntı haberleri.

  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam fakat aylardır oyunla alakalı paylaşılan tek bilgi bu olduğu için paylaşayım dedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi kaç kere dedi şu konuda korsan konusmak yasak diye konu açarlar ayrı oyunun konusunda konuşurlar ayrı gelir buraya yazarlar ayrı
    Neyse mesajlarınızı tek tek moderatore bildiriyorum
    Dhye acil kayıt işleminde TC kimlik doğrulaması gelmeli 18 yaş altı foruma girmemeli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    kısmen katılıyorum. korsan oyun haberi vermek/paylaşmak ile hırsızlığa teşvik benzer durumlar bana göre. dijital oyun konusunda bunların konuşulması yasaklanmalı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kiivii



    https://www.reddit.com/r/Eldenring/comments/jfqhu3/ah_4chan_never_change/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf

    Elden Ring'e pek çok oyuncu gibi aşırı derecede heyecanlanıyorum ama bu heyecanımın sebebi oyuncuların aksine Miyazaki/From Software ismi değil, From Software'in sanırım ilk defa bir açık dünya oyun tasarlıyor olması. Umarım bir CD Projekt Red veya Rockstar kalitesinde bir açık dünya ortaya koyabilirler, beklentim çok çok fazla.


    Ayrıca özellikle nitelikleri ne oranda olursa olsun, açık dünya oyunlarını baya seviyorum ve hatta son dönemde Mafia Definitive Edition'a dahi onca iyi yoruma rağmen uzak durmamı/sevemememi sağlayan açık dünya olmaması diyebilirim. Tabi diyebilirsiniz hani niteliksiz, ruhsuz ve boş açık dünya olacağına hiç olmasın ve belki de haklısınızdır ama ne bileyim, görev veya yönlendirme olmaksızın oyunun o evreninde dolaşmak benim acaip hoşuma gidiyor. Özellikle son dönemde Shadow of The Tomb Raider da oynuyorum ve Zelda Breath of The Wild'ın zindan ve açık dünya tarzında bir Tomb Raider oyunu da hayal etmeden duramıyorum. Umarım Avengers faciasından sonra Square Enix, Crystal Dynamics'i rahat bırakır da adamlar yepyeni ve harika bir Tomb Raider oyunu yapabilirler.





  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Korsan oynayanların çoğu 18 yaş üzeridir bence pek bir faydası yok.

  • BAŞLICA İNDİRİMLER


    Dirt Rally 8 TL https://www.fanatical.com/tr/game/dirt-rally-game

    Fallout 4 39 TL https://store.steampowered.com/agecheck/app/377160// (Fallout tüm oyunları indirimde)

    Fallout 76 51 TL dip fiyat https://store.steampowered.com/agecheck/app/1151340//

    Frostpunk 17 TL https://store.steampowered.com/agecheck/app/323190//

    Sniper Elite 4 13 TL https://store.steampowered.com/app/312660/Sniper_Elite_4/

    XCOM 2 54 TL https://store.steampowered.com/app/268500/XCOM_2/

    Just Cause 3 6 TL https://store.steampowered.com/agecheck/app/225540//

    Space Engineers 22 TL https://store.steampowered.com/app/244850/Space_Engineers/

    Gang Beasts 15 TL https://store.steampowered.com/app/285900/Gang_Beasts/

    Killing Floor 2 16 TL https://store.steampowered.com/agecheck/app/232090//

    For The King 12 TL https://store.steampowered.com/app/527230/For_The_King/

    Slender The Arrival 4 TL https://store.steampowered.com/app/252330/Slender_The_Arrival/ (Güzel bir korku oyunudur Slender serisi ünlüdür oynamadıysanız hala şiddetle tavsiye ederim.)

    State of Mind 16 TL https://store.steampowered.com/app/437630/State_of_Mind/ (Yakın zamanda Gamepass üzerinden kaldırıldı.)

    Pandemic The Board Game 9 TL https://store.steampowered.com/app/622440/Pandemic_The_Board_Game/

    Neoverse 19 TL https://store.steampowered.com/app/994220/NEOVERSE/

    Golf with your friends 16 TL https://store.steampowered.com/app/431240/Golf_With_Your_Friends/

    Superhot Mind Control Delete 23 TL https://store.steampowered.com/app/690040/SUPERHOT_MIND_CONTROL_DELETE/

    Tabletop Simulator 15 TL https://store.steampowered.com/app/286160/Tabletop_Simulator/

    In Silence 14 TL https://store.steampowered.com/app/1361000/In_Silence/

    Secret Neighbor 16 TL https://store.steampowered.com/app/859570/Secret_Neighbor_Hello_Neighbor_Multiplayer/



    NOT: Warhammer oyunları ayrıca Playstore üzerinde indirimde Steam indirimlerinde aldıkları kadar indirime girmişler.

    NOT2: Fallout oyunlarını kişisel düşüncem harcayacak çok paranız yok ise almanızı önermem. Yakında Gamepasse eklenicek son vurgun misali bir indirim olmuş bence. Tabiiki benim gibi seriyi seven insanlar koleksiyonluk olarak alabilir orası ayrı. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

    NOT3: Epic Cadılar Bayramı indirimleri gelmiş. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 22 Ekim 2020; 18:9:12 >




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.