Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (11462. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 19 Misafir - 25 Masaüstü5 Mobil2 Android
5 sn
349.571
Cevap
2.720
Favori
21.295.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
568 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • garanti bonus kart kullanan varsa steam'e 40 lira yükleyerek 55 tl bonus alabilir. bonus flaştan katılmanız gerekiyor (40+15 olarak geliyor, 15 olan kampanya yarın son)

    https://forum.donanimhaber.com/bonus-digitalde-40tl-harcamaya-55tl-bonus-flasa-ozel--137921064



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Nisan 2019; 22:3:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Steam DH grubu için hazırladığım "Steam İçin Faydalı Tarayıcı Eklentileri" mini rehberinin metnini buraya da atayım. Bu başlığa yıllardır yazarlık yapan veteran arkadaşlar bu mevzulara zaten hakimdirler fakat pek bilgisi olmayan arkadaşlarımız için oldukça faydalı olabileceğini düşünüyorum.

    - Augmented Steam: Steam'e yeni özellikler kazandıran bir uzantı. Enhanced Steam projesinin sonlandırılmasından sonra isthereanydeal adlı sitenin bayrağı devralarak geliştirmeye devam ettiği yeni versiyon Enhanced Steam uzantısı. Eski uzantının tüm yeteneklerini ve fazlasını içeriyor. Eski Enhanced Steam kullanıcılarının bu yeni eklentiyi kurmasında fayda var: [Ana Sayfa] Eski Enhanced Steam uzantısı için: [Ana Sayfa]

    - SteamDB: Steam'e ve SteamDB'ye yeni özellikler kazandıran bir uzantı: [Ana Sayfa]

    - Ban Checker for Steam: En son oynadığınız kişilerin (veya arkadaşlarınızın) ban durumlarını otomatik olarak kontrol eden bir uzantı. Chrome | Firefox

    - Steam Inventory Helper: Envanterinizi kolayca organize edebileceğiniz, birden çok eşyayı aynı anda satışa sunabilmenizi sağlayan bir uzantı. Son günlerde Spyware olduğu iddia edilmekte. Kullanıp kullanmamak sizin sorumluluğunuzda. Chrome

    - Extensity: Tarayıcınızda yüklü uzantıları tek tık ile kolayca açıp kapatmanıza yarayan bir uzantı. Chrome

    - Tampermonkey: UserScripts kodların çalışmasını sağlayan bir uzantı. Bu eklentiyi kullanabilmek için çeşitli mecralarda paylaşılan UserScripts kodlarını uzantıya yüklemeniz gerekiyor. Örneğin aşağıdaki rehberde paylaşılan UserScripts'lere bakabilirsiniz. [Ana Sayfa]

    Steam'in ve tarayıcınızın verimli çalışmasını istiyorsanız tüm uzantıları aynı anda kullanmanızı tavsiye etmem, en azından hepsi aynı anda aktif olmasın böylece çakışmanın da önüne geçersiniz. Örneğin ben sadece Augmented Steam ve SteamDB uzantılarını aynı anda kullanıyorum. Uzantıları kurduktan sonra panellerden ayar çekmeyi unutmayın. Önerdiğim bir kaç uzantı bunlardı fakat tabii daha onlarca uzantı ve UserScripts eklentileri mevcut. Daha fazlasını keşfetmek istiyorsanız bu linkteki rehberi Extensions sekmesinden itibaren inceleyebilirsiniz.

     
    Augmented Steam güncellenmiş, bir çok hata fixlenmiş. Uzantıyı kurup düzgün çalışmıyor diyenler tekrar bir baksınlar.




  • Prey 6.69$/38,88₺
    https://www.cdkeys.com/pc/games/prey-pc

    Doom 6.69$/38,88₺
    https://www.cdkeys.com/pc/games/doom-pc-cd-key-steam

    The Evil Within 3.99$/23,19₺
    https://www.cdkeys.com/pc/games/the-evil-within-pc-cd-key-steam

    Dishonored 2 /37,00₺
    https://www.playstore.com/urun/dishonored-2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 20 Nisan 2019; 23:20:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    garanti bonus kart kullanan varsa steam'e 40 lira yükleyerek 55 tl bonus alabilir. bonus flaştan katılmanız gerekiyor (40+15 olarak geliyor, 15 olan kampanya yarın son)

    https://forum.donanimhaber.com/bonus-digitalde-40tl-harcamaya-55tl-bonus-flasa-ozel--137921064
    Devam ediyor mu yoksa bitti mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Sheppard

    G2A, Jahrein ayrıldıktan sonra çöküşe geçti Eskiden reklamlarını gördüğüm bazı yerlerde artık reklamları da yok. Artık yayıncılar da pek sellout'unu yapmıyor.

    Şaka bir yana, o istenen belgeler gerçek mi ya? Lokal makamlara suç duyurusunda bulunup, bunun belgesini istemek nedir Lokal makamların ve Türk Mahkemelerinin zaten G2A'ye yaptırım hakkı yok. Şikayet etsen ne olacak. EU'da olsak tamam da, Türkiye'de sikayetvar.com a yazsan daha fazla etkili olur, en azından başkalarının mağdur olmasını önlemiş olursun.

    DH 2. El Forumda %30 hatta %40 indirimle istediğiniz oyunları hesabınıza Steam gift olarak gönderen güvenilir üyeler var, bundan daha hesaplı bir yöntem yok sanırım şuan. CD-Keys sitesinde bazı oyunlar bazen TR Steam fiyatının da yarısına satılabiliyor. (mesela Steam Fallout 4 fiyatına, CD-Keys sitesinden Fallout 4 GOTY alınabiliyor) Dediğin gibi G2A'in bundle oyunlardaki bir veya birkaç oyunu almak dışında pek bir espirisi yok şuan. Indie oyunların çoğunda TR Steam market kuru ortalama 1.5 - 1.8 TL'den hesaplandığı için, Steam çok çok avantajlı bizim için. Üstüne bir de %30-%40 arası Steam gift olarak alındığında tabiri caizse sudan ucuz oluyor.

