Şimdi Ara

## ATi Oyun Dünyasının En Büyüklerinden Blizzard İle İşbirliğine Gidiyor ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
5.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ## ATi Oyun Dünyasının En Büyüklerinden Blizzard İle İşbirliğine Gidiyor ##


    RV770 gpu'sunu esas alan Radeon HD 4800 serisini önümüzdeki hafta resmen anons edecek olan ATi'nin yeni kartları satış noktalarındaki yerini almaya başladı. 200$ seviyesinde Radeon HD 4850 modeliyle sansasyon yaratmayı başaran ve ilginin odağı haline gelen AMD-ATi, Nvidia karşısında zayıf kaldığı noktaları güçlendirme konusunda kararlı görünüyor. Zira bilindiği üzere Nvidia, The way it’s meant to be played programı çerçevesinde oyun yapımcıları ve stüdyoları ile yakın ilişki kurarak ilgili oyunlarda kendi ekran kartlarının başarımını arttırıcı adımlar atayabiliyordu. AMD-ATi'nin oyunlar konusunda şimdiye kadar attığı en önemli adım ise Valve ile işbirliğine gitmesi ve başta Half Life olmak üzere Valve oyun paketini kullanıcılara vermesi olmuştu. Yeni gelen haberler ise AMD-ATi'nin sektörün en büyük stüdyolarından biri olan ve oyun dünyasının en başarılı oyunlarından bazılarına imza atan Blizzard ile işbirliğine gideceğini işaret ediyor. Warcraft, Diablo universe ve Stracraft gibi serilerin yaratıcısı olan Blizzard ile yapılacak işbirliği çerçevesinde AMD-ATi'nin rakip Nvidia'nın TWIMTBP programı çerçevesinde neler yapabileceğini göreceğiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • AMD eksik kalan yönlerini tamamlıyor.Çok iyi bir haber.Rekabet iyice artacak zaten üst düzeyde.

    Süper ya şu 2 günde yaşananlara bakın.
  • starcraft 2 nin açılış ekranında amd-ati logo sunu göreceğiz sanırım
  • Valla süper haber. Blizard yapmış olduğu oyunlarla kendini ispatlamış bir oyun yapımcısı. Diablo 1 ve 2, Warcraft serisi, Starcraft 1-2 gibi. FX süper bir haber. Şimdi diablo 3 bekleme zamanı geldi. Bir FRP hastası olarak sabırsızlanıyorum.
  • amd ati en geç 2010 da batacaktır


















































    dermişim !!! Ati gümbür gümbür geliyor hadi bakalım atiye oyunlar yönünden hiç yanaşmıyordum beni 3dmark puanları ilgilendirmiyordu yani ati 4850 20 k almış vay 9800gtx 19 k almış gibi beni ilgilendirmiyor. Beni oyunlar ilgilendiriyordu ki bu haberde süper oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqqickkkk -- 20 Haziran 2008; 12:30:42 >
  • ati nin yeni mi aklı başına geldi ati istediği kadr iyi kart yapsın optimize edilmedikden sonra hiç bi manası yok bu işi nvidia çok iyi yapıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Byakuya21

    blizzardla işbirliğine girse ne olur ya. birde rakibinin yandaşlarına bak.


    9800gtxinin verdigi aci seni çok asabi yapmis, simdiye kadar bu forumda gördügüm en cahil, en fanatik ve en saçma yorumlar senden geliyor
  • crytek,ubisoft,THQ,ea,K2 ile ilgilensin WOW mu oynayacaz allam ya


    ama 4850 bomba gibi geldi.

    ekleme:o fiyata o performans ne diyebilirimki nvidia kendini bişey sanmış ki 800dolar fiyat biçmiş kartlarına pcmi alıyoruz lan nvidia aloo adamın asabını bozma
  • kartların yanında starcraft2 yada yeni çıkacak online oyun worldof warcraft exansionı wrath of the lich king bu ikisinden birini vermeleri durumunda akıl almaz rakamlarda satış gerçekleştirirler ancak bu iki oyunda yeni yıla yetiştirilmeye çalışılıyo şimdi olacak bişi değil.. ama olursa aman diyim kart almayı düşünen çoğu insan atiye yönelecektir.
  • Bu ati için çok çok güzel bir haber. Çünkü sadece World of warcraft oyunu blizzard serverlerinde aktif olan 10milyon orjinal paket oyun kullanılıyor.. aktif dediğimede dikkatinizi çekeyim.. şuan aidatını ödemeyi bırakmış pasif halde bekleyende milyonlarca paket var. Bence ati çok akıllıca bir iş yapmış.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: moffaka

    Bu ati için çok çok güzel bir haber. Çünkü sadece World of warcraft oyunu blizzard serverlerinde aktif olan 10milyon orjinal paket oyun kullanılıyor.. aktif dediğimede dikkatinizi çekeyim.. şuan aidatını ödemeyi bırakmış pasif halde bekleyende milyonlarca paket var. Bence ati çok akıllıca bir iş yapmış.


    aynen dostum çok akıllıca bi iş yaptı ati 2 hafta'dan beri Wowa girerken ATI'nin logosunu görüyodum zaten 2900XT kartım var bu beni baya sevindirdi böylece bundan sonra ki kartımda ATI olucaktır

     ## ATi Oyun Dünyasının En Büyüklerinden Blizzard İle İşbirliğine Gidiyor ##




  • işte bu yaaaaaaaaaaaa bundan güzel bi haber olamas....

    sc2 ye başlarken ekrana ATI logosunun geldiiini görsem yeter bana kalan oyun hayatımda
  • ati duydu sonunda sesimizi


    şimdi bakalım nvidia nın elinde neyi kaldı oyun optimizelerini atiye kaptırırsa zaten olayı götürdüğü yer orası başka bişeyi kalmıyo elinde oyunlar nvidia da olsa bile atinin en azından avantajı vardı teknolojisi daha gelişmişti nvidia nın neyi gelişmiş
  • Hakikaten akıllıca olmuş.. Daha çok ATi logolu oyun istiyoruz ahaha
  • @Fx57

    Arkadaşımız bir haber yayınlıyor. yayınlanan haber üzerinde yorum yapmak yerine, millet birbiri ile kavga edip didişmekle geçiyor yazık gerçekten.
  • canım bilizzardım ve biricik amd-ati m daha ne olsun yawww
  • atilerin sahip olduğu Shaderleri 800/5 olarak kullanmakları (önceki nesilde 320/5) hep sorun yaratıyor. Ancak oyun üreticileri ile iyi işbirliği ve bunun sonucu sağlanacak optimizasyonlarla atinin asıl istediği şekilde 5 shader grubu aynı anda çalışırsa işte o zaman performans çok yükselir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 20 Haziran 2008; 13:10:51 >
  • yürübe ati kim tutar seni tüm aticiler arkandayız

    ama bildiğiniz gibi herşey duygusal sonuçta babamın firması değil
  • Nvidia'nın anlaşmadığı oyun kalmadı derken bir tanecik kaldığını öğrenmiş olduk.
  • Ati turnayı gözünden vurdu.Piyasa çok garip bir hal alıyor.İzlemek gerçekten çok zevkli oluyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.