Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.909
Cevap
451
Favori
2.680.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şapkaa

    BSH grubu makinalarını gidere bağlayamazsınız. o nedenle gider hortumu çıkmaz. daha doğrusu , bağlarsınız ama , EĞER SELF CLEANER CONDENSER VARSA (ki çoğunda var), makina 1 ayda servislik olur. Çünkü, normalde yoğuşup da tank içinde biriken suyu makina , kondenseri temizlemek için kullanıp otomatik temizlik yapar. (ve maalesef bu durumda bile makinanın kondenseri tıkanır ve her yıl sersise verip parasıyla temizletirsiniz.) eğer bi de gidere bağlatırsanız , tanktan suyu çekemeyeceği için kondenser hemen tıkanır. sizin açıp temizlemeniz de mümkün değil çünkü önü kapalıdır. serviste sökülüp temizlenmesi gerekir. 15 gün makinesiz kalıp , üstüne de 300-500 lira para ödersiniz. Biraz araştırın lütfen

    Alıntıları Göster
    Bu konuda o kadar kavga gürültü var ki neye inanacağız bilmiyorum. Bir arkadaşım da scc olan bosch var, gidere bağlı değil ve senelerdir sorun çıkarmadı...

    Ben her ihtimale karşı adc olmayan bir model alırım, alabilirsem...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kurutma olsun çamaşır makinası olsun fiyatlar ne kadar artmış öyle. Geçen kış kurutma kt3880 ve çamaşır makinası alacaktım 3100 tl falan tutuyordu şimdi 5000 bini geçmiş. Artık alamam. Almam bir süre beklerim ne yapalım. Fiyatlar eskiye dönmez ama eski gibi alim durumu düzelir mi sizce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasahmet A kullanıcısına yanıt
    3100'den 5000'e %60'a varan zam olmuş. Maaşlara bu kadar zam olur mu? (Maaşını döviz olarak alanlar hariç) Bence olmaz. Dolayısıyla alım gücü de düşer. (Bence)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki cevaplarda vardı Balkonda kurutmaya devam. Birde param olsada tepki amaçlı almamaya karar kıldım. Kurutma makinasına vereceğim parayla yeni elbiseler alırım bol bol.😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bosch alacaktım ancak hem pahalılığı hem de Self Cleaning sistemi ile ilgili kuşkulardan dolayı Arçelik almaya karar verdim. Sizce 3880 KT mi 3886 KT mi alayım. En büyük farkları enerji sınıfları. Haftada 2 gün çalışacağını varsayarsak A++ ile A+++ arasında çok fark olur mu?

    Ürünler internette Akgünler Arçelik bayide uygun fiyatlı görünüyor. Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar var mı? İnternette olumlu da olumsuz da yorum var. Ama olumsuzlar genel olarak teslimat süresi ile ilgili. Ürünü servise şirket içi nakliyatla kargoluyorlarmış, servis gelip kuruyormuş.

    3880 KT Katalogda 3425 TL Akgünlerde 2900 TL
    3886 KT Katalogda 4447 TL Akgünlerde 3900 TL

    Fiyat olarak buradaki bayiler katalog fiyatını söylüyor, ayrıca kartıma da taksit sayısını az söylüyorlar.
    Fikir verirseniz memnun olurum.
    İyi akşamlar,




  • Ozann kullanıcısına yanıt
    Bende 3880 kt var. Haftada 2 gün çalışıyor. Elektrik faturasında yaklaşık 20 tl ye yakın bir fark yarattı. Elektrik açısından çok fazla bir fark olacağını zannetmiyorum. 3-5 tl arası fark olur. Yalnız 3886 da zannedirsem yünlü programı da vardı. İhtiyacınız olur mu bilmiyorum. Yünlü kurutabilmeniz için de etiketi üzerinde kurutulabilir ibaresi olacakmış. Ben hiçbir yünlü giysimin üzerinde bu etiketi göremedim. :)

    İlk önce ben de sizin gibi ucuz olduğu için Hatay'da bir bayiden sipariş etmiştim. Ellerinde yokmuş oyaladılar k.kartından parayı çektiler ve Arçeliğe şikayet sonrası 2 haftada parayı iade ettiler.

    İnternetten alacaksanız muhakkak bayiyi arayıp fiyatı dogrulattırıp ellerinde stok olup olmadığını sorun. Gerçi uzak şehirlere direk fabrikadan gönderiyorlar ama belli olmuyor bazen ne yaptıkları..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • css2005 C kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bilgilendirme için. Benim bahsettiğim bayi de Hatay'da, büyük ihtimalle aynı yerdir. Dikkate ederim uyarılarınıza. Makineden memnunsunuz anladığım kadarıyla. İyi günlerde kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çamaşırlar evde kurumadığından ben de kurutma almak durumundayım. Aşağıdaki makineler nasıl, önerir misiniz? Arçelik ve Beko aynı özellikte ikisinden birini almam farketmez sanırım.

    Beko D 70 Hp Kurutma Makinesi
    Arçelik 3870 KT A+ 7 kg Çamaşır Kurutma Makinası
  • Ben de ucuz yollu bir makine arıyorum arkadaşlar, yukarıdaki arkadaşın paylaştığı makineleri araştırıyordum tam da, tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gdede G kullanıcısına yanıt
    Arçelik 3880 KT için müşteri hizmetlerine mail göndermiştim. Ertesi gün cevaplandı. Ama "yapışkan birleştirme aparatı" ile neyi kasttettiğini anlamadım.

