Şimdi Ara

Harici HDD kullanımı (ANLATIM) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
45
Favori
324.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Hddlerin ayrı ayrı gözükmesini isterim o yüzden raid e gerek yok. Son olarak hddlerin ikisi de dolu nerdeyse hdd kutusuna taktığım zaman silinme gibi bir durum olmaz değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt
    HDDler üzerinde işletim sistemi yüklü ise sıkıntı olabilir.
    Onun dışında silinme gibi bir durum olmayabilir ancak bilgisayarın hddyi görmemesi gibi bir durum olabilir. Sonuçta elektronik aletler. O nedenle verilerini yedekleme imkanın varsa yedekle derim.
  • Sadece film var ve yedekleme imkanım da yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb güvenle çıkmıyor program kullanıyor

    oturum kapadık olmadı
    dısk ozellıkler hızlı cıkar dedık olmadı

    yanı ıse yarar bırsey yok

    bılgısayarcı bır arkadas dedıkı sende bılgısayarı komple kapat dedı o sekılde cıkar demıstı oturum kapasan ve yenıden acsanda ıse yaramadı
  • selam bende harici usb hdd var pc remi dusuk oldundan photoshop yukluyemiyorum harici usb hdd yukleme calisdirma sansimzi varmi direk usb hdd yuklenmesi lazım rem 2gb simdiden yardimlariniz icin tskler.
  • Vay bey 6 sene once konusu geçmiş anca alabiliyoruz, synlogy 1821+ bekliyorum, çok gecikirse aynısının 6 lısı 1621+ karar kaldım.bu 6 sene içinde de malesef her yer disk oldu 10 dan fazla diskte 80 tb veriye geldim :)

  • Herkese selamlar , uzun zamandır kullanmadığım samsung harici bellek te nedeni bilmediğim bir sorun var. Veri kurtarma sonrası Fotoğraf ve video olması gereken dosyalar aşağıda ki şekilde görünüyor

    Yardımcı olabilir misiniz ????

  • WD marka bir harici hdd aldım acaba uzun bir ömrü olur mu?

  • 2.5" HDD için uygun sıcaklık değerleri ne olmalıdır?

    Wd black 7200rpm 1tb hardiskim var ancak çoğunlukla sıcaklığı 43-45derece arasında gidip geliyor. Aidata64 uygulamasına girdiğimde hdd nin yanında bir uyarı simgesi geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende güvenli çıkar yok, o yüzden harici hdd'yi direkt çıkarıyorum.

  • arkadaşlar ses sisteminde filim izlemek için filim arşivi yapıyorum. 2.5 inç 2tb intenso marka hdd vardı doldu sorunsuz görüyordu ses sistemi (sony bdw n9200 ) şimdi 5tb olanını aldım fakat ses sistemi görmüyor bunu. dosya sistemi ntfs fat32 ye ceviremedim bölüp mü cevirmek lazım yoksa tek olarak cevirebiliyormuyuz napmak lazım yardımcı olurmusunuz @Kıdemli Yarbay




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermen_555 -- 5 Eylül 2021; 8:4:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: limitlesss61

    2.5" HDD için uygun sıcaklık değerleri ne olmalıdır?

    Wd black 7200rpm 1tb hardiskim var ancak çoğunlukla sıcaklığı 43-45derece arasında gidip geliyor. Aidata64 uygulamasına girdiğimde hdd nin yanında bir uyarı simgesi geliyor.
    30-33 derece olmalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bace3434

    usb güvenle çıkmıyor program kullanıyor

    oturum kapadık olmadı
    dısk ozellıkler hızlı cıkar dedık olmadı

    yanı ıse yarar bırsey yok

    bılgısayarcı bır arkadas dedıkı sende bılgısayarı komple kapat dedı o sekılde cıkar demıstı oturum kapasan ve yenıden acsanda ıse yaramadı
    Bilgisayarı yeniden başlat de ardından açınca hemen sağ alttaki küçük donanımı güvenle kaldır simgesi çıkınca tıkla.Güvenle kaldır butonu çıkacaktır.

    Bu sorun Win10 da oluyor genellikle bilgisayar ssd'yi dahili depolama alanı gibi algılayabiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cermen_555

    arkadaşlar ses sisteminde filim izlemek için filim arşivi yapıyorum. 2.5 inç 2tb intenso marka hdd vardı doldu sorunsuz görüyordu ses sistemi (sony bdw n9200 ) şimdi 5tb olanını aldım fakat ses sistemi görmüyor bunu. dosya sistemi ntfs fat32 ye ceviremedim bölüp mü cevirmek lazım yoksa tek olarak cevirebiliyormuyuz napmak lazım yardımcı olurmusunuz @Kıdemli Yarbay

    arkadaslar sorun dosya biçiminde deilmiş harddiski 3 e bölüm her birine exfat fat32 ve ntfs dosya biçimi olarak formatladım yine görmedi.elimde olan 2tb ın da dosya sistemi ntfs imiş onda sorun yok zaten. büyük ihtimal sorun 5tb boyut u desteklemiyor buna bi çözüm çare varmıdır fikirlere açığım.





  • cermen_555 C kullanıcısına yanıt

    Selam, dediğin gibi 5tb a destek vermiyor olabilir. Bunu anlamak için şunu dene. Harddiski 2tb+3tb olarak böl. 2 tb ı biçimlendir ancak 3tb lık kısma dokunma, biçimlendirme yapma. Ses sistemi görecek mi bak. Görürse diğer kalan kısmı da biçimlendir. Yine ses sistemine tak. Çalışıp çalışmadığına bak.

  • 2 TB harici harddisk almayı düşünüyorum. WD Elements, Intenso ve Toshiba markaları arasında kaldım. WD ve Toshiba 576 TL, Intenso ise 518 TL. Gördüğüm kadarıyla teknik özellikleri arasında bir fark yok ama Intenso neden daha ucuz anlayamadım. Yardımcı olur musunuz? Alacağım harddiskten istediğim en önemli şey uzun ömürlü olması. İçine koyacağım verilerin bir arızayla yok olmaması.

  • TeknoLee T kullanıcısına yanıt

    Merhaba, piyasade hdd üreten seagate, western digital ve toshiba firmaları var. Hangi harici hdd yi alsanız için bu 3 ünden biri çıkar. %90 da ya seagte ya da wd çıkar. O yüzden ucuz olan (tabi dış kasa malzemesi, garanti, vb özellikler eşitse) hangisi ise onu alabilirsiniz.

    Uzun ömürlülüğü kimse garanti edemez maalaesef. 1 ay da sürebilr 10 yıl da.

  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt

    Yardımınız için çok teşekkür ederim. Size bir soru daha soracaktım. Bu Intenso markası hakkında bir bilginiz var mı? Saydığınız markalarla arasında bir kalite farkı var mıdır?

  • TeknoLee T kullanıcısına yanıt

    Markayı ilk kez duydum ancak harici hdd piyasasını artıık takip etmiyorum ancak googledan baktığımda yorumlarda beğeni fazla. Ayrıca wd kullanıyormuş. Ben olsam uygun fiyatlı ise alırdım.

  • merhaba ben 55lb652v model lg tv kullanıyorum 5 tb wd elements harici harddisk aldım harddiski tvye takdığımda filmlerin bulunduğu klasör ntfsck.000000000 diye bir klasörün içinde gözüküyor bu nedir bilgisi olan veya çözümü olan yardım ederse memnun olurum

  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.