Şimdi Ara

Peugeot 307 hakkında (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
52.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serbulent_2626

    Peugeot 307 lerin en sorunlu olan modelleri 1.4 hacimli motora sahip olanlardır. 1.4 HDI alırsan başına bela alırsın vede satmak için ev alacağım falan diye klasik yalanlar atarsın.
    Sana tavsiyem 307 nin en sorunsuz modeli bence XS lerdir. Donanımı iyi bakımları dışında masrafı yoktur. Sana tavsiyem ikinci el dizel ve 1.4 olan 307 lerden uak dur.
    Ama XS'lere laf söyleyen ya hiç binmemiştir, yada sorunlu 307 si vardır çekemiyordur...



    ***hay ağzına sağlık birader, 1,4 benzinli dizel fark etmiyor sıkıntılı araçlar, xs lerde bende sıkıntı duymadım, benim araç dıştan bakınca xs ancak serviste xr görünüyor neyse yaklaşık 2 senedir bende bu araç keyfine diyecek yok gerçektende.. masrafa gelince aracım şuan 165000 bine geliyor bazen sıkıntı çıkaracak tabi. Ama bakım her araca lazım. neyse sonuç ta 307 ler öcü değildir.. bi araçta nasıl ki baskı balata değişiyorsa 100 binde filan, bva larda da bakım gerekiyor tabi ben 139 000 de yaptırdım şimdi 165 000 lerdeyim sıkıntım yok.. bu arada uçak kullanmıyoruz 1,6 110 luk araç kullanıyoruz ve 1300 kg zorlamamak lazım araçları. ha olurda 2,0 bva olsa tadından yenmez yani .. herkese saygılar.




  • Hiç pejo kullanmasak kekliyeceksiniz ha

    Bana aynı önyargıları 206 için öylediler...

    3 yıl 206 kullandım 1 kere yolda kalmadım, 1 kere sanayiye gitmedim rutin bakımları dışında.Arabamı sattığım arkadaşa işyerimde çay ısmarladım ve araba sorun çıkarırsa yerim belli diyerek sattım o kadar güveniyordum aracıma utandırmadıda.

    Sizdemi sorun var anlayamıyorum nasıl kullanıyorsunuz bu araçları?

    307 almayı planlıyordum, bir süreliğine askıya aldım araç alma işini ama yollara geri dönüşüm 307 XT ile olacak:)

    Fransızları her ne kadar sevmesemde araçları estetik ve donanımlı hele pejo bağımlılık yapıyor:)
  • Ben 4 yıldır Peugeot 307 kullanıyorum şuana kadar hiç tık etmedi ayrıca düzgün kullanırsan bakımlarını yaptırısan hiç bi srun çıkmaz kardeşim ...
  • arkadaşlar bende 307 1.4 hdi comfort var aracı alalı 1 sene oldu ama hiç bi sıkıntı yaşatmadı bu tür işler şans işi ama alcıak olursanız çok kullanışlı bir araba tavsiye ederim...
  • 2005 model 307 1.6 HDİ ım var, ilk sahibiyim, 260.000 km yol yaptım 3 kez triger değiştirdim, antipollution fault unu hallettim, turbosunu değiştirdim.
    Binlerce lira masraf yaptım, pişman mıyım HAYIR!

    Çünkü araba yaptığım masrafın karşılığını verdi ve halen veriyor. Bakımlarını zamanında yaptım o da en fazla 5.0 lt yakıt tüketti beni memnun etti.
    Geriye dönüp bakıyorum 5lt yerine 6lt yakıt tüketen bir arabam olsa idi. 260000/100x5*4tl= 52.000TL değil 260000/100x6*4TL= 62.400TL yakıt masrafım olacaktı.
    Aradaki fark 10.000TL den fazla, sen 10 yılda servise 10.000TL verdin mi diye sorarsanız standart bakımlar dahil hemen hemen o kadar derim.

    Pejo 307 kullanmasını bilene ekonomik, konforlu ve keyifli bir sürüş vaat eder.
  • bendede 2006 model 1.6 110 hdi var ufak tefek sorunları oldu ama benim hatamdan dolayı en büyük sorunu volant ses yaptı degişmesi lazım ama onlada baya bi idare ederim baskı balatayı yiyene kadar sürüş keyfi harika ayrılamam 307 imden
  • arkadaşlar benim 2006 model peugeot 307 var,yeni aldım.dün far kontrolü yaptım normal far yanıyor far kolunu direksiyona doğru ittiğimde uzunlar yanıyor ama bırakınca sönüyor.sönmemesi gerek.daha önce bi sıkıntısı yoktu.yardım ederseniz sevinirim
  • Merhaba, 2007 model 307 sw ile bugün av yapacağımız yere giderken arazinin engebeli ve yolunun bozuk olması sebebiyle aracı baya zorlayarak, yorarak 2-3 saat boyunca gezdirmek zorunda kaldık, araç hareket esnasında 1 kere çamura battı, birkaç kere de çok ciddi olmasa da alt taraftan sürtmeler oldu, araç sürekli sağ sol çukur tümsek derken oldukça hırpalandı. Daha sonra dönüş yolunda asfalt yolda bozukluk olan kısımlarda sarsıldığı esnalarda, arabadan en ufak sarsılmada daha önce hiç karşılaşmadığım gıcırdamalar gelmeye başladı. Gıcırdamalar muhtemelen aracın arka tarafından geliyor, fakat tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Ne yapmamı önerirsiniz, ciddi bir sorun olabilir mi, ciddiyse neyle alakalı olması muhtemel? Kullandığım araç 40000 km de, bakımları tam, hiçbir eksiği problemi yok, fakat bu araçla ilk defa bugün böyle bir arazide yola çıktık. Daha önce bu durumla karşılaşmış arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok iyi olur.




