Şimdi Ara

LG F700B izlenimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün aldığım monitörden izlenimlerimi aktarıyorum.
    Monitörün 1280*1024 te verdiği 60hz titreşimsiz görüntü sunuyor.(tirer diye tahmin ediyordum titremiyor).tüp tamamen düz,görüntü de düz mü acep?görüntünün yayılı olduğu alan düz fakat görüntünün köşeleri yukarıya ve aşağıya doğru çekilmiş sanki 4 köşe bir brandayı köşelerden çekiştirmişsiniz gibi bir hali var,ip ile yaptığım testte ekranda bir excel tablosundaki düz çizgiyle elimdeki ipi gererek oluşturduğum düz çizgi bir birine monitörün tam ortasında teğet geçiyor.yani görüntü köşelerden yukarıya çekilmiş durumda,genelde ilk kez flat kullananlarda meydana gelençukurluk hissi bu monitörde fazlaca ortaya çıkıyor,ve bu bir his değil çektiğim ip sayesinde gerçekten var olan bir eğriliğin karşılığı olan çukurluk..alışmak zor gibi,mail attım ve bu nu düzeltmek için bir çare varmı diye öğrenmeye çalışıyorum.bakalım ne cevap gelecek.bu çukurluk hissi dışında monitörün görüntüsü çok kaliteli ve fiyatının hakkını veriyor.çözünürlük 1280*1024 te sınırlı olsa da bu çözünürlük 17" için bence sınır nokta,daha büyüğü bu monitörde göz yorar.
    Samsung 763MB ile bu monitör arasında kararsız kalmıştım,samsung düz değil diye almadım,ayrıca görüntünün oluştuğu tabakayı ayrıntılarıyla ekran da gördüğüm içim sevmedim.bu da fazla düz çıktı:)







  • 60Hz'de titreme görmüyosan bi sorun var demktir...

    istersen bi 85Hz'i dene... Sonra 60Hz'e geri dön... Göreceksin...
  • bu monitör 1280*1024 çözünürlükte 85 hz verseydi fiyatı 200 dolar olurdu sanırım,dediğin çözünürlükte dediğin hz değerini sony e230 bile vermiyor
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FuaTT</i>
    <br />bu monitör 1280*1024 çözünürlükte 85 hz verseydi fiyatı 200 dolar olurdu sanırım,dediğin çözünürlükte dediğin hz değerini sony e230 bile vermiyor
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    zaten fiyatı 200$ ...85hz vermiyor 1024'te doğru.o çukurluk hissi bende de olmuştu hatta çok yadırgamıştım alışamamıştım ama alışınca hiçbir sorun kalmıyor.dünyaya başka gözle bakıyorsun ve artık aslıda sein monitörünün çukur değil normal monitörlerin kabarık olduğunu anlıyorsun :)




  • arkadaşım aynı monitörden bizim cafede 18 tane var ve ben 1024-768 85 hz başka bir çözünürlük kullanamıyorum çünkü 1 numara çözünürlügü çıkarsam hemen titremeye başlıyor neden acaba aynı monitör ve sen memnunum diyorsun[bgstr]
    çok garip bir şey bu yaa [dntw]
  • o monitörü bizim firmanın satış fiyatı 153$ + kdv
    son kullanıcı olursa %10 daha ekleyin.

    benim gözlemlerim :

