Şimdi Ara

Mobilya ile ilgili Herşey... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
30
Favori
166.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eğer iyi bir usta tanıdığınız varsa masif panelden mutfak dolabı,kitaplık,tezgah yaptırabilirsiniz.Ağacın yeri her zaman başkadır.Mdf ve sunta gibi ürünler artık avrupada kullanımı azalmaya başladı sebebide sağlık açısından ağacın yanına bile yaklaşamıyor.Eğer paranız varsa kesinlikle masif panel düşünün.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Marksman84

    Arkadaşlar eğer iyi bir usta tanıdığınız varsa masif panelden mutfak dolabı,kitaplık,tezgah yaptırabilirsiniz.Ağacın yeri her zaman başkadır.Mdf ve sunta gibi ürünler artık avrupada kullanımı azalmaya başladı sebebide sağlık açısından ağacın yanına bile yaklaşamıyor.Eğer paranız varsa kesinlikle masif panel düşünün.


    Dostum yazdıklarına katılmamak elde değil fakat geçenlerde TEKZEN de Style WOOD markalı iki kapılı bir elbise dolabına baktım 1200 TL hemen iki sıra ötede aynı ölçülerde suntadan yapılma dolaplar 200 tl idi yani 500 olsa inanın hemen alacaktım ama 6 katı fiyat olunca içim cızzz
    dedi




  • Peki sunta mı masif mi ağaçmı bunları nası anlayacağız?

    Ben tepe home dan kitaplık baktım, 80Tl idi.. Ayakkabılık flan 250 civarları... Suntamıdır ki bu baktıklarım?
  • hs37 arkadaşım doğruda sen tekzen e ve bahoeus gibi firmalarda boyle şeylere bakarsan uçuk fiyatlar görürsün.Ben 300cm-120cm-18 mm olçusunde Kayın masif paneli 200tl gibi aldım 5 ytl ye istediğim gibi ölçülerde kestirdim sonra çok güzel kitaplık yaptırdım bir tanıdığa yalnız dediğim gibi usta önemli ağaca iyi bir vernik ve zımpara yapılmalı.Böylelikle suntadan on kat daha ömürlü , doğal bir ürün olmuş oldu.Herkese kolay gelsin.
  • Suntanın içi talaş gibi olur fakat kenarları pvc bantla kaplandığından sunta mı mdf mi anlaman zor.Ama ağaçla , sunta arasındaki fark çok rahat anlaşılır.Suntanın üstü hep aynı renktedir.Ağaçta bir desen farklılığı , doğallık vardır.
  • Merhaba,

    yatak odasi takimi ve oturma grubu alacagim. Cevremde kullanan arkadaslarimin tavsiyesiyle Kelebek mobilyaya karar vermistim. 10 senedir kullanan arkadasim var defalarca tasinmasina ragmen esyalari hala sapasaglam sadece sıkıldığı için koltuklarinin yüzlerini degistirdi. Genel olarak tasarimlarini da begeniyorum. Hatta almayi dusundugum modellere bile karar verdim.
    Ancak yaptigim arastirmada el degistirdikten sonra kelebek mobilyanin eski kalitesini korumadigi seklinde yorumlarla karsilastim. Aramizda son birkac sene icinde kelebek mobilya urunleri alip kullanmis olanlar var mi? Varsa deneyimlerini bizimle paylasabilirlermi lutfen?
    Moduler mobilya markalarindan baska neleri tavsiye edersiniz?
    Cok tesekkurler.
  • yahu alın ikeadan gitsin,
    ömür boyu kullanacak değilsiniz ya 4-5 sene sonra sıkılacağınızı düşünün

    ayrıca ikea endüstriyel tasarıma argeye vb faaliyetlere dünya kadar bütçe ayırıyor.
    adamların işi sadece mobilya ve bu işte profesyoneller
    ikeada ucuz malzeme de var pahalı da.
    hepsinin tasarımı güzel, siz daha uzun ömürlü istiyorsanız malzeme kalitesine bakın açıklamalar kısmında yazıyor.

