Şimdi Ara

Pc üzerinden Iphone adres defteri güncellemesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. PC üzerinden Iphone Adres defterini değiştirebileceğimiz, ekleme ve çıkarma yapabileceğimiz bir program varmı? Eğer yoksa ben bir tane yapmayı düşünüyorum. Ama varsa boşuna uğraşmayayım.



  • http://address.mail.yahoo.com/ üzerinden Yahoo Address Book ile yapıyorum ben...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: burakc

    Selamlar. PC üzerinden Iphone Adres defterini değiştirebileceğimiz, ekleme ve çıkarma yapabileceğimiz bir program varmı? Eğer yoksa ben bir tane yapmayı düşünüyorum. Ama varsa boşuna uğraşmayayım.


    Ah be arkadaşım, kaç gündür böyle birşey var mı diye bende arıyoeum, yapta sevindir bizleri.
  • Bencede yapsan çok iyi olur kardeş çok dua alırsın.
  • Bende simkarta kopyalama yapan bir uygulama yazmayı düşünüyorum ama vakit bulursam :) pc aracılığı ile rehber kontolüde güzel ama bana pek uymuyor :) ne iphone ne de pc 1 aydan fazla formatsız/restoresiz kalamıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbakkal -- 8 Nisan 2008; 10:06:08 >
  • Amacım Sim kart yada başka yerden telefona aktarılmış kayıtları Iphone klavyesi kullanmadan hızlıca düzenleyebilmek. Tabi birde Sim Kartta olmayan extra alanlara bilgi girebilmek.

    İlk fırsatta yapacağım programı. Ya c# yada Delphi ile yazacağım. Henüz kararımı vermedim. Ama test sürmünü buradan yayınlarım.
  • Arkadaşlar bu işlemleri "Windows Kişileri" ya da "Outlook'da kişiler kısmını kullanarak çok kolay yapabilir detaylı kişi kartları oluşturabilirsiniz. Ben daha önce kullandığım SE s500i'den tüm kayıtlarımı bu şekilde iphone'a import ettim ve kayıtlarımı bu şekilde yedekleyip saklıyorum. iTunes Sync seçeneklerinde her bağlantıda otomatik kişi kartlarını güncelle seçeneğini de açtığınız zaman hem PC'niz hem de iphone'daki tüm kartlar sürekli senkron oluyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PohPohPerisi

    Arkadaşlar bu işlemleri "Windows Kişileri" ya da "Outlook'da kişiler kısmını kullanarak çok kolay yapabilir detaylı kişi kartları oluşturabilirsiniz. Ben daha önce kullandığım SE s500i'den tüm kayıtlarımı bu şekilde iphone'a import ettim ve kayıtlarımı bu şekilde yedekleyip saklıyorum. iTunes Sync seçeneklerinde her bağlantıda otomatik kişi kartlarını güncelle seçeneğini de açtığınız zaman hem PC'niz hem de iphone'daki tüm kartlar sürekli senkron oluyor.


    Kardeş tamamda ben şunu anlamadım telefondan PCye kayıtları aktarmak için Ituneste neyi işaretleyeceğiz veya tam tersi Pc'den telefona atmak için Itunes'te neyi işaretleyeceğiz?Biliyorum çok basit ama kıt İngilizce ile çıkamadım işin işinden habire kayıtları karıştırıyorum şuna bi açıklık getirsen çok iyi olur.

    Düzenleme : Windows Adres defteri kullanıyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 8 Nisan 2008; 21:41:45 >




  • iphone pc suite ile yapılır..
  • iTunes'da iphone'unuzu seçip Info sekmesine gidin. Burada Contacts seçeneğinde kullanım tercihinize göre Sync Contacts with Windows Contacts / Outlook seçin ve altta Sync düğmesine basın.
  • PohPohPerisi doğru sölüyor....ben öyle yapıyorum....restore yada format bile atsak sonradan itunese baglandıgın vakit anında rehberim yukleniyor iphone ye
  • Update edince 1.1.4 e , Kırmadan önce Backup alabiliyormuyuz peki Contactlarımızı_
  • valla ben en son iphoneum coktugunde backup almadan direk restore ettim
    sonra pcye baglayınca itunes acıldı eski iphone ismi ilemi devam etmek istesiniz
    yoksa yeni bir isimmi secenegi gibi bisey cıktı
    eskisini sectim tel numaraları aynen geri yuklendi
    itunes sanırım otomatik backup alıyor cunku hic ayarlarını ellemedim
    ama rehberdekileri editleme icin bisey diyemicem...
  • Şu anda dediğin Backup u geri yüklüyorum 1.1.4 yaptım kırdım. rehber gitti bakalım geri gelir inşallah
  • rehberinizi son haline getirip iphone browser'dan /private/var/mobile/Library/AddressBook/ veya /var/root/library/addressbook/ altındaki AddressBook.sqlitedb ve AddressBookImages.sqlitedb dosyalarını pc'nize yedekleyin.

    restoredan sonra aynı yere geri kopyalayın bu kadar basit..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.