Şimdi Ara

wax nedir ne işe yarar kullanımı nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
142.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wax nedir ne işe yarar kullanımı nasıldır?
    yıkayınca çıkarmı?



  • vay anasını kimse mi kullanmıyor yav
  • kardeşim kullanıyor saça daha kolay şekil ermek için miş
  • valla bildiğim kadarıyla saçları jölesiz gibi gösteriyor.yani hiç parlama olmuyor saçlarda.
    sert krem gbidir az işey alırısn sonra elini ıslatıp saçına sürersin.
    yıkanınca da geçer.
  • benim bildiğim çıkmıyor özel şampuanı var. sürme saçına birşey..
  • Jole'den daha etkili birşey.Yıkayınca özel şampuan felan diyorlarda bir keresinde bu nedir diye sürmüştüm jole gibi çıkmıştı yıkadığımda.
  • arkadaslar ben bunu dax diye biliyorum hatta wax dax ın yan ürünü diye duymustum acaba yanlısmı biliyorum bilgilendirirseniz sevinirim
  • iyi birşey
  • yıkayınca çıkar jöleden daha iyi rahat şekil verirsin saça daha güzel görünür
  • Yıkayınca çok kolay çıkar elden.Jöleden daha kıvamlıdır,dax tan ise daha akışkan yapıdadır.
    Ben de her ikisi de var.3yıldır dax kullanırdım,2aydır daxa elimi sürmedim wax kullanıyorum ve çok memnunum.Hem yapış yapış olmuyor elleriniz,hem de daha kolay şekil veriyor.5Ytl'lik waxı 15Ytl'lik daxa tercih ederim.

    Ekleme:Arkadaşlarımdan bazıları Osis kullanıyor.Kutusunu 25 ytl'ye aldılar,çok memnunlar ve herkese öneriyorlar.Kısa saçlılara,fiyatı pahalı gelmesse denemelerini öneririm,ben de yakın zamanda deneyeceğim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 12 Mart 2008; 0:47:33 >
  • jöle gibi deil yaa jöleden kat kat süper bişiy ama benim kullandigim dax yani orjinali.. wax yan sanayisi gibi bişiy.. saçi beslio ayni şekilde de istedigin şekli verebiliosun kolayca saç tipin ne olursa olsun.. çikmio fln diolar ama çikio arkadaşlar çikio.. çikmama olayi saçiniza yeni sürmüşseniz 1 saat sonra yikamaya çalişirsaniz çikmio.. ama tüm gün kullaniorum sabah sürüorum akşam yikama olayini yaparsaniz her şampuanla çikio..
  • Osis en iyi şekil veren üründür. Fiyatı dediğin gibi 25 ytl civarında. Ben 2 hafta önce uzun saçları kestirince mess up aldım(Lisede saç ile çok uğraşırdık) kabını felan değiştirmişler ve tutuculuğu bayağı bir gitmiş. En iyi tutucu, saçı doğal renginde tutan olarak bilinen osis mess up yerine thrill up öneriyorum. Tutuculuk seviyesi de Mess up gibi 2 değil, 3'tür.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

    Osis en iyi şekil veren üründür. Fiyatı dediğin gibi 25 ytl civarında. Ben 2 hafta önce uzun saçları kestirince mess up aldım(Lisede saç ile çok uğraşırdık) kabını felan değiştirmişler ve tutuculuğu bayağı bir gitmiş. En iyi tutucu, saçı doğal renginde tutan olarak bilinen osis mess up yerine thrill up öneriyorum. Tutuculuk seviyesi de Mess up gibi 2 değil, 3'tür.


