Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.909
Cevap
451
Favori
2.679.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • JeamBeam kullanıcısına yanıt

    Merhaba karşılığı olan Arçelik 900 km kullanıyorum. Memnunum lakin akıllı nem sensörü yerine Eco sense diye bir nem sensörü var içersinde. Çekme v.b gibi bişey yaşamadım. Elektrik faturam 20 TL fark oldu sadece oda nerdeyse hergun kullanıyoruz bazı günler günde 2 defa çalıştırıyoruz. Tüketim açısından aşırı memnunum. Çift hav filtresi var. Kondenser filtresi yok 3 veya 4 kurutmafa bir kondenseri elektrik süpürgesi ile cekdiriyorum onun dışında pek bir sorun yok. 3.400 +250 TL garanti ücreti odemisdim ben


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'da şu anda Elextrolux EW6C428WT 8KG A++ cihaz uygun fiyata satılıyor. Dikkat edin kanmayın çünkü kazanı çinkoymuş.


    Aşağıdaki yazıya göre çinkonun ucuz olması ve çeliğin korozyona karşı daha dayanıklı olması gibi detaylar dikkatimi çekti.


    Yani fiyatı iyi olsa da zamanla paslanma vb... sorunlar yaşamamak için uzak durmak iyi olabilir.



    *Bu arada, A++ filtremde çıktı nasılsa ürün ama ürün B sınıfıymış zaten. Fiyatı iyi değilmiş :)



    https://www.hepsiburada.com/electrolux-ew6c428wt-sensicare-8-kg-kurutma-makinesi-p-HBV000011RNVU?magaza=Hepsiburada



    Zinc is cheaper than chromium, and therefore, in general, zinc alloys are relatively less expensive than compared to stainless steel. Though more expensive, stainless steel is a strong, tough material noted for its corrosion resistance. Though some Zinc alloys can be very strong, overall stainless steel is stronger.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 20 Ocak 2021; 9:48:54 >




  • Arkadaşlar globalelektronikmarketten daha önce alışveriş yapan oldu mu?


    grundig gdh82 2744 tl şuan. tek çekim var sadece ama enparayla taksitlendirebilirim.


    https://globalelektronikmarketi.com/urun/grundig-gdh82-a-8-kg-kurutma-makinesi/

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mutu07

    Grundig GDH92 yi kurduğumdan beri 5 gün oluyor.

    3 kez GÜNLÜK program
    2 kez NARİN
    1 kez PAMUKLU DOLAP KURULUĞU
    1 kez SENTETİK DOLAP KURULUĞU
    5 kez de TAZELEME (HAVALANDIRMA) programlarını kullandım.

    -Her programdan sonra iç filtrede biriken lif ve havları temizledim. Baya bir hav ve saç artıkları mevcuttu filtrede. Filtrenin temizlenmesi kolay elinizle bile alabiliyosunuz kalıp gibi çıkıyor havlar.

    -Makinenin kapağında veya iç tamburda toz lif hav kalmadı bende hiç.

    -Kondenser filtresini ise ilk defa az önce çıkardım ve sonuç fotoğraftaki gibi. Gerçekten filtre baya bir kirlenmiş. Filtrenin arkasında pislik yoktu fenerle kontrol ettim. Sadece yan taraflarda ufak tefek lifler vardı filtre bölmesinin. Nemli bir bezle sildim.

    -Kondensere lif ve hav geçmemesi çok iyi sünger filtre işini iyi yapıyor. Ama üst filtrenin bukadar hav ve lifi aşağı göndermemesi gerekiyor bence. Bir arkadaş üst filtenin kenarlarına silikon yaptığını söylemişti işe yarayan bir uygulama varsa merak ediyorum açıkçası :)

    -İki filtreyi de temizlemesi basit. Kondenser filtresinin yedeği mevcut hemen onu taktım kullanmaya devam makineyi :)


    -Makine güzel kurutuyor. Tüm programlarda programa uygun miktarda ve özellikte giysi koyarsanız sorun yaşamıyorsunuz. Çok kalın giysilerle çok ince giysileri koymamaya dikkat ediyoruz. Büyük havlularla ince tshirleri aynı anda kurutmuyoruz. Eğer koymak zorunda kalınırsa tshirtleri bir 20 dakka sonra kontrol edip kuruduysa hemen çıkarıyoruz havlular kurumaya devam ediyor.

