Şimdi Ara

Acil Yardim Lazim Arkadaşlar..! (Kredi Kartıyla Online Alışveriş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.

    amazon.co.uk den alışveriş yapip sipariş adresi olarak İngiltere'de ki arkadaşımın adresini verdim. Bi kaç gün sonra gelirken getirecek ama amazondan bi mail gelmiş siparişimi askıya almışlar, hesabıma girişide engellemişler. lütfen ne yapmam gerektiğini bilen bi arkadaş yardımcı olsun arkadaşım gelmeden bu siparişin yetişmesi lazım.

    Amazondan Gelen Mail

    Greetings from Amazon.co.uk.

    Your order is currently on hold as we have been unable to verify yourbilling address with your card issuer.

    Your Amazon.co.uk account and orders will remain on hold until we havebeen able to successfully verify the billing information for yourrecent purchase - you will not be able to access your account untilthe verification is complete and the hold from your account has beenremoved. At your earliest convenience, please FAX or send via post a recentbilling statement for the card used to place your order. To ensureyour fax is handled in a timely manner, please label your fax withyour email address or order number.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamsar1İ -- 9 Nisan 2008; 11:51:33 >







  • arkadaşın ingilterede ise ingilizce biliyordur tahminimce. bu maili okusun ne istediklerini söylesin sana. benim ingilizcem yok ama sanırım kart doğrulaması gibi bir şey istiyorlar.
  • tamam ama daha öncede amazondan alışveriş yaptım ilk defa böyle birşey oluyor. istedikleri şey herneyse bugün halletmem lazım
  • arkadaşlar bilgisi olan yokmu :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.