  • arkadaşlar 2006 model 307 benim aracım.aracımda şu sorun var;şöför koltuğundan diğeer camları açıp kapatabiliyorum ama aarka kapılardaki cam açma kapama düğmesi çalışmıyor,daha düne kadar çalışıyordu.aracı yeni aldım bilmeden yanlış yere dokunmuş olabilir miyim.lütfen yardım edin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan aser

    arkadaşlar 2006 model 307 benim aracım.aracımda şu sorun var;şöför koltuğundan diğeer camları açıp kapatabiliyorum ama aarka kapılardaki cam açma kapama düğmesi çalışmıyor,daha düne kadar çalışıyordu.aracı yeni aldım bilmeden yanlış yere dokunmuş olabilir miyim.lütfen yardım edin

    çocuk kilidi senin dediğin olay hocam. sıkıntı ordan
  • Merhaba arkadaşlar
    Arabadan hiç anlamam bu 307 alinirmi sizce?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-acil-satilik-216879373/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba bende de 2002 193.000 km de triptonik 307 var. yaklaşık 3 ay kadar oldu alalı hiçbir sorunu yoktu. aracımı çok sevdim. onu kesinlikle belirtmek isterim ama işte kronik hataları var. hatta ilk aldım servise gittim ful bakım dediler 1000 TL yi buldu tiriger filan hepsi degişti. neyse sorunum şu 3 gün önce uzun yolda birden D modundan triptonige geçiremedim aracı. sonra durdum ve kontagı kapadım açtım. düzeldi 10 km filan gittim yine aynı ne zman triptonige alsam 3. veya 4 kez de sıkıştırıyor gibi olup 3 defa bipp sesi geliyor ve arac kendini korumaya alıyor sanırım 3. viteste kalıyor o şekilde degişmeden devam ediyordu.. 1 kaç gün şehir içi gezdim sorun yaşamadım. sonra geri dönüş yolunda yine aynı arıza. 1 servise ugradım beraber denedik ekranda '' Automatic Gear Fault '' hatası veriyor , bilgisayara bagladık ve hata olarak '' ARALIKLI ARIZA PATİNAJ ( KAVRAMA/FREN ) diye uyarı verdi. şanzıman içinde ki balataların degişecegini yagın degiştirilecegini tahmini masrafın 1500 TL civarı olacagını söyledi. sonra başka servise gittim o da sadece valflerin degişecegini ve yagın degişecegini 600 TL masrafı oldugunu söyledi. başkası sadece balaatları degiştireyim valfleri temizlerim içindeki filtreye dokunamam birde yagını degiştireyim 800 TL olur dedi. digeri full yapacaaz 2450 TL dedi. ve genelide şanzımanı revize yapacagıoz diyor. sizce ne yapmayalaım. ??? allah aşkına bilen birisi yardımcı olsun aractan sogumak istemiyorum. bu bu kadar büyük bir arıza olabilirmi. vites 3. viteste geçişte hafif bir bagırma yapmayada başladı sanki.




  • Sevgili arkadaşlar 2004 model 307 xt otomatik aracımı satıyorum.Aracın 9 yıldır sahibiyim, hiçbir sıkıntım yok. Farklı bir araca binmek istediğim için satıyorum. Aracım çok temiz ve iyi kondisyondadır. Prins marka LPG vardır. Şehirleri arası yolda 90-100 km hızda 18-19 krş, şehir içi 25 krş yakmaktadır. Sonradan hız sabitleyici ve multimedia taktırdım. Tamponu gövde rengi boyatıp, orjinal 3008 cantı taktırdım. Aldığınız taktirde hiçbir masraf yaptırmadan binebileceğiniz bir araç. Son kullanıcıya satmak isterim.Malum sitede 225694696 numaralı ilan.ilgilenenlere duyrulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2005 model 1.6 hdi 160000 de bir 307 aldım arabanın genel motor bakımı ve ön takım bakımını yaptırmak istiyorum ve araçta hafif bir sıyah duman atma var bana ne kadara patlar yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar merhaba bende 2006 307 var bir kere bile arıza yapmadı kullanması çok zevkli ,ve tasarımı fiyatına göre çok güzel bir araba
    1 sene içinde sadece geri vites lambasını değiştirdim başka hiç bi sıkıntısı yok .
    içiniz rahat olsun derim ayrıca arabanın kullanımı çok zevkli
    fransız diye ön yargılı davranmayın
  • 2008 yılında aldığım 2006 model peugeot 307 comford modeli arabamı serviste baktırıp almıştım. Sol ön taraftan küçük bir darbe almış ama önemli değil dediler. Ben de aracı aldım daha sonra kasko yaptırırken öğrendim ki araçın 38.000 TL. hasar kaydı varmış. Bu nasıl olabilir? Üstelik o yılda arabanın sıfırının bile o fiyat olduğunu sanmıyorum. Şimdi aracımı satmayı düşünüyorum. Nasıl satacağım kimsenin bu kadar hasar kaydı olan aracı alacağını sanmıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.