Şimdi Ara

Mobilya ile ilgili Herşey... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
30
Favori
166.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim gardrop Adore, acaba bunun modelini nasil öğreneceğim, yanina kitaplik alacagim da

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir dolap yaptırmak istiyorum yalnız genelde kelebek bağlantı yapılıyor bir kaç yerde minifix bağlantı gördüm ama taşıyıcılığı açısından tereddütlerim var. görüntü açısından minifix daha güzel ama sağlam olmazsa işime yaramaz. minifix bağlantı mı daha sağlamdır yoksa kelebek bağlantı mı arkadaşlar ? bu işi yapanlar bir yorumda bulunabilirler mi acaba ?
  • Dolap yaptıracaksanız minifix bağlantıyı tercih etmeyin zira bu sistem sadece yonga levhada uygulanır kelebek bağlantı hem daha fazla demontaj montaj (sökülüp takılma) hemde sağlamlık açısından minifix bağlantıdan katkat daha iyidir. .Dolabınızın lam özelleğini mdflam parlak olarak seçerseniz daha uzun süreli kullanabilirsiniz
  • Selam. Sıcak sayılabilecek bir fırsat paylaşmak istedim.
    https://www.tekzen.com.tr/alpino-aspendos-sifonyer-ayna-haric-2357328 linkteki ürünün fiyatı piyasanın altında. Sepeti 200tl'ye tamamlayıp Türktelekomlulara özel 30 tl'lik kupon kullanabilirsiniz. Ben yanında lava 20x20 döküm tava aldım. İkisine 175tl ödedim. Ayrıca peşine taksitte var. Şifonyer suntalammış henüz elime ulaşmadı geldiğinde kalitesi hakkında konuşurum.
  • Size ne kadar yardımcı olur bilmem ama ben İstanbul'da Dinler Mobilya firmasından istikbal yatak odası takımı aldım. Gayet ilgiler ve ürünleri defosuz gayet iyiydi.

    Web siteleri şu olması lazımwww.dinlermobilya.com
  • takip
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Burada bazı kesim var ki anlamak mümkün değil, Koltuk fikirleri hakkında bilgi talep ediyorlar. Mesela diyor ki adam ben rahat ergonomik bir koltuk istiyorum. Biz Ofisel firmasıyız ve Ofis Sandalyesi ve Koltukları üretim yapıyoruz. Çeşitli Mobilya ve yapı ürünleri de getiriyoruz.

    Sonra bu talebi olan kişiye diyoruz ki, bu modeli alabilirsin senin taleplerini karşılıyor diye..

    Tüm Donanım haber kullanıcısı bir oluyor yaw siz niye reklam yapıyorsunuz. Kardeşim amacımız buradaki 2-3 kişiye reklam yapmak değil. OFİSEL zaten 16 Yıllık büyük bir firma bugüne dek TV ve Radyo reklamları ile zaten adından söz ettirmiş ve buradaki insanlara reklam çabası içinde olan bir firma değil. Neden size reklam yapalım. Bizde burada yeri geliyor Fikirlerimizi her konuda paylaşıyoruz, yeri geliyor sizlerden bir konu hakkında bilgi talep edebiliyoruz. İllaki senin sorduğun ve öneri talep ettiğin ürüne başka markanın ürünlerini mi önermem gerekiyor. Ofisel olarak zaten biz bu konuda iyiyiz ve Yerli Üretim yapıyoruz. Yerli üretime mi tepki veriyorsunuz anlamıyorum. Adamın biri yazmış; Siz niye kendi reklamınızı yapıyorsunuz diye, Onun attığı mesaja bakıyorum benim mesajım hadi Yerli üretim yaptığımız ve talep ettiği ürünü karşılıyor lakin kendisi Adorenin koltuğunu önermiş. Arkadaşım, Yabancı semayeli ve ithal ürünlere olan bu bağlılığınız neden ? Türkiye içerisinde Ofis Sandalyesi ve Çalışma Koltukları hatta Refakatçi Koltuklarını dahi üretim yapabiliyoruz. Neden Yerli üretime ve kendi ülkenin firma değerine değer vermek yerine onu baltalamak niyetindesin.

    Kullanıcının biri yazmış; Siz böyle ürün öneriyorsunuz ya, alacağım varsa da almıyorum, size gıcık oluyorum diye..

    Sen gıcık bir insan isen her şeye gıcık olman kadar doğal birşey yok. En önemlisi konu sahibi değil bunu yazan. İşsiz güçsüz burada egolarını şişirmeye meraklı insanlar. Siz ilk önce önerdiğimiz modeli inceleyin bakalım. Gerçekten kalite nasıl, Fiyat performansı iyi midir ? Biz size üretici olarak ürün öneriyoruz ve buradan size kötü bir ürün önerirmiyiz. Yarın gelip burada kullandım memnun demek ayrı konu, ürünü kullandım hiç beğenmedim demek ayrı bir konu. Ama yok; Bazı gıcık insanlar yerli üretime gıcık sanırım.Zamanında ben kendi ürünümü değil başka bir ürünü de önerdim. Kimse bana helal olsun demedi.

    Oyuncu Koltukları, Çalışma Koltukları, Yönetici Koltukları Üretim yapıyoruz ve Yerli üretime insanların inanılmaz teşvikleri yer almaktadır. Burada tenzih ederek konuşuyorum. Gerçekten Yerli ürünlerine dikkat çeken ve destekleyen insanlarda yer alıyor lakin buradaki 2 tane Koltuk talep eden insana ürün önerdiğimizde biz reklamcı oluyoruz. Ben bir kullanıcı olarak yeri geliyor buradaki kullanıcı yorumlarını inceliyorum. Yeri geliyor bende alım yapıyorum peki bunun en önemli sebebi nedir ? Piyasayı insanların ne kullandığını ve memnun olup olmadıklarını görmek lakin sonrasında bende buradaki değerli yorumlara göre sipariş ve alım yapıyorum.

    demek istediğim şudur ki ; ÖN YARGILI OLMAYIN. Yerli üretim ve kendi üreticinizi yok burada reklam yapıyorsun sana gıcığım falan yapmayın. çünkü sen bu mesajı yazdıktan sonra beni hatırlamayacaksın bile. Dışarı da beni görsen sana gıcıktım demeyeceksin. Hani derler ya Klavye delikanlılığı diye bir şey var. İşte bunu yapmayalım. Bir bir yüzümüze söyliyemiyeceğimiz şeyleri burada yazmayalım. Birbirimizi kırmayalım. Ahlakımızı asla kaybetmeyelim. Saldırmak veya Yıkmak için değil, Yapıcı olmak için çaba verelim. İşte o zaman toplum olarak yükseliriz.




  • İkea markasını tavsiye etmem mesela, ürünlerinde tasarıma önem verip içini bu kadar bosaltması çok sacma.. Lack sehpa ve raf modelleri var mesela evimde kullaniyorum. İci bos sunta. Komsumun kızı bardağı nasil vurduysa icine girdi.

    İkea urunlerini pek önermiyorum. Kendiniz yaptırın bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar atölyeden koltuk alıp mağazada satmak karlı bir işmidir? Yatırım yapılırmı bilgisi olanlar lütfen

  • Ankara bölgesinde öğretmenler mobilya var tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.