    Bunlara dikkat edildiği sürece giysilerde çekme yaşanacağını düşünmüyorum.

    -Tuşları kontrol ekranı rahatça kullanılabiliyor.

    -Aşırı bir ses yok. Çamaşır makinemizin sıkma sesi Kurutma makinesinden fazla. Kapıyı kapattığınızda duymuyorsunuz. Kapı kenarlarına slikon yalıtım süngeri çekebilirsiniz faydası olur mutlaka.

    Elektrik tüketiminin çok fazla etki etmeyeceğini düşünüyorum. Verdiği rahatlıkla kıyaslanınca 15-30 lira arası bir tüketim aylık hiçbirşey bence. (Wattmetrem mevcut bir ara prize takıp haftalık aylık ölçüm yapabilirim)






    Kısacası GDH92Yİ şimdilik rahatlıkla tavsiye edebilirim. Kullandıkça yorumlamaya devam ederim.
    Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler




  • Pazartesi aldığım GDH 82 bugün teslim edildi. Yarın servis kuruluma gelecek. Müşteri hizmetlerine telefonda makine üzerine kurulacak dedim. Sadece ölçü sordular Marka falan sormadılar. Bosch çamaşır makinesiyle Boyutları aynı zaten. Bakalım servis makine üstüne kuracak mı.
  • -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt

    Ooo hayırlı olsun hocam :) inş sorunsuz kullanırsınız.

    Ama servisler genelde kabul etmiyorlar başka makinenin uzerine kurmayı, dayanıklı dolap yaptıranlar vardı makineler farklı da olsa direk temas olmadıgı için sorun da olmaz.

    Olmazsa onu da düşünebilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjQ7 B kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. Aslında makine dolap içerisinde ve üzerinde 4 tane T çektirme ile duran bir raf var. Oldukça sağlam bir raf fakat makineyi taşımaz. Eğer çamaşır makinesi üzerine kurmazlarsa servise başka bir noktaya kurdurup ileride dolabı sağlamlaştırıp makineyi oraya almayı planlıyorum.

  • Merhaba. Bugün Grundig Gdh 82 için servis kuruluma gelecek. Fotoğraftaki rafı söküp Makine uzerine kurulacağını ilettim. Dolabim bu şekilde. Aslında raf daha sağlıklı gibi geldi ama emin olamadım. Bu raf sizce makineyi taşır mı? Kenarlar suntalam, arkası boş. 4 tane T çektirme bu makineyi tartar mi?

    Makine ağırlığı boş 45 kg dolu 55 kg olur herhalde.




  • -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    Benzer şekilde 1 yıla yakın kullanıyoruz sıkıntı yok. Ben sizin vidaladıklarınızdan görmemiştim ve L şeklinde 4 adet lama vidalamıştım.
  • blackice_serkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, taşır diye tahmin ediyorum. T çektirme şaşırtıcı derecede sağlam bir malzeme. Ben kendim rafa oturdum taşıdı ama garantiye almak için sağ, sol ve arkaya yere kadar destek atacağım. Çamaşır makinesi ile raf arasına da takoz koymayı planlıyorum 😁
  • Gdh 82 gittigidiyordan alsak mi daha inmez mi fiyat? Yeni takip etmeye başladım almam gerekiyor kisa sure icinde. Uzun suredir takip eden varsa fikir verebilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakurek

    Gdh 82 gittigidiyordan alsak mi daha inmez mi fiyat? Yeni takip etmeye başladım almam gerekiyor kisa sure icinde. Uzun suredir takip eden varsa fikir verebilir mi

    Kasım ayında 2650'ye alınıyordu. O tarihten bu yana en düşük 2800'e düştü. Pazartesi günü ben 2899'dan aldım. Bugün kuruldu ve ilk kurutmayı yaptık bile. İhtiyacınız varsa beklemeyin bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

    Kasım ayında 2650'ye alınıyordu. O tarihten bu yana en düşük 2800'e düştü. Pazartesi günü ben 2899'dan aldım. Bugün kuruldu ve ilk kurutmayı yaptık bile. İhtiyacınız varsa beklemeyin bence.