    yeni evlenen çiftler için ideal , insan bi evinin ölçüsünü alır sonra mobilya almaya karar verir.
    inanın ikeadan başka hiçbir mobilya (seri üretim ) tutmuyor hepsi eve büyük geliyor. koca hantal şeyleri üretiyorlar sanki kaynanasıyla yaşayanlar için tasarlamışlar o evler satılmıyor artık odalar küçük hep.

    neyse karar sizin

    bu arada yatak odası için ikeanın web sitesinden program indirin kendiniz tasarlayın odanızı çok işe yarıyor

    millet hep eleştiriyor ama ben tavsiye ediyorum karar sizin




  • Tekrar Hortlatalım,

    Bu mobilya başlığı bir tutmamış, dendiği gibi bilen pek arkadaş olmadığından herhalde...

    Nasıl yapcaz biz bu mobilya işini...

    Oturma gruplarında ideal koltuk iskeleti, sünger ve kumaş özellikleri hakkında bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim... 6-7 yıllık bir kullanım hedefiyle basit dizaynlı fotoğrafları elimizde olan mobilya yaptırmak istiyoruz...
  • Bencede mobilya bölümü açılırsa faydalı olur
  • Bu aralar reklamı dönen Futon diye yerli bir marka var kesinlikle uzak durun.
    İki farklı kanepe aldık (metal şaseli) ikisi de 1 yıla varmadan döküldü hem de adamakıllı oturmadan.
  • Konuya bakmışken yazmadan geçemedim. 2-6 Şubat tarihleri arasında CNR fuar merkezinde Mobilya fuarı olacakmış. Geçen gün bir gazetede ilanı gözüme çarpmıştı.
  • Dam üstünde saksağan gibi olacak ama olsun genede yazacağım

    Büyük mobilya firmalarının ürünlerinin İsimleri İngiliz'mi desem Amerikan'mı desem olmadı Fransız,kesmedi İtalyan Yahu ALLAH aşkına bu memlekette koyacak isim kalmadı da mı elin gavurlarının isimlerine ihtiyaç duyarlar bu yaşıma girdim anlamış değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap34 -- 31 Ocak 2010; 23:12:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasap34

    Dam üstünde saksağan gibi olacak ama olsun genede yazacağım

    Büyük mobilya firmalarının ürünlerinin İsimleri İngiliz'mi desem Amerikan'mı desem olmadı Fransız,kesmedi İtalyan Yahu ALLAH aşkına bu memlekette koyacak isim kalmadı da mı elin gavurlarının isimlerine ihtiyaç duyarlar bu yaşıma girdim anlamış değilim.


    Bu ara İtalyanlar çok moda, Bellona, Lazzoni, Arbella, Veronelli hepsi de Türk malı ha.
  • Merhaba Arkadaşlar

    Ben mutfak dolaplarını yaptırcam. Görünüm açısında lake olmasını istiyoruz. Ama anladığım kadarıyla pek kullanışlı değil. Sormak istediğim şu lake ve diğerleri arasında %kaç fiyat farkı oluşur. acil cevap bekliyorum...

    Teşekkürler.
  • İder mobilya hakkında olumlu, olumsuz bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi ?
  • merhaba arkadaşlar,

    istanbul, ider mobilya da şık ve uygun fiyatlı ürünler var. almayı düşünüyorum. aşağıda linklerini verdim. kalite ve fiyat olarak fikir verebilicek olan var mı? Teşekkürler...

    yatak odası :http://www.idermobilya.com/yatak-odalari/myra-5kapili.html

    yemek odası :http://www.idermobilya.com/yemek-odalari/myra.html




  • Arkadaşlar
    Merhaba bende İder mobilyayı ciddi ciddi düşünüyorum. İyi midir kötü müdür? Suntalem malzemeden yemek odası takımları 2.500 TL. Bir de Engin Ev Mobilyaları var. Bu firma da MDF malzemeden yemek odasını 4.500 TL'ye satıyor. İder ile konuştuğumda suntalem için vidalama olayından dolayı defalarca monte demonte olabildiğinden suntalem kullandığını söylüyorlar. Engin Ev'de ise MDF her zaman suntalemden daha iyidir diyor. Bu işin doğrusu nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabriaga

