Şimdi Ara

++++TÜRKMEN TV'DE FİLM ZAMANLARI++++ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.410
Cevap
0
Favori
273.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shane

    1-bu sayfada türkmen tv için bu kadar adam var git easpromodan mı bak yada netten araştır mı? diyosunuz o halde beykide salloyosunuz şöle böle filmler var diye ben yerinizde olsam uydumun infosundan bakar ve yazardım çok yardımcı oldunuz saolun.



    />

    Türkmeneli TV
    11839 V 4444-3/4


    quote:

    Orjinalden alıntı: OKANTÜRK

    TÜRKMEN TV 'de yine çok güzel filmler var. Ama tarihleri belli değil. "YAKINDA VİZYON FİLMLER KUŞAĞINDA" diye tanıtıyorlar. Bunlardan bazıları :CONSTANTINE,ÖLÜLER ÜLKESİ, BATMAN BAŞLIYOR, DA VİNCİ ŞİFRESİ, DÜNYALAR SAVAŞI, KIYAMET MELEKLERİ...



    Teşekkürler okantürk

    Bu arada Türkmen kardeşlerimizn Allah yardımcıları olsun! Nerdeyse ırak içerisinde Türkmenlere karşı etnik temizlik yapılıyor! :( Bu zorluklar içerisinde bize bu kadar güzel filmleri izlettikleri içinde ayrıca çok teşekkürler!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neu -- 11 Eylül 2005, 17:41:15 >




  • turkmen tv
    frekans:11839
    symol rate:4444
    vertical 3/4
    logosu da mavi bi ay var yaninda tv yazio
    ok.. bu kadar agresif olmana gerek yok kimsenin burda bisey salladigi da yok yalnizca turkmen tvde gosterileck kaliteli filmlerin isim ve zaman bilgilerinin paylasildigi bi yer yani vurdulu kırdılı film veren kanal yok mu sorusunun yeri burasi deil, bununla ilgili bolumlere sor ya da ayrica konu ac
    sana soyleyebilecegim tek sey senin aradigin tarzda filmleri ben hic turkmen tv de gormedim..
  • ok dostlarım saolun sadece türkmen tvde bu kadar güzel filmler olduğunu bilmiyodum frekansını vs öğrenmiş oldum beykide bende vardı bu kanal farkedememiştim neyse
    2. sorumun muhatabı zaten türkmen tv değil hani hotbird varya bende orda o tip filmler veren kanal varsa ve ben bilmiyosam (şifresiz ve bilirsiniz işte) yardımcı olabilecek biri varmı diye şansımı denemiştim umarım anlaşılabilmişimdir tşkler.
  • 11839 ver 4444 fec 3/4 turkmeneli tv frekansıdır sallayan yok herkey paylaşım amacıyla elinden geldiğince birşeyler yazıyor.
    KERKÜK TÜRKMENLERİ SİZİNLEYİZ............................................
  • Şimdi yayını kestiler... Teknik bir arıza filan yazdılar...Umarım, Fahrenheit 9/11'i yayınladıkları için başlarına bişey gelmemiştir... ATV'de bu gece yayınlayacağını duyurmuştu ama yemedi galiba...Türkmeneli TV, işgal altındaki topraklarda Amerikaya bu derece geçiren bir belgeseli yayınlaması bence iyi cesaret... İnşallah dedikleri gibi sadece bir arıza söz konusudur...
    Gönlümüz o zor şartlar altında mücadele vermeye çalışan Türkmen kardeşlerimizle...
    Ve tabi ki Türkmeneli Televizyonu ile...
    Bu arada bugün (Pazartesi) Terminali yayınlayacaklar... Bizim saat ile 21.00'de.. Türkçe alt yazı ile...
  • terminali izlememiştim ,bilgi için teşekkürler .
  • arkadaşlar constantine nin tarihi belli oldumu arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guardian -- 12 Eylül 2005, 8:24:35 >
  • fahrenheit çok iyiydi...
  • Bu akşam TSİ: 21:00'de The Terminal var. İyi seyirler.
     ++++TÜRKMEN TV'DE FİLM ZAMANLARI++++




