Şimdi Ara

Ne yani 2+1 ses sistemi olamaz mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Voxline dvd933 le uyumlu calısabilecek 2+1 ses sistemi onerisi rica ediyorum. Film izlemek oncelikli amactır ! Bizzat kullanan veya deneyen varsa goruslerini paylasırsa sevinirim



  • 2+1 sinema sistemi olabilir, muzikte dinlenebilir ama gercek anlamda ne muzik nede ses sistemi olamaz. Muzik konusunda cok kabaca bas unite mono calısır ve tum sistem full range aralıgında calısmaz. Muzik icin bunlar cok onemlidir. Bu durum sadece 2+1 degil tum sub+uydu sistemleri icin gecerlidir. Muzik ayrı, sinema ayrı altyapı ister. İkisi bir arada olmaz. Gercek anlamdada 5+1 gibi performans gosteremez. Ama bazı oyunlarla 2+1 sistemlerde sanal olarak 5+1 gibi izlenim verebiliyor. Dizayn ve djital islemcilerle gerceklesen bu sistemler cok fazla hoparlor kullanmadan iyi sonuclar verebiliyor. Mesela Multimedia da BOSE COMPANION 5 modeli bunlardan. Yada daha buyuk odalar icin Bose 3·2·1™ DVD Sistemleri 5+1 gibi performans gosterebilen 2+1 sistemlerdir. Bu tur urunlere bakabilirsiniz. Ama sıradan klasik 2+1 sistemleri kullanarak 5+1 performansı beklememek lazım. Vırtual Dolby Surround tarzı islemci olması lazım. Bazı tv lerdede bu tur sistemler var ve sinema izlerken devreye alındıgında tum odayı efektle dolduruyor. Ozel islemcilerle sanki 5+1 varmıs imajı veriyor. Tavsiye icin butce ve odanın buyuklugunu belirtirseniz daha saglıklı fikirler alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 17 Nisan 2008; 9:49:06 >




  • Arkadaslar BOSE 321 sistemimi satiyorum. 2007 Dubai BOSE bayisinden faturali alinmis bir urundur. Turkiyede Modern Elektronik (0 212 212 72 72) tarafindan satilmaktadir. Benimkisi hard diski olmayan modeldir. Cok temiz kullanilmis tek bir cizigi bile yoktur. Fiyat bilgisi almak isteyenler bana PM atabilirler.

    Saygilar


    quote:

    Orjinalden alıntı: ikarahal

    2+1 sinema sistemi olabilir, muzikte dinlenebilir ama gercek anlamda ne muzik nede ses sistemi olamaz. Muzik konusunda cok kabaca bas unite mono calısır ve tum sistem full range aralıgında calısmaz. Muzik icin bunlar cok onemlidir. Bu durum sadece 2+1 degil tum sub+uydu sistemleri icin gecerlidir. Muzik ayrı, sinema ayrı altyapı ister. İkisi bir arada olmaz. Gercek anlamdada 5+1 gibi performans gosteremez. Ama bazı oyunlarla 2+1 sistemlerde sanal olarak 5+1 gibi izlenim verebiliyor. Dizayn ve djital islemcilerle gerceklesen bu sistemler cok fazla hoparlor kullanmadan iyi sonuclar verebiliyor. Mesela Multimedia da BOSE COMPANION 5 modeli bunlardan. Yada daha buyuk odalar icin Bose 3·2·1™ DVD Sistemleri 5+1 gibi performans gosterebilen 2+1 sistemlerdir. Bu tur urunlere bakabilirsiniz. Ama sıradan klasik 2+1 sistemleri kullanarak 5+1 performansı beklememek lazım. Vırtual Dolby Surround tarzı islemci olması lazım. Bazı tv lerdede bu tur sistemler var ve sinema izlerken devreye alındıgında tum odayı efektle dolduruyor. Ozel islemcilerle sanki 5+1 varmıs imajı veriyor. Tavsiye icin butce ve odanın buyuklugunu belirtirseniz daha saglıklı fikirler alabilirsiniz.




  • ikarahal yorumun icin tesekkurler.Bose muzik sistemlerini duydum ancak bir ruya gibi. Gercekten pahalı..eminim hakkını veriyordur. Benim talebim su gayet mutevazi bir dvd playerım var ve onunla daha cok divx filmler izliyorum.Dolayısı ile 5+1 alsam bile buyuk bir ihtimalle iki hoparlorden ses gelecektir.Yanılıyorsam duzeltin. Benim istedigim tvden aldıgım ses yerine yine mutevazi bir 2+1 le filmden alabildigim kadar keyif almak. Daha evvel microlableri arastırmıstım 60-70 tl civarıydı fiyatlar birde creative trigue vardı sanırım biraz daha yuksekdi fiyatları.Iste boyle ! yorumlarınızı beklerim
  • sony dav-x10 modeli için yorumunuz nedir? veya önceki modelleri x1- x1v
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.