Şimdi Ara

@@@ASUS MAXIMUS FORMULA-EHEIM 1000 POMPA - ATEN KVM MINI USB SWITCH@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1)Aralık 2007'de almış olduğum Asus Maximus Formula anakartımı ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Anakart Çizgi Elektronik garantili olup kutusu ve full kutu içeriği durmaktadır. Kartta hiçbir problem yoktur ve zaten garantisi devam etmektedir. Şu anda sıfırı için bulabildiğim en düşük fiyat 430 liradır. Ben ise 325 liraya satıyorum.

    Asus Maximus satış linki :http://www.teknofiyat.com/?search=asus+maximus&altlimit=&ustlimit=


    2) 3 ay kadar önce Ankara'daki Firebal firmasından almış olduğum Eheim 1000 Pump Station kendinden hazneli pompamı ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Direk 220 volta takarak çalışan bu pompa hem sessiz hem de yüksek performanslıdır. 1000 lt/h debiye sahip pompayı kullanırken ek bir hazne ihtiyacı da duymazsınız dolayısıyla hazne masrafından da kurtulmuş olursunuz. Bu ürün için istediğim fiyat pazarlıksız 80 liradır.
     @@@ASUS MAXIMUS FORMULA-EHEIM 1000 POMPA - ATEN KVM MINI USB SWITCH@@@


    3) Yine yaklaşık 1 ay kadar önce aldığım Aten marka 2 portlu mini KVM switch'i satıyorum. Sonrasında başka bir arkadaşımdan bu switch'i tedarik ettiğim için satın aldığım bu ürünün sadece kutusunu açtım ve bir kere çalışıp çalışmadığını denemek için taktım ve söküp kutusuna kaldırdım. Şu anda boşta duruyor ve sıfır sayılır. Satın alacak arkadaşa kutusu ile birlikte vereceğim. Bulabildiğim en ucuz fiyat nette 70 lira civarı idi. Ben pazarlıksız 50 liraya veriyorum.
    Ürünün satış linki :http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=yLuEC2EBBJty2k8cwjjF1A

     @@@ASUS MAXIMUS FORMULA-EHEIM 1000 POMPA - ATEN KVM MINI USB SWITCH@@@


    Her üç ürün için de takas düşünmüyorum arkadaşlar. Önce para verildiği takdirde tüm ürünleri Türkiyenin her yerine kargolayabilirim. Kargo ücretleri alıcıya aittir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.







  • iyi satışlar ozan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.