Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (2172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.728
Cevap
132
Favori
4.505.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21702171217221732174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChonDanger

    Sıfır passat alma arefesindeyim.. yılda max.15.000km yol yapıyorum... 1.5 tsi150ps mi yoksa 1.6 tdi 120ps mi alsam bir türlü karar veremedim..
    Yardımcı olursanız ve 1.5 TSI hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim..
    Ani bir karar değişikliği ile passat yerine seat ateca tdi dsg araba aldım .. farklı bir segment lakin çok memnunum.. 185 e boş pasat alacakken 195 e exclence paket donanımlı bir araba almış oldum.. ne yalan söyleyim İmpression pasatın içine girince hayal kırıklığına uğradım ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar bende 2018 Comfortline Golf ümü satıp aralık ayında gelecek olan Passat Business aracıma kapora yatırdım.Umarım Golf'den sonra Passat'tanda memnun kalırım.
  • blackcold1907 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,fiyatı ne oldu yazabilir misiniz?
  • 2.el passat için yardımınıza ihtiyacım var. 2015 model 2016 doğuş çıkışlı tdi dsg 90bin km de hatasız boyasız. Highline paket. Higline a ek olarak tam deri döşeme, 360 kamera, head up display, hayalet ekran var. Tüm ekranlarda navigasyon açık.
    Bu aracın piyasası nedir? Biliyorum fiyatlar uçtu ama yorumlarınızı alabilir miyim?
  • Arkadaşlar iyi akşamlar ötv muafiyetli araç alacağım, dizel otomatik orta paket passat almayı düşünüyorum son zamanlarda sıfır araç alanlar hangi bayiden ne kadara aldınız önerebileceğiniz bayi varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fotoğraftaki teyp markasını bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackcold1907

    Selamlar arkadaşlar bende 2018 Comfortline Golf ümü satıp aralık ayında gelecek olan Passat Business aracıma kapora yatırdım.Umarım Golf'den sonra Passat'tanda memnun kalırım.
    Ben de 1.4 manuel comfort golfü satıp comfort tdi dsg passat aldım 1 sene önce. Harika. Golf de güzeldi ama passat daha güzel:

    Çok geniş
    Daha konforlu
    Yol tutuşu çok daha iyi
    Bagajı muhteşem
    İki comfort arası donanım farkı çok iyi. İki eksik hariç; ambiyans aydınlatması ve alakantra koltuklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaydırak

    Merhaba Arkadaşlar elegance eksi adiyla highline donanim seviyesinde makyajli kasa passat düşünüyorum rline donanim paketini 20.000tl ye almaya deger mi? On tampon ızgara ve arka tampon ve jantlarda fark var emin olamadim. Eskiden koltuk ve direksiyon farkida oluyordu fakat suanda yok
    Rline para tuzağı. Benim fikrim değil, bir ingiliz dergisi diyordu bunu. Bence de...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • passat b8 kasa aracım var. geçende arkadaşla yağmurlu havada arabada otururken, ön yolcu tarafında tavan kumaşında ıslaklık ve damlama farkettik (karanlıkta da anlamadık başta). Doğuşa tespit için bıraktım, ön camın yan sanayi olduğunu, değişmesi gerektiğini ve maliyetin işçilik dahil 2800ü bulacağını söylediler. Araçta kaza vardı, camın değiştiğini biliyorum

    Su alıyor diye cam değişir mi bilemedim. Yok mu bunun kolay bir yolu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 2 Ocak 2020; 11:34:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moustapha129

    passat b8 kasa aracım var. geçende arkadaşla yağmurlu havada arabada otururken, ön yolcu tarafında tavan kumaşında ıslaklık ve damlama farkettik (karanlıkta da anlamadık başta). Doğuşa tespit için bıraktım, ön camın yan sanayi olduğunu, değişmesi gerektiğini ve maliyetin işçilik dahil 2800ü bulacağını söylediler. Araçta kaza vardı, camın değiştiğini biliyorum

