Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13152. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 19 Misafir (2 Mobil) - 24 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
349.677
Cevap
2.721
Favori
21.308.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • lSunTzu kullanıcısına yanıt

    Bırakmaz onların da işine geliyor bırakırsa korsana devam eder herkes.

  • -dehşet- kullanıcısına yanıt

    DS serisine laf soyletmedigini gormedim sanma hocam. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  2 Gundur Dead Space devam ediyorum, gozunu seveyim Xbox Controllerin diyorum sadece. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] O hantal controller yapisini hic cekemezdim klavye/mouse ikilisi ile.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lSunTzu kullanıcısına yanıt

    Konsollar nadir kırıldığı için insanlar ne kadar pahalı olursa olsun almak zorundalar ama pc başka dünya. Fiyat uygunsa millet yine torrentden çekiyor biraz bakıyor oyuna, severse gidip alıyor oyunu. Firmaların kendi bileceği iş. Çok pahalıysa dünya geneli millet torrent akar. Şahsen bu fiyatlardan sonra eğer oyun fiyatında yerelleştirme varsa (200-250 tl) saygı gösterip orjinal almaya çalışacağım. Bu CDPR olur, Ubisoft olur, indie geliştiriciler olur. Sonra sevdiğim ve çok beğendiğim stüdyoların oyunlarını alırım, Rockstar, Larian, From Software gibi. Geri kalanlarda ise yapacak bi şey yok. Sony 700 tl isterse orta parmak gösterip sağol baba derim. Santa Monica (God Of War) ve Naughty Dog (Uncharted, TLoU) oyun çıkarırsa 700 tl ye gidip 1 hafta kiralarım oyunu 50-100 tl ye. Ama diğerleri hem pc ye gelip hem 700 tl isterse korsan akar artık ne yapcam. Gelişmiş 1. dünya ülkelerinde bile millet korsan çekiyor oyunları, bir enayi biz miyiz 3. dünya ülkesinde 2 haftalık maaşımızla oyun alcaz, çok beklerler.





  • Ronades R kullanıcısına yanıt

    Efsane bir seridir.

    Hikayeli senaryosu ve oynanışı en keyifli FPS serilerindendir mutlaka dene.


    NOT: Ben single player hikayelerini oynadım, multisini pek oynamadım. Multi için alacaksan bilemem.

  • Arkadaşlar biraz konu dışı da olsa bir şey sormak istiyorum. Steam'ın da tutup oyun fiyatlarını revize ederek 600-700TL bandına çekebilir mi ? Bu ihtimalin güçlülüğüne göre bilgisayar dizmeyi düşünüyorum. Ubisoft'un kendi sitesinde Far Cry 6 260 küsur Tl. Ama konsolda iki katı neredeyse. Şimdi bilgisayar dizdikten sonra tutup bunlar da 500 Tl üzerine çekerlerse boşuna dizmiş olurum. Tabi kimse ileriye dair net bir şey konuşamaz ama bu tahmin yüksek mi düşük mü ona göre bir tahminde bulunursanız sevinirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Foreign.

    Arkadaşlar biraz konu dışı da olsa bir şey sormak istiyorum. Steam'ın da tutup oyun fiyatlarını revize ederek 600-700TL bandına çekebilir mi ? Bu ihtimalin güçlülüğüne göre bilgisayar dizmeyi düşünüyorum. Ubisoft'un kendi sitesinde Far Cry 6 260 küsur Tl. Ama konsolda iki katı neredeyse. Şimdi bilgisayar dizdikten sonra tutup bunlar da 500 Tl üzerine çekerlerse boşuna dizmiş olurum. Tabi kimse ileriye dair net bir şey konuşamaz ama bu tahmin yüksek mi düşük mü ona göre bir tahminde bulunursanız sevinirim.

    Hocam genel olarak PC de Epicin verdigi ucretsiz oyunlar, ayni sekilde yeni cikan oyunlarin Epic de daha uygun olmasi veya Uplay de oyunlarin Steama gore daha uygun olmasi vs. gibi cogu konuda PC suan icin konsoldan daha uygundur. Ayrica steamda bir oyunu satin alip begenmezseniz 2 saat icinde iade edebiliyorsunuz. Ozetle PC platformunda avantaj cok. Ha ilerisi icin PC oyun fiyatlari 2x artiyosa konsol oyun fiyatlari 4x artar bu genelde bu sekilde olmustur her halukarda gelecekte bile PCnin avantajli oldugunu dusunuyorum. Bana gore konsolun bariz avantaji PC ye gore parca upgrade etme ihtiyacinin olmamasi sistemin bir seferlik olarak hazir gelmesi. Gerci bu yeni konsollarda o olay da sikintida cunku ekstra SSD alman gerekiyor depolama icin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haklısınız , Ps4-Slim-Pro ve One X kullandım ve 3-4 sene içerisinde dediğiniz gibi konsol oyun fiyatları yüzde 60 arttıysa steam gibi platformalarda yüzde 20 gibi bir oranda arttı. Tabi bu oranları örnek olarak verdim . 24 inc ekranda 2K biraz fazlalık olarak gördüğümden FHD ekran alırsam RTX 3060 ile yükseltme yapmadan 4-5 sene götürürüm gibi. Zaten öyle aman aman bir görüntü takıntım yok. 4K ekranı da deneyimledikten sonra hevesimi aldım. Parça parça sistem toplamak en iyisi şu anda benim açımdan. Cevabınız için çok teşekkür ederim.

