Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (11835. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: samdrager , dunyao Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 27 Misafir (1 Mobil) - 28 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349.066
Cevap
2.712
Favori
21.225.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • AlbertEinstein kullanıcısına yanıt
    Queen terbiyesiz adam. Sana kimse ne yaparsa yapsın herkese açık profilde ..... kürek şeyler yazma hakkı vermez. Teğmen halimizle yarbay hesap da patlattık hocam ne düşünüyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 11 Ekim 2019; 10:3:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AlbertEinstein kullanıcısına yanıt
    bu arkadaşla 2-3 kere konuşmuştum burada. öyle sıkıntılı bir muhabbeti yoktu. gayet zevkli güzel muhabbet ettik. hatta yanlış hatırlamıyorsam twitch yayını yapıyor, mortal kombat için izlenme sayısına göre drop olduğunu test etmek istiyordu. bizden yardım istedi biz de yardım ettik. tam hatırlamıyorum ama bu arkadaş olması lazım. resme de bakılırsa taciz edilmiş. yetkili arkadaşların bunu da görmesini isterim.

    edit: evet. o arkadaşmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 11 Ekim 2019; 10:12:42 >
  • Ben de aynı durumdayım hocam, hesaba eklendi kasa ama satamıyorum. Peki şimdi tf2 marketten bi item alsak hesabın premiuma çevrildiğini nereden anlayacağız ? Herhangi bir yerde yazıyor mu ?
  • Knight of Rose kullanıcısına yanıt
    yazması lazım steam hesap aktif edilen lisanslar/oyunlar bölümünde sadece bir item alın en ucuza ne varsa offical tf2 store'dan oyunun ana sayfasında çıkan [community market değil]
    Aldıktan sonra tekrar satmayı deneyin ve community market ban'ı/uzaklaştırması almadığınızdan emin olun bunları yapmadan önce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 11 Ekim 2019; 11:14:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Normalde uğraşmazdım ama RDR 2 için bakiye topluyorum, o yüzden herşey mübah. 6.50'den koyduğum an satıldı. Bilgilendiren arkadaşa teşekkürler.
  • Şöyle bir oyun çıkmış. Zelda'ya benziyor biraz.
    https://store.steampowered.com/app/1042780/Pine/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 11 Ekim 2019; 11:42:30 >
  • Oyunun içindeki mağazadan diyorsunuz, anladım. Eyvallah hocam deneyeceğim.
    Bu arada dün burada haber veren arkadaş söylediğinde satışa koymayı denedim ama satamadım aynı sebepten dolayı, o sırada 13-14 tl ye gidiyordu item, vay anasını hemen düşmüş piyasası..
  • Uplaydeki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agahefendi10 -- 17 Ocak 2020; 23:48:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    hep bir gün ben de bunu diyebilir miyim diye beklemiştim, şu an gözümde bir damla sevinç gözyaşı ile diyorum ki oyunu yeni internetim sayesinde (kablonet 100 mbit) zaten hemen indirmiştim cevap vermeyince kimse. kasa da düştü gece haliyle fakat satamamıştım işte. hatta hediye verilse birine verecektim fiyatı düşüp ziyan olmasın diye ama nasip...
    şu an da fiyatı 5.5 lira, bir şey alsam da bunu satarken steam'in alacağı komisyon falan derken en iyisi uğraşmamak.
    teşekkürler cevap için.


    @juliusstrasser, teşekkürler cevap için hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbertEinstein



    Bu fotoyu Queen benden rica etti diye buraya koyuyorum. Buradan sonrası kişisel yorumumdur, Sarrah Kerrigan denilen üye bu adamı resmen taciz etti. O da sürekli hesabı takip ediliyor diye profil detaylarını pek tasvip etmesem de küfürlü bir şekilde değiştirdi. Bu üstte de fotosu olan sürekli alıntılama işini kendisi steam friendlistten silindi diye yaptı hem de. kendisinden hiçbir çıkarım yok, sadece tamamen haksız görünerek banlanmasına gönlüm el vermediğinden onun görüşlerini de paylaşmak istedim.