  • akşam dustin hoffman ve john travolta nın filmi vardı...adını bilmiyorum
  • Akşam Türkmendeyiz anlaşılan....
    selamlar.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shane

    1-bu sayfada türkmen tv için bu kadar adam var git easpromodan mı bak yada netten araştır mı? diyosunuz o halde beykide salloyosunuz şöle böle filmler var diye ben yerinizde olsam uydumun infosundan bakar ve yazardım çok yardımcı oldunuz saolun.
    2-sanırım şifesiz hotbirdde aganigi naganigi kanlı yok söylediğinizden bu anlaşılıyo


    ŞİFRESİZ ADULT KANAL YOK VE BU SİTEDE ŞİFRE VERMEK VEYA SORMAK YASAKTIR.
  • Land of dead yakında diye reklamları verip duruyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: domdom

    Land of dead yakında diye reklamları verip duruyor.

    bakalım ne zaman düşecek yeni filmler ekrana baya kaliteli yapımlar gelecek sanırım yakın zamanda
  • ben tanitimlarda da vinci sifresini vereceklerini duydum. yaw o film turkiyede sinemalarda gosterilmedi daha dimi valla vizyona girmeden turkce altyazili verirlerse muthis olur..
  • müthiş filmler geliyor.ölüler ülkesi, da vinci şifresi, hero,constantine vb.i love you türkmen tv
  • Arkadaşlar bizlere bu kadar güzel filmleri sunan Türkmen kardeşlerimiz şu anda çok acıyor! Lütfen aşağıda nethaber.com'dan alınan haberi okuyun:

    quote:



    Kızılay başkanı AĞLADI

    Irak'ta Amerikalı askerler ve Kürt peşmergelerin Türkmenler'e yönelik katliamları Kızılay Başkanı Tekin Küçükali'yi canlı yayında ağlattı.

    Küçükali, Kızılay'ın Irak'a yaptığı yardımları anlatmak için bugün TGRT Haber'in canlı yayın konuğu oldu. Kızılay ekiplerinin 2 gün sonra Telafer'de halka yardım dağıtmaya başlayacağını belirten Küçükali, bölgede yaşananları anlatırken gözleri doldu ve ağlamaya başladı. Telafer'de Türkmenlerin izzeti, iffeti ve namuslarının tehlikede olduğunu ağlayarak dile getiren Küçükali, "Burada insanlar yerlerinden yurtlarından edildi. Oradaki dramı anlatırken çok zorlanıyorum. Çocuklarını durumu çok vahim. İnsanlar ölüyor kurtuluyor, geride kalanlar çok zor şartlarda yaşıyor" dedi.

    Canlı yayında sesi titreyen ve konuşmakta güçlük çeken Küçükali, "Biz evlerimizde rahat yatıyoruz ama onlar rahat değil. İnsanların iffeti, izzeti ve namusu tehlikede. Tüm dünyaya çağrı yapıyorum. Bu zulmü durdurun" diyerek, gözyaşı döktü. Küçükali'nin, gözyaşları program sunucularını da çok etkiledi. Sunucu, konuşamayacak durumda olan Küçükali'ye teşekkür ederek, yayını kesti.





  • Valla bende çok üzülüyorum ama elimizden bişey gelmiyor işte gelse düşünmeden yaparım ama burdan yapabileceklerimiz sınırlı neyse bağış filan yapmaktan başka bi çözüm yok şuan için. Umarım herşey düzelir.Sizleri unutmadık türkmen kardeşlerimiz.
  • yapılabilecek bişeyler olsa keşke ben de çok üzülüyorum...
  • Arkadaşlar hepimiz çok üzgünüz. O kardeşlerimiz için elden pek bi şey gelmiyor. Ama sömürge ekonomisi üzerine kurulu bi devlete yapılacak en güzel cevap onun mallarını kullanmamaktır... Ne dersiniz? Mesela adamların marka içeceklerini ben 2 yıldır içmiyorum....

    Sevgiler...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.