    aldığı parayı kesinlikle hakediyor.son centine kadar.
  • arkadaşlar kim ne derse desin bu monitör üstten ve alttan merkeze doğru basık.tabaka dümdüz ama görüntü basık.yarın monitörü kucaklıyıp vatan bilgisayara götürüyorum.yanımda 50cm ip var.orada yamuk olduğunu tasdik ettirrip birebir değişmesini talep edeceğim.sizlerde bir denermisiniz mesela excelde tüm ekranı dolduracak uzunlukta bir çizgiyi ekranın üst tarafında yani excelin ilk satırında çizin yada oradaki araç çubuklarına bakın,ipi gerdiğinizde yamukluğu fark edecekmisiniz bakalım,sonucu bekliyorum.
  • arkadaşlar ufotek ten gelen cevabı yolluyorum.başka bir f700b daha kullanırsam heralde benimkinde bir sorun varmı yokmu anlayacağım,775ft de böyle bişi yoktu gibime geliyor.
    ----------------------------------------------
    Merhaba Fuat Bey
    Flaron teknolojisini 775FT'den tanıyorsunuzdur. F700B ile 775FT'lerin tüp teknolojisi açısından bir farklılığı yoktur.Bizler teknik servis olarak böyle bir çukurluk hissetmiyoruz.
    Göz yanılgısı konusunda ısrarcı olacağım.
    Kırmızılık konusundaysa;öncelikle "purıty" ayarlarını değiştirerek kontrol ediniz netice alamazsanız şayet monitörünüzün yönünü veya yerini değiştirdiğinizde de(her iki durumdada tekrar degaus yapınız)sonuç değişmiyorsa monitörünüzü incelememiz için servisimize gönderiniz.
    Şimdilik iyi günler dilerim
  • şu forumdaki düz çizgiler üstünde deneme yaparsanız daha rahat olacaktır.ince ve beyaz olmayan bir ipi sıkıca gerip ekranda düz bir çizginin tam üzerine getirin,bakalım çizgi ve ip tamamen örtüşecekmi,bende örtüşmüyor.sinirden kafa atıcam monitöre şimdi!
  • atma o kadar para verdin yazıktır bu arada sen kaça aldın monitörü
  • Walla bende öle bişey yok walla :) Her monitörde olan ufak bir geometri sorunu değilse, farkedilir bi yamukluksa, hemen geri götürüp değiştir bence. Saygılar...
  • 19" Sony Multiscan E430 kullanıyorsun heralde olmayacak:) bugün gittim vatan da diğer lg lere de baktım hesinde aynı durum söz konusu.haftaya çarşamba samsung 763mb gelecekmiş,birde ona bakacağım,eğer güzelse onunla değiştireceğim.
  • bu arada 162 dolara aldım,kdv dahil 190dolar verdim.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FuaTT</i>
    <br />bu monitör 1280*1024 çözünürlükte 85 hz verseydi fiyatı 200 dolar olurdu sanırım,dediğin çözünürlükte dediğin hz değerini sony e230 bile vermiyor
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>benim 107P (107P40 modeli) veriyor.
  • 107p yi gözümle gördüm,fiyatı 200 dolar+kdv.vermesi normal dimi:)ayrıca philips basbaya sony tüpü kullanıyor,ekrandaki iki çizginin yeri bile aynı.
  • arkadaşlar hatırlarsanız ben daha önce yazmıştım forumda LG lerde çukurluk vardır diye.Bu his değil gerçek.Tamam bombeli monitörden flat e geçince çukur gibi gelmesi doğaldır ama bu öyle değil.Mesela sonylerde flat ama LG ler gibi çukur değildir.Nedense LG lerde var biraz bu çukurluk ama dert etmezseniz sorun yok.Ben sony E220 ve LG 795 ft kullandım epeyce bir müddet ve LG de belirgindi bu çukurluk.
  • ben ip ile kanıtladım durumu,olay çukurluk değil çukurluk hissi,bu hisse yol açan da monitörün üst orta ve alt orta dan merkeze doğru olan basıklık.galiba Samsung 763MB ile birebir değişim yapacağım.alışılacak gibi değil.
  • valla bende de var memnunum çukurluk rahatsız etmiyo bu arada fiyatı da 150$+KDV
  • @FuaTT,
    Sizin gibi usta bir monitör uzmanının LGF700B alması beni biraz şaşırttı. Daha önce defalarca arkasından atıp tuttuğum Samsung'un 763 MB sine bi şans veriyim dedim harika bir monitor olduğunu gördüm. Simetri ve geometri mükemmel, renklerde çok canlı. Ben 151.- + KDV almıştım ama 144.- + KDV ye aldığını iddia edenler var. UFOTEK teknik servis görünüşte tam Avrupai ve kaliteli/nezaketli gibi görünmeye çalışsalarda, pratikte çok kötüler ve getirdikleri önerilerin hiçbiri çözüm bazlı değil şahsımca.

    1 ayımı vererek araştırdığım monitör maceramdan sonra PCGOLD'un bana kaktırmaya çalışıpta bi tarafında patladığı MEKSİKA malı, sanayiiden çıkma 503 dolarlık Sony E450, yaldızlı soba boyasıyla boyanmış ve üzerine yazlık yerlerde turistlerin kollarına yaptırdıkları 1 günlük geçici dövme kalitesinde üzerine basılmış SONY ve TRINITRON yazılarını gördükten sonra, Samsung'a gerçekten hayran kaldım. Saygılarımla..




  • alala o çukurluk hissi bi süre sora geçio yaw...
    bendede 775ft var ilk aldığımda bunelan olmuştum ama sora gaet alışıo insan...
    benim monitörüm düz ben onu bilirim:P en azından bana düz gelio artık:) sorun yok!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.