Şimdi Ara

DELL XPS 1530 KULLANICILARI BURAYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
6.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ic mımarlık ogrencısı olacak ıste belırttıgım gıbı.. Kullanım amacı bellı sanırım..


    quote:

    Orjinalden alıntı: cimmy

    kullanım amacı ne
    quote:

    Orjinalden alıntı: aykutcevik

    Ic mımarlık bolumunu yenı kazanmıs kardesım ıcın bır bılgısayar almayı dusunuyorum.. Ben de ılk okula gırdıgım de aldıgım DELL bılgısayarımı hala kullanmaktayım..(ınspıron 2650) DELL kalıtesını bıldıgım ıcın ona da bır dell almak ıstıyorum.. Onceden kendım ıcın farklı konfıgurasyonunu begendıgım Xps 13.3 ekran lı modelını kardesıme almayı dusunuyrum.. Asagıda verecegım lınke bır bakıp bır fıkır belırtırsenız sevırım.. ıyı gunler..

    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33750






  • autocat vb gibi programlar kullanması gerekecek ozaman ve bu tarz programlar için iyi bir işlemci ve ekran kartı gerekli ve bu seçtiğin bilgisayar bu amaç için yeterli değil.
  • Xps 1530 almaya karar verdim fakat vatanın sitesinde bu modeli göremedim,hepsiburadaya da baktım orda da işlemcisi 2.4 olan modeli var. Alan arkadaşlar nerden aldıklarını söyleyebilir mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Seopast

    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=30.001.1296.0185


    link için teşekkürler fakat bu linkte ekran kartı belleği ddr2 yazıyor herhalde yanlış yazmışlar (ddr 3 olması lazım değil mi?) birde netten almak istemezsem nerden alabilirim?(tercihen izmir)
  • Yanlıs yazılmıs olsa gerek, Q3 serisi GDDR3 bellekle geliyor - Yinede yanlıs olmasın bi mail veya iletisim hattını arıyarak detaylı bilgi alabilirsin
  • ddr2 diye belirttiği ekran kartı belleği değil , sistem belleği , çünkü altındada işlemci demiş

    quote:

    Orjinalden alıntı: The Legend


    quote:

    Orjinalden alıntı: Seopast

    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=30.001.1296.0185


    link için teşekkürler fakat bu linkte ekran kartı belleği ddr2 yazıyor herhalde yanlış yazmışlar (ddr 3 olması lazım değil mi?) birde netten almak istemezsem nerden alabilirim?(tercihen izmir)




  • bilgiler için teşekkürler.birde netten almayan arkadaşlar nerden aldıklarını yazarsa sevinirim.
  • Bugün dell 1530 Q03 notebook u almış bulunuyorum

    Gerçekten çok güzel bir notebook özellikleri zaten biliniyor kasa olarak gerçekten müthiş hem sağlam hemde şık.Notebooku tavsiye eden herkese teşekkür ederim.

    Birde bu parmakizi olayı hakkında bir sorum var.Parmak izimi tanıttım fakat notebook açılırken şifre yerine parmakizimi sormasını istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The Legend


    Birde bu parmakizi olayı hakkında bir sorum var.Parmak izimi tanıttım fakat notebook açılırken şifre yerine parmakizimi sormasını istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim?





    ????????????????????????????????????????????
  • windows açılırken profil sayfasında parmağı sürtersen otomatik başlatıyor
  • Selam Arkadaslar..

    Bende Dell 1530 XPS almayi düsünüyorum..1 haftaya kadar bir laptop alicam..Sizlere birkac sorum olacak..

    1- Öncelikle Su anda kullandigim Hp de , Fan biri sol yanda digeri altta ..Bu yüzden laptopu yatagin üzerinde falan kullandigimda altta olan tikaniyor ve makina cok isinmadan dolayi kendini kapatiyor..Hplerin hepsinin tasarimida böyleymis sanirim..Bende laptopu yatak , kanepe gibi yumusak zeminlerde kullanan biriyim..Dell 1530 un hava cikislari nerede acaba ?

    2- Ben Avrupadaki dell sitesinden alicam bu yüzden seceneklerimi kendim secicem.. Üst düzey bi makina sectim..Ama 6 cell ve 9 pillde tikandim..6 cell kendiliginden geliyor..9 cell icin 100 euro para istiyor..6 cell ve 9 cell arasindaki fiyat ve performans farki nedir ? yani eger aradaki fark 30 dk falansa almaya hic gerek yok .. öyle dimi ? 9 cell bir sarjla , sönmüs ekranda ve hicbirsey calistirmassam ne kadar süre gider ?ve bunun 6 cell bataryayla farki ne olur ?

    3- Fan Sesi benim icin cok önemli .. Kesinlikle o kadar para verdigim bi aletin calistigini bile anlamamaliyim ..Fan Sesi nasil Dell de .. Sadece islem yapildigindami cikar ? ilk acildigindan itibaren mi ? yoksa her 10 dkda bir üfler falan gibi bi mekanizmasimi var ?

    cevaplarsaniz cok minnettar kalirim.. saygilar ..




  • 1-Hava cıkısı olarak ana cıkıs sol arka tarafta orada fanda mevcut,yanlız alt taraftada sanırım bir fan bulunuyor islemci bölgesinde (tam bi bilgim yok bu konuda)
    2-6 ve 9 arasında genel kullanımda 1-1,30 saat civari bir oynama yapıyor yinede eger uzun kullanmak istiyorsanız 9 alın
    3-Fan sesi kullanıma göre artıyor ve azalıyor , cpu ve gpu ya yük binmedigi zaman fan hic calısmıyor genellikle (internet,office,müzik gibi uygulamalarda) tabi burda sunuda düsünmek gerek kapalı bir yerde kullanılırsa internet uygulamasında bile sıcaklık artıcagı icin dogal olarak fan calısacaktır yanlız sıcaklıga göre devir hızları var düsük devirlerde sesini hissetmezsiniz..

    Konuya suradan devam ederseniz daha iyi olur.. http://forum.donanimhaber.com/m_20054574/mpage_12/tm.htm




  • seam arkadaşlar

    eskiden çok sessiz olan laptopum artık nerdeyse hiç susmuyor fanı sürekli çalışıyor üstelik sadece internette gezinirken herhangi bir program çalışmazken böle çok gıcık olmaya başladım sizce problem ne olabilir kendisini bir kere düşürmüştüm kasasındaki ayrılmadan başka herhangi bi problemi yok acaba fanın sürekli çalışması bunla alakalı olabilir mi
  • konunun üzerinden baya geçmiş ama belki bi yardımcı olucak ark vardır.. m1530 da max ekran çözünürlüğü kaçtır acaba?.. kendi ekranında soruyorum yanlız.. harici ekranda diil.. teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.