    Alıntıları Göster
    Gerçek

    G2a resmi desteğin dönüşü böyle oldu bana.Xanthin beyin dediği gibi G2a Shield vardı bu money back adlı sistem geldi.Normalde hiç sıkıntı yaşamadan alıyorum oyunları.İlk defa bir keyim revoke oldu gerçi küçük bir meblağ 10 tl felandı.Dedim böyle bir hakkım varken neden kullanmayayım.Öncelikle konu açıyorsun bazı kullanıcılar geri dönüş yapıp yeni key vs atabiliyor.Benim aldığım kişi cevap vermedi 7 gün sonunda money back butonu açılıyor ticket açıyorsun.Neyse 10 lira için o belgeleri istediler benden

    Yani kim uğraşır ki böyle şeylerle ? Kaldı ki adamı yerel polise şikayet etmeye kalksam millet güler bana




  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi görmüşken sorayım siteye de ticket açtım 900 eurodan sonra herhangi bir satış yapamayacağımı söylediler.Tekrar hesabı nasıl açtınız ? Pm den anlatabilir misiniz rica etsem
  • Arkadaşlar origin de güzel indirimler var ozellikle nfs payback de 4.99 euro ya düşmüş ea help den promosyon kodu alırsanız 4.5 euro civarına geliyor 27 tl gibi bir fiyat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son 2 gün Mortal Kombat 11'i almayı düşünen varsa alsın büyük ihtimal oyunun fiyatı 23 Nisanda çıktıktan sonra artacaktır.
  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    Oyunun Türkiye yayıncısı Bilkom, fiyat artmayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

    Arkadaşlar son 2 gün Mortal Kombat 11'i almayı düşünen varsa alsın büyük ihtimal oyunun fiyatı 23 Nisanda çıktıktan sonra artacaktır.
    Bilkom'un dağıttığı oyunların fiyatı hiç artmadı şimdiye kadar. (Hitman 2, Witcher 3, Lego oyunları)

    Mortal Kombat 11'inkinin artması da pek muhtemel değil. Yine de belli olmaz, isteyen ön sipariş yapsın, oyunun kötü çıkma ihtimali oldukça düşük.
  • farukk44 kullanıcısına yanıt
    21 diyor bugün de devam ediyordur. bugün olan bitse bile 40 liraya 40 lira bonus gelir +15 gelmez sadece. (kampanyalar kişiye özel katılmanız lazım direk harcama yapmayın. kartı kaydetmekle falan uğraşmadım ben bu arada direk 40 tl yükledim sayıldı kampanyaya)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Nisan 2019; 11:50:18 >
  • Umarım dediğiniz gibi olur.MK 11 ön siparişe açıldığından beri dolar çok arttı belki çıkıştan sonra bir fiyat düzenlemesi olabilir diye yazmıştım.
  • https://www.humblebundle.com/store





    keyler gog.com keyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 21 Nisan 2019; 14:55:48 >
  • Cüzdan kodu harici nasıl beş tl atabilirim?
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Mobilden olabilir belki. Yoksa Migros'tan 5 TL cüzdan kodu alıp ekleyebilirsiniz. Browser üzerinden eklenti ile küsuratlı eklemeye çalışabilirsiniz ama minimum 10 TL oda.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Kampanyayı 21'inde gördüm. Bonus flaştan önce 30 lira'lık alışverişe 15 lira bonusa katıldım. Bonus Genç olduğum için katılım ücreti vardı 1,99tl sanal kartımda vardı önce direk sanal kartla oturumu onayladı para çekmeden sonradan sorun olmasın diye 1,99tl ödeyip Bonus Genc'i tanımladım. Alışverişi yaptım 15 lira bonus kazandınız diyerek mesaj geldi. Sonrasında 40 liralık alışverişe 40 lira bonus kampanyasını gördüm. Onada katılmak için 3,99 tl ücret vardı aynı şekilde tam kampanyaya katıl dedim ve 3,99tl ödemeyi onayladım. Daha 40 tl'lik yükleme yapmadan telefonuma 30 liralık bonus kazandınız diyerek mesaj geldi. İlk yaptığım ödemeyi saydı sanırım. Garantiyle iletişime geçtim kayıt açtılar. Siz de aynı gün ödeme mi yapmıştınız yoksa başka günlerde mi?
  • steam wallet ile ilgili bir sorun olacak,steam üzerinden euro yada dolar olarak global bir steam wallet kodu etkinleştirdiğimde güncel kur üzerindenmi tlye çevirip hesaba aktarıyor ? yada bu kurları görebileceğim bir yer varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NextMan--

    steam wallet ile ilgili bir sorun olacak,steam üzerinden euro yada dolar olarak global bir steam wallet kodu etkinleştirdiğimde güncel kur üzerindenmi tlye çevirip hesaba aktarıyor ? yada bu kurları görebileceğim bir yer varmı ?
    Güncel kur ile yüklenir fakat anlık güncel kur değil. Steam, kurları günde 1 kere güncelliyor ve bütün gün o kur geçerli oluyor. Eğer o gün çok büyük bir kur artışı/düşüşü olursa o yansımaz.
  • NextMan-- kullanıcısına yanıt
    Hocam bir önceki gün kur kaçtan kapanmışsa onunla yükler.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.