    "Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
    Belirtilen 3880 KT ürün yapışkan birleştirme aparatı ile kurulabilir.
    Ürün garantisi yetkili servisimiz tarafından başlatılır.
    Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.

    Saygılarımızla,
    Arçelik Çağrı Merkezi Yöneticiliği
    444 0 888
    ct"




    Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • EneSerhat kullanıcısına yanıt
    Yapışkan birleştirme aparatı, bir tarafı kurutmanın altına takılan bir tarafı da çamaşır makinesine yapıştırılan kurutmayı sabitlemek için 4 adet menteşe.

    Eğer lavabo vs. su görebilecek bir yerlerin yakınındaysa çabuk küflenebiliyorlar. Eskiden çamaşır makinesinin üzerine komple plastik tezgah montajlanıyordu. Muhtemelen maliyet yüksek olduğu için böyle bir yöntem geliştirdiler.

    Eğer makinenizin bu kısmı su görmeyecek bir yerdeyse sıkıntı yok. Ancak su görüyorsa çabuk küfleniyor. Benimkiler lavabo yanında olduğu için 1 senede küflendi.





     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya



     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi css2005 -- 22 Ekim 2018; 10:18:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba,
    Yaklaşık 2 yıldır WT45W561TR modelini kullanıyorum.
    Kendini temizleyen kondenser var benim kullandığım modelde de faturasına kadar paylaşabilirim kullandığım sürenin görülmesi için.
    Standartta her kurutmadan sonra hava filtresini temizliyorum. 2 yıldır öyle bir ihtiyacım olmadı.
    Maalesef yaşayanlar var doğrudur fakat biz haftada 4-5 defa çalıştırmamıza rağmen böyle bir şeyle de karşılaşmadık.

    Bu modeli geçtiğimiz senelerde bu sitede yaklaşık 50-60 kişiye sattım, 1 kişi dışında sorun yaşayan olmadı. o da pullarla kaplı gece elbisesi attığından sorun yaşadı.

    Bu makineyi yaparken suyu gidere verme olayını eklediklerinde sanırım temizliği de düşünmüş olmalılar sonuçta tasarlayanlar mühendis :) açıkcası sattığım kişilerde gidere bağlatmalarını söyledim ben de çalışma prensibini servisten dinleyin aklınıza yatmazsa gidere bağlatmayın dedim. Sonuçta suyunu boşaltmak iki dakikalık iş o kadar kafaya takacak bir iş değil.




  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Hocam ben sitede çok fazla arkadaşa sattım ya ben çok şanslıyım ya da alan arkadaşlar :) henüz öyle bir şeyle karşılaşan olmadı.

    Bu söylenti maalesef çok uzun zamandır kurutma makinası konusunda süregelir, fakat yaşayan veya bunu evraklarla buraya koyan varmıdır yok, benden bir ödeme alsa servis bunun karşılığında bir makbuz bir fiş verir.

    Ancak ve ancak rutin temizliğini yapmazsanız makinanın ( hava filtreleri ) zamanla bu o soruna yol açabilir.
    Ne kadar titiz kullanırsanız o kadar uzun süre kullanırsınız.

    Bu yüzden bakın mesela yukarıdaki arkadaş korktuğumdan Arçelik alıyorum demiş, şuanki fiyatlar gerçekten çok yükseldi fakat bu ürünler de öyle bahsedildiği gibi bir sorun yok arkadaşlar. tek sorun yükselen fiyatlar maalesef.
  • css2005 C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. O zaman bundan almaya gerek yok.
    https://urun.n11.com/kurutma-makinesi/kurutma-makinesi-birlestirme-aparati-wpro-sks101-P211508065

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GRUNDİG GDH82 A++ 8 Kg 16 Programlı (Isı Pompalı) Kurutma Makines

    merhabalar bu ürün veya gdh serisinden kullanan var ise arka tarafının resmini paylaşabilirmi? koyacağım yer bira problemli, çeşme çıkıntısı var. birkaç markanın arkasında motor gibi parçlar gördüm bu makineyide bir yerde bulamadım. internetten alıcam sonrasında uğraşmıyayım diyorum?

    birde yapışkanlı birleştirme parçalarından temin adresi varmıdır ben nette bulamadım
  • Arkadaşlar, Arçelik 3880 KT kurutma makinesini 2900 liraya Akgünler Bayi üzerinden aldım. 7 iş günü teslim süresi verdiler. Piyasaya göre uyguna satıyorlar. Gelişmelerden haberdar ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozann

    Arkadaşlar, Arçelik 3880 KT kurutma makinesini 2900 liraya Akgünler Bayi üzerinden aldım. 7 iş günü teslim süresi verdiler. Piyasaya göre uyguna satıyorlar. Gelişmelerden haberdar ederim.
    3873kt 2600 e biraktilar, degrr mi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makelonur kullanıcısına yanıt
    Maalesef bilgim burada okuduklarım kadar. Ben alırken ayrı cihaz olmasına, ısı pompalı olmasına, tüketimine ve toplamda satış fiyatına oranına baktım. Belki modelleri daha iyi tanıyan biri bilgi verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3883 ve 3893 modelleri var bunları inceleyen oldumu aceba, 3880 den farkları nelerdir?
  • makelonur kullanıcısına yanıt
    Ürün karşılaştırma yapabilirsiniz Arçelik sitesinden.





     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.