    Arkadaşlar
    Merhaba bende İder mobilyayı ciddi ciddi düşünüyorum. İyi midir kötü müdür? Suntalem malzemeden yemek odası takımları 2.500 TL. Bir de Engin Ev Mobilyaları var. Bu firma da MDF malzemeden yemek odasını 4.500 TL'ye satıyor. İder ile konuştuğumda suntalem için vidalama olayından dolayı defalarca monte demonte olabildiğinden suntalem kullandığını söylüyorlar. Engin Ev'de ise MDF her zaman suntalemden daha iyidir diyor. Bu işin doğrusu nedir?



    @sabriaga , ben %90 buradan alacağım. hem kiradayım istediğim gibi bir şey seçemiyorum zaten, bu yüzden çok para verip iyi birşey almak istemiyorum şimdilik. bizim sözde meşhur (bellona, istikbal, kilim, alfemo, mondi ) markalarımızı gezdim; gerçekten fiyatlar yüksek, bence parası olan için bile yüksek ve aldatmaca çok var, bir daha bu markaların kapısından girmem. masko, modesa vs. mobilya sitelerini de gezdim. sözde imalathane falan da var. dükkanlar sinek avlıyor, adamlar 3000 - 4000 TL den kapı açıyolar yatak odası , koltuk takımı için. ben bu işe şaşırdım ve kızdım.

    İder mobilya dan keseme uygun 3-5 sene beni kirada idare edicek bir yatak, bir yemek, bir de koltuk alıcam. Ürünlerin kalitesi ,fiyatına göre beni tatmin etti. Montaj , teslimat profesyonel, 2 yıl garanti ve ürünlerini kendi üreten bir marka...

    kimisi suntalem iyidir diyor, kimisi mdf diyor. acaba kim doğru söylüyor. mdf diye satıyolar içi boş çıkıyor. hatta bugün bile bellonaya gittim, yetkili kişi bizde mdf kesinlikle kullanılmaz. preslenmiş özel bir maddeli mobilya kullanıyor falan filan laflar ediyolar. Suntalem , mdf vs. tipini ve fiyatını beğendiğin şeyi almalıyız bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 2 Mayıs 2010; 22:21:12 >




  • Awakado Ben de senle ayni durumdayim. Dedigin yerleri Ben de gezdim ve gercekten cok ucuk fiyatlari. Ider bana da en uygunu geldi. Ben de kiraya cikiyorum ama 3-5 degil en az 10 sene idare etmeli diye dusunuyorum. Onu da saglar gibi duruyor. Sikayetvar.com da bile arastirdim sadece iki sikayet var firma hakkinda onlar da cozulmus.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabriaga

    Awakado Ben de senle ayni durumdayim. Dedigin yerleri Ben de gezdim ve gercekten cok ucuk fiyatlari. Ider bana da en uygunu geldi. Ben de kiraya cikiyorum ama 3-5 degil en az 10 sene idare etmeli diye dusunuyorum. Onu da saglar gibi duruyor. Sikayetvar.com da bile arastirdim sadece iki sikayet var firma hakkinda onlar da cozulmus.


    3-5 sene lafın gelişi demiştim, tabi ki düzgün kullandıktan sonra 10 yıl gider. ben da uygun birşeyler baktım ider' de kampanya da olan modellerden alacağım.

    yatak odası :http://www.idermobilya.com/yatak-odalari/myra-5kapili.html

    yemek odası :http://www.idermobilya.com/yemek-odalari/myra.html


    Bugün veya yarın 500 evler / G.O.P. mağazasından sipariş vereceğim. Evime çok yakın zaten. Ortalama 15 gün içinde de üretim ve teslimat oluyormuş. Alıcak olursan hayırlısı olsun sanada...




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.