Şimdi Ara

## ECS'den G45 Çipsetli İki Yeni Anakart ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## ECS'den G45 Çipsetli İki Yeni Anakart ##


     ## ECS'den G45 Çipsetli İki Yeni Anakart ##


    Intel P45 yonga setiyle birlikte 4 serisi çipset ailesinin diğer üyelerini de lanse etti. Eaglelake kod adlı yeni yonga seti ailesinin entegre grafik işlemciye sahip olan en iddialı üyesi ise bildiğiniz üzere G45. Intel yeni yonga setinin grafik ve çoklu ortam özelliklerinden oldukça umutlu. GMA X4500 HD kod adlı entegre grafik işlemciye sahip olan çipset DirectX 10 desteği sunarken yeni nesil Clear Video teknolojisi sayesinde yüksek tanımlı videolara yönelik olarak donanımsal hızlandırma da sağlayabiliyor. Öte yandan entegre grafik işlemci performansının uygulamasına göre değişmekle birlikte G35'den 3 kata kadar daha yüksek oduğu da ifade ediliyor.

    Dünyanın en büyük anakart üreticilerinden biri olan ECS de hazırladığı G45 yonga setli anakartlarının üzerindeki örtüyü kaldırdı. G45T-M2 ve G45T-LGM kod adlarını taşıyan anakartlardan ilk model mor renkli baskılı devre, ikinci model ise klasik yeşil renkli baskılı devre kullanıyor. Tabi tasarımdan da anlaşıldığı üzere G45T-M2 kod adlı modelin daha iddialı olduğunu söyleyebilmek mümkün. Her iki anakart ta 1333MHz'e kadar FSB desteği sunuyor ve Intel'in LGA775 formundaki güncel işlemcileriyle kullanılabiliyorlar. 4 adet DIMM slotu üzerinden 8GB'a kadar DDR2-800MHz bellek desteği sunan anakartlar entegre grafik işlemcisine de sahipler.

    Harici ekran kartı kullanımı için bir adet PCIe X16 slotuna sahip olan her iki model de Micro-ATX form faktörüne sahipler ve pasif soğutucular ile geliyorlar. Yüksek tanımlı ses, gigabit ethernet ve farklı RAID konfigürasyonlarını destekleyebilen 6 adet SATA-II konnektörüne sahip olan anakartlar yüksek tanımlı ses ve gigabit ethernet gibi özelliklere de sahipler. Anakartlar arasındaki dikkat çeken farklar olaraksa özellikle G45T-M2 modelinin HDMI konnektörüne de sahip olması gösterilebilir. Her iki ürünün de fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • ecs kalitesine diyecek bişeyim yok
  • AMD'nın 790GX serının cok gerısınde kalır bu yonga setııı....
  • sogutmalar daha ii olbilir di aslında
  • bu tip kartlarda grafik işlemçinin pek bir öenemi yok bence yapılma amacına ters
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.