    Alıntıları Göster

    Ben de aldım bakalım artık 50-100 lira için beklemeyelim madem.. Hayırlı olsun memnun kaldınız mı? Bundan önce kurutmalı çamaşır makinemiz vardı LG marka, arızalanınca çamaşır ve kurutma ayrı şekilde yapalım dedik.





  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Kargoyu takip edemedim. Tam Teknosa yi arayacakken kargo teslim olacak diye Horoz'dan aradılar. ertesi gün servis geldi. Garanti de uzattım. Şimdilik sorun yok memnunum.

    İlk defa kullandığımız için şuan yorum yapamam. Malzeme kalitesini beğendim.
  • -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt

    Ben de mediamarktten aldım bakalım hayırlı olsun tekrar..

  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bu arada alacak arkadaşlara güncel bilgi vereyim. Satın almadan önce aradığım müşteri hizmetleri başka marka çamaşır makinesi üzerine kurulum yapılamıyor dedi. Aldıktan sonra kurulum için aradığım müşteri hizmetleri ölçüleri uygunsa kurulum olur dedi. Gelen teknik elemanlar da yeni bir aparat geldiği için artık diğer markalara da kurulum yapıyoruz bilgisini verdi.
  • Profilo kurutma makinesi düşünen arkadaşlar için;

    Profilo KM8610HTR 8 kg A++Isı Pompalı Kurutma Makinesi

    Detay özellikleri:
    Pamuklular Dolap Kuruluğu +, Dolap Kuruluğu, Ütü Kuruluğu, Sentetikler Dolap Kuruluğu +, Dolap Kuruluğu, Ütü Kuruluğu, AktifPlus, Havlu, Karışık, Kurutma Süreli Program, Havalandırma Süreli Program, Narin, Yünlüler Final, Ekspres 40', Gömlek/Bluz,Kurutma Seviyesi, Kurutma Süresi, Zaman Erteleme, Kırışık Azaltma, Hassas ayar, Başlat/Beklet, Çocuk Kilidi,A++, EasyClean condenser, Titreşim önleyici yan duvarlar.






    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676




  • quote:

    Orijinalden alıntı: natbolad

    O ürün zaten 5220 liraydı, 4880e Kasım indirimi olarak inmişti . Hatta fazla da kaldı normalde 20 gün önce bitmeliydi indirim.
    Ben de bunun kardeşi var d86 HP. şimdiki aklım olsa o kadar para vermezdim. (4700e aldım) a+++ olmasının parasal karşılığını binlerce kurutmada çıkarır, ayrıca kurutma makinesi süper gerekli bir şey değilmiş gibime geldi aldıktan sonra. Sentetik ve pamuklu yor aynı anda atamamak çok saçma çünkü yıkarken ayırmıyorsun. Sentetik programını atınca pamuklular nemli kalıyor, pamuklu programına sentetik atınca da çekiyor (denemedim öyle söylüyorlar) Daha ucuz bir şey alsam olurmuş bence bir şey kaybetmediniz. :)

    Alıntıları Göster

    Ben de d86 hp almayı düşünüyorum, memnun değil misiniz.





  • Arkadaşlar merhaba.

    Siemens'te ulaşılabilir fiyatta 8 kg A++ kurutma makinesi olarak aşağıdaki modeli inceleyebiliriz.

    Siemens'te kurutma makineleri Polonya üretimidir. Yerli üretimi yoktur.
    Ortalama 1 haftada Türkiye'nin her noktasına teslim ediyoruz.

    WT45RV00TR
    8 kg A++


    Saygılar.

    Serdar Çetin
    05533976676



    WT45RV00TR listemizde 10. sırada.




  • Siemens Kurutma Makinesi Filtre Temizliği

  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.