  • Arkadaşlar Tosla'dan e-pin iadesi yatan oldu mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruvhart

    Arkadaşlar Tosla'dan e-pin iadesi yatan oldu mu?

    İadeler, harcamadan sonraki ayın 10. gününde yatıyor. Yani yarın yatacak.



    • İadeler, hemen işlemden sonra yapılamayacak ama sen hiç merak etme iadeleri bir sonraki ayın 10. Gününde hesabında görebilirsin.
  • Arkadaşlar ubisofttan ac 2, revelations ve brotherhood alacağım da şuan mevcut bir indirim kodu vs var mı acaba bildiğiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100 unist ile %10 indirim mi ne alınıyordu en son

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Steam aracı firmadır. Oyun fiyatlarını o belirlemez. Tavsiye ettiği ve genelde kendi uyguladığı yerel bir kur var. Belki onu yükseltebilir ama yine de oyun fiyatları, yapımcı firmaların kendi inisiyatifindedir. İsteyen firma doları 1 TL baz olarak bile alabilir.

  • Steamde en yakın indirim ne zaman olacak bi bilgisi var mı ? Arma III ve DayZ almak istiyorum da.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xRedLineTRx

    Steamde en yakın indirim ne zaman olacak bi bilgisi var mı ? Arma III ve DayZ almak istiyorum da.

    ekim sonu hallowen indirimi olabilir

  • xRedLineTRx kullanıcısına yanıt

    Bu ayın sonu cadılar bayramı indirimi var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki sayfada demo oyunları gördüm aralarına şunu da eklemek istiyorum. Fizik tabanlı arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz güzel bir oyun.

    https://store.steampowered.com/app/1260320/Party_Animals/



    Önceki sayfalarda Baldur's Gate fiyatı konuşulmuş bu aralar pek vaktim olmadığından geri geldim ama tartışmaya girmeden yorumumu eklemek istiyorum. Bence fiyatı oldukça uygun 60 dolarlık bir oyunu 30 dolara alabiliyoruz. Ülkemizde oyun deyince akla grafik geldiği için o oyunun fanları dışında ciddi kitleye ulaşacağını düşünmüyorum o yüzden MS oyunları gibi sürümden kazanmak amaçlı düşük fiyatta olmaması normal. Diğer taraftan da MS oyunlarının puanları ortada Gears 5 ucuz olabilir ama puanı yüksek değil. Halo puanı güzel ama sonunda bir remaster/remake, Amerika'yı yeniden keşfetmiyorlar. Bir de gamepass olayı var 300 liraya oyunu koyarsan kimse almaz 6 liraya oynar ki 90 liraya da kimse almıyor yine 6 liraya oynuyor 2 firmanın stratejileri ve görüşleri çok farklı. 250 lira güzel fiyat ama 60 dolar bir erken erişim için kabul edilebilir bir fiyat değil. AAA kalite bir oyunun erken erişim olarak çıkmasını da doğru bulmuyorum bundan bağımsız olarak erken erişim bir oyunun tam fiyatla çıkmasını da uygun bulmuyorum. Oyuncuları bedavaya beta tester yapıyorsunuz hatta üzerine para alıyorsunuz. Bunu ufak stüdyolara yapar çünkü imkanları yok ama bir AAA oyun için bu hareket ucuza kaçmaktır.





  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Hocam tosla üzerinden alınan e-pin iadesini diyorum, senin dediğin direk steam üzerinden harcamalardaki iade dediğin gibi yarın yatacak. Bu kampanya farklı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruvhart

    Hocam tosla üzerinden alınan e-pin iadesini diyorum, senin dediğin direk steam üzerinden harcamalardaki iade dediğin gibi yarın yatacak. Bu kampanya farklı.

    E-Pin iadeleri, 8 Kasım'da yatacak hocam.

  • MAFIA III (MAC) 29.75 TL https://2game.com/tr-tr/pc-games/mafia-iii-standard-edition


    Açıklamasında sadece MAC bilgisayarlar için çalışıyor yazıyor, ama Windows için denemek isteyen varsa atış serbest Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Edit:BACKOFTHENET koduyla 26.77ye geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 9 Ekim 2020; 17:33:16 >
  • Hocam geçen ayki kampanyadan bahsediyorum dün yatması lazımdı yatmadı, senin dediğin bu ayki kampanya. Neyseki mh bağlanarak durumu anlattım bugün yatırdılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.