    Alıntıları Göster
    Hentai nin artçıları devam ediyor hala.

    35 yaşında adam internette böyle tahrik oluyorsa ve sövüyorsa kestirsin interneti. Hakaret etmedim bir şey demedim. Gelen bildirimden rahatsız oluyorsa blok tuşu var. 14 yıllık üyeye bunu da mı ben öğreteyim. Yaş 35 gözüküyor ama gerçek yaş 15 herhalde. “Anancı” velet laflarından gözüken o. En kolay şeyde hemen ana karıştırıyor. Devam etsin böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agahefendi10 A kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünmüştüm ilk aşamada ama yakın bir zamanda uplay+ üyeliği ülkemize gelmeyeceğini düşünerek,

    AC: Rogue
    AC: Black Flag
    AC: Syndicate
    AC: Origins

    Oyunlarını uplay üzerinden toplamda 175 TL ye satın aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O şans bizde maalesef yok. İstanbul - Yenibosna'da 16mbit bağlantımdan anca 11-12mbit alabiliyorum, Netspeed sağolsun. Hoş 24mbit'e kadar hattım destekliyor fakat santrale uzaklığı ve eskiliği yüzünden 18mbit üstünü sorunlu alabiliyorum. Fiber'i geçtim, kablonet bile hayal. Bir kaç yıl önce üzerine düşmüştüm, 50 haneden imza toplarsanız altyapı güncellemesi için düşünebiliriz demişti sevgili Kablonet(uydunet). TF2 daha f2p olmadığı zamanlar oyunu aldığım için sorun olmadı. Büyük ihtimal premium için herhangi bir şekilde TF'nin satın alınmış olmasını istiyor. Veya arkadaşın dediği için oyuniçi marketten alışveriş te olabilir. İnat ettim, steamdeki envanterler olsun, diğer sitelerde biriken bakiyeler olsun bu şekilde toplayarak alacağım RDR2'yi Steam'den.
  • Ne Hentaiymiş arkadaş. Sabah akşam aynı şeyleri görmekten sıkıldım. Fırsat takip etmeye geliyoruz boş muhabbet okuyoruz.
  • Halami kavga
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    ben de netspeed kullanıyorum 8 mbit, bir gün baktım apartmanda kablonet reklamı, resmen taş devrinden günümüze gelmiş gibi değişti internetle ilişkim, darısı başınıza hocam.

    ayrıca steam envanteri ile almaya azmettiyseniz baya çaba gerekebilir oyunun tahmini fiyatı göz önüne alınırsa. tabi cs: go'da falan iyi item'larınız varsa başka :)
    ben de oyunu steam'e bekleyenlerdenim, gerek mod gerek dil desteği açısından. şu gift sistemi bozulmasaydı da ucuza alsaydık iyiydi. biraz koyacak o fiyatı vermek ama değer. zaten bundan sonra bir de cyberpunk alırım tam fiyata sanırım.
  • ya bu microsoft store ne berbat bişey be forza horizon 4 demosunu bi bakayım diye 28gb indireyim dedim başlatmaz olaydım stemade epicde vs sıkıntısız 4mb/s indiriyorum tahmini 2 saate yakın inmesi lazımdı şuan 3 saat oldu baktım 3gb indirmiş nasıl çözerim bunu yada nerede sorun var aynısını yaşayan varmıdır?
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    İlgimi çekti, alsam mı diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ultrAslan187 kullanıcısına yanıt
    benim de hoşuma gitti. alacağım muhtemelen. biraz daha kullanıcı yorumlarını bekliyorum ama bu tarz oyunlar 2-3 ay içinde %40 indirimleri görüyor onu da düşünmüyor değilim.
  • Pine benim de gözüme çarptı, biraz gameplay bakıp ona göre alacağım. Fiyatı bence uygun bu haliyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft store gerçekten berbat

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.