    Su alıyor diye cam değişir mi bilemedim. Yok mu bunun kolay bir yolu
    kötü olmuş. zamanında malesef darbeli bir aracı aldım ustaya göstermeden. aynı şekilde su kaçırıyordu ön cam. direk serviste yaptırın. en azından sızdırma devam ederse muhatap olur karşınızda.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slmlar,10 gün önce 2018 passat 1.4 Tsı aldım.Bu araçlarda emniyet kemeri takılı olmadan hareket edilebiliyor mu? Önceki kasalarda (kayınpederimde 2012 passat vardı) öyle bir özellik olduğunu biliyorum,kemer takmadan hareket etmiyordu.Bugün park etmek için kemer takmadan deneyeyim dedim ilerleyince şaşırdım açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: corkan

    Slmlar,10 gün önce 2018 passat 1.4 Tsı aldım.Bu araçlarda emniyet kemeri takılı olmadan hareket edilebiliyor mu? Önceki kasalarda (kayınpederimde 2012 passat vardı) öyle bir özellik olduğunu biliyorum,kemer takmadan hareket etmiyordu.Bugün park etmek için kemer takmadan deneyeyim dedim ilerleyince şaşırdım açıkçası.
    Evet takmadan hareket edebiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın.

    Dün yetkili bayiden 2020 model (üretim yılı 2020) 1.5 tsi business paket passat aracımı teslim aldım.

    Araç çok çabuk ısınıyor, hararet ibresi 300 metrede 90a geliyor.

    Dün aracı teslim aldım, 45km yol yapıp direkt işe geldim. 18.30 gibi eve gittim. 21.30 gibi oğlumu dolaştırmak için araca bindik. Aracı çalıştırdım, hararet ibresi en dipte, rölantide biraz araç çalıştı bu sırada oğlum direksiyonu tuşları radyoyu inceliyor. araç daha hareket etmeden ibre 90 oldu ve orda sabit kaldı. Biraz dolaştık, 25km kadar yol yaptık çevre yoluna çıktım 100-110 km arası hızda kullandım, ibre hala 90da sabit. Geri geldik ve aracı 22.00 gibi park ettim.

    Sabah 07.30 gibi aracı çalıştırdım dış sıcaklık -2. Rölantide bekledim ibre oynamadı, hareket ettim daha 300 metre olmadan hararet ibresi 90a dayandı, havalandırmayı açtım sıcak üflüyor, aracın içi hemen ısındı, ibre hala sabit. çevre yoluna çıktım biraz turladım ibre 90da sabit. Havalandırma sıcak üflemeye devam ediyor ama ibre 90da sabit.


    Aynı araç sahibi arkadaşlara sorum, bu araç bu kadar hızlı mı ısınıyor yoksa başka problem olabilir mi ? Başka problem olsa ibre ya sürekli oynar yada 90ı geçer hararet yapardı diye düşünüyorum ama yanılıyormuyum.

    Bugüne kadar bir çok benzinli araç kullandım. B6 Kasa passat, w204 C180, F30 320i ED ama hiç birisi böyle ısınmıyordu. ev iş arası 4km ve bu araçların bırakın ısınmasını çoğu zaman hararet ibresi evden işe kadar yerinden bile oynamazdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YannicK

    Evet takmadan hareket edebiliyorsunuz.

    Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.
  • efe_yakub E kullanıcısına yanıt
    Aynı model 1.6 tdi için 4-5 km yol yapmadan ısınmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Passat B8 in donanım paketlerinin tam olarak içeriklerini bulabilir miyim, yeni makyajlı kasa ile aralarında ne gibi farklar var?

    Misal Passat B8 Comfortline ile Yeni İmpression arasında?
  • efe_yakub E kullanıcısına yanıt
    Yakıt nasıl bu araçlarda şehir içi şehir dışı gerçek yakıt değeri nedir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 98 1.9tdi passat aracımı satmayı düşünüyorum.Daha 300binde bile değil.Aklımda b5.5 kasaya geçmek var ama fiyatlar çok uçmuş.350km altı olanlara 50bin istiyorlar.Sizce ne yapmalıyım? Biraz daha üstüne koyup 1.6fs b6 kasaya mı geçmeliyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darüzzafer68

    Arkadaşlar Passat B8 in donanım paketlerinin tam olarak içeriklerini bulabilir miyim, yeni makyajlı kasa ile aralarında ne gibi farklar var?

    Misal Passat B8 Comfortline ile Yeni İmpression arasında?
    trendline = yeni impression
    comfortline = business
    eski impression = biraz trendline + biraz comfortline + biraz highline
    highline = elegance
  • 
Sayfa: önceki 21702171217221732174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.