Şimdi Ara

Şuan ki hayatınızı yazın 3 sene sonra hortlatalım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
7
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Olumuyuz ki hortlayak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 sene sonra hala hortlatılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chandler Bing

    quote:

    Orijinalden alıntı: Chandler Bing

    17 yaşındayım bu sene össye giricem. gelecekteki ben buna göre mutlu olmuşsundur yada olmamışsındır. bugün sana miras hazırlıyor gibiyim evet. sonra aşka gelirsek sevdiğim kız ki sen biliyorsun onu.. arkadaş gibiyiz bişi olcak gibi değil umarım sen unutabilmişsindir onu. arabam olmuştur umarım. bmw falan olsa fena olmaz. umarım mutluyumdur. görüşürüz.

    görüşmeyiz bitmedi daha geldikçe yazıyorum güzel oldu bu topic. ets yakma yada klipsleme ameliyatı hakkında düşünüyorum. kampa gidicem 1 temmuzda dönünce bunu yaptırmak var aklımda. eğer yaptırdıysam ve bir yan etkisi olduysa özür dilerim. yaptırmadıysam da sorunun bi yolunu bulduysam ne mutlu bize.



    3 yıl olmuş, zar zor buldum konuyu. yazan arkadaşlar da yararlansın. şimdi benim durumuma gelirsek, öss'ye girdim evet. izmir'de bir okulu kazandım, bir sene okuyup bıraktım ve bu sene tekrar hazırlandım. ankara'da bir okulu kazandım. şu an mutlu muyum bu konuda bilmiyorum ama 3 yıl önce asla okula başlayıp bırakacağımı tahmin etmezdim sanırım. sevdiğim kız olarak bahsettiğim kız geçen sene birlikte olmak istedi, ben istemedim ve o günden beri konuşmuyoruz. 1,5 yıl olmuştur herhalde hiç bir şekilde iletişim kurmayalı. yani deli gibi aşıkken bile insan unutabiliyor. arabam oldu evet, hep istediğim arabaydı, 3 yıl önce de istiyorumdur herhalde. bmw değil, bmwleri beğenmiyorum ki ben... volvo. çok iyi bir tercih oldu açıkçası.

    ets klipsleme ameliyatı oldum bir de. ama sanırım bunu yazdıktan 1,5 sene sonra yaptırdım. yan etkisini bilmiyorum, pek bir şey olmadı gibi, oldu gibi de. önemli değil, özür dilemene gerek yok.
    ilk mesajdan 12, ikincisinden 9 yıl geçmiş... 29 yaşına geldim. vay arkadaş...




  • Yazdığım mesajı bulamıyorum ki, nasıl bulabilirim

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.