    Hocam cevap için çok sağol,açıkçası herkes öneriyordu ama deneyemedim bile.Denemeden de 25 ytl vermek istemedim,ama wax bitmek üzere sanırım Osis alacağım.Thrill up da dediğin gibi Osis in değil mi ?Ayrıca saçlarım kısa,kısa saça uygundur heralde?
  • çok saolun arkadaşlar saçlarım çok uzundu
    baya uzundu bugun kestırdım artık sıkılmıstımda
    berber surdu bende sordum alıyımondan baya hoşuma gittide
    eyv.
  • Özellikle parça kesimli ise saçların Osis'i bir kere kullandıktan sonra diğerlerine yan gözle bakacağını sanmıyorum. Kısa saçlar için Mess up ve Thrill up uygun. Mess up normalde daha tutucu ve mat gösterirdi ama değiştirmişler. Benim saçlarım 3 senedir uzun olduğundan ilgilenmiyordum saç aksesuarlarıyla. Mess up aldım, yine doğal renginde gösteriyor saçı ama tutucu değil hiç. Sanırım uzun saçlar için yapmışlar, doğal şeklini tutsun diye. Thrill up biraz daha parlak gösterse de tutuculuğu üst seviye.

    Öyle ya da böyle, 25 ytl çok para sayılmaz. Pahalı gibi geliyorsa şunu söyleyebilirim ki diğerlerine harcadığın paraya oranla bu hem daha uzun gidiyor hem de daha güzel saç yapılabiliyor.

    Evet Thrill up Osis'in yalnızca bir ürünüdür. Yaklaşık 20-30 model Osis var. Türkiye'de hepsi bulunmuyor zaten...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

    Özellikle parça kesimli ise saçların Osis'i bir kere kullandıktan sonra diğerlerine yan gözle bakacağını sanmıyorum. Kısa saçlar için Mess up ve Thrill up uygun. Mess up normalde daha tutucu ve mat gösterirdi ama değiştirmişler. Benim saçlarım 3 senedir uzun olduğundan ilgilenmiyordum saç aksesuarlarıyla. Mess up aldım, yine doğal renginde gösteriyor saçı ama tutucu değil hiç. Sanırım uzun saçlar için yapmışlar, doğal şeklini tutsun diye. Thrill up biraz daha parlak gösterse de tutuculuğu üst seviye.

    Öyle ya da böyle, 25 ytl çok para sayılmaz. Pahalı gibi geliyorsa şunu söyleyebilirim ki diğerlerine harcadığın paraya oranla bu hem daha uzun gidiyor hem de daha güzel saç yapılabiliyor.

    Evet Thrill up Osis'in yalnızca bir ürünüdür. Yaklaşık 20-30 model Osis var. Türkiye'de hepsi bulunmuyor zaten...


    Bu ayrıntılı cevap için sağolun yeniden.Wax bitti bitecek,hemen bir osis alıp deneyeyim.Dediğiniz gibi 25ytl çok büyük para değil,günlük yaşamda nelere harcıyoruz.Kaldı ki kırmızı dax bile 15Ytl her yerde.
    Osis'i alınca konuyu yukarılara taşırım




  • Kırmızı dax orjinal mi oluyor? 2 gün önce tiyatro sebebiyle arkadaşımda kaldım, duşa girmem gerekti haliyle saçımda osis mosis kalmadı. O kırmızı daxlardan vardı ama hiç tutucu gelmedi bana biraz dandik gibi geldi. Sakız kıvamında, pek kalitesiz gibiydi. Arkadaş İstanbul'dan aldım demişti ben Dax'ın Türkiye'de satışının durduğunu sanıyordum. O mu dandikti yoksa Dax mı dandik

    Ya da benimki attan inip eşeğe binmek de olmuş olabilir.
  • Büyük ihtimal orijinaldi sizin kullandığınız.Ben Türkiye'de kırmızı,mavi mor ve yeşil gördüm orijinal dax.Dediğinz gibi sakız kıvamında,kutusu metal,fön makinesiyle eritmeden sürmek çok zor saça.Ayrıca elden ve saçtan çıkarması da ayrı bir dert...
    Sanırım attan inip eşşeğe binmek olmuş sizinkisi

    Düzeltme : İşte orijinal dax :

     wax nedir ne işe yarar kullanımı nasıldır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 12 Mart 2008; 1:40:36 >




  • arkadaşlar benim saçlarım uzun olduğu için şekil vermesi biraz zor oluyor uzun saçlar için bana wax mı yoksa osis mi önerirsiniz ve nerede bulabilirim bunları şimdiden sağolun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.