Şimdi Ara

**KIL DÖNMESİ AMELİYATI OLANLAR** (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.441
Cevap
68
Favori
865.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Mersinde yaşıyorum bende bu konuları çok araştırdım ve şehrimde bu işi en iyi yapanın Opr. Dr. Engin Durmuş olduğunu gördüm. Kendisi şu an özel yenişehir hastanesinde çalışmakta. Hatta bu konuyla ilgili kendisininde ropörtajı var. Bayağı ilgili bir doktor ve gerçekten işini asla baştan savma yapmıyor.

    Benimde sizin gibi bayağı apseleşmişti ameliyattan önce orayı kurutmak gerekiyor bu yüzden önce en az 10 günlük antibiyotik tedavisi alıyorsunuz birde rifocin diye bir ilaç yazılıyor ampül olarak o ilacıda kırıp günde bir kere o apseleşmiş kıl deliğinin içine dökerek ve birkaç dk sırtüstü yatarak uyguluyorsunuz turuncu renkli ve etkili bir ilaç. Birkaç güne ağrınız 0 a iniyor zaten o zaman kuruduğunu anlıyorsunuz ve ameliyata hazır hale geliyorsunuz.

    Ameliyat anı belden uyuşturma yapılıyor , gram birşey hissetmiyorsunuz daha sonra ameliyat sonrası 1 hafta hergün pansuman değiştiriyorsunuz , 3 günden sonrada banyo yapabiliyorsunuz sorun olmuyor ama tamamen kuruması için genelde 1 haftadan sonra banyo yapılması öneriliyor. Daha sonra dikiş aldırmaya gitmeniz gerekiyor oda 5 dakikalık bir işlem ufak kesik olduğundan dolayı. En son işlem olarak da lazer epilasyon yaptırmanız nüks etmesini azaltır.
  • Antlion A kullanıcısına yanıt
    Detayli cevabiniz icin tesekkur ederim. anladigim kadariyla sizin vakada sinus ucu acikmis bende tamamen deri altinda ve disaridan pek belli olmuyor bilemiyorum belki cok erken bir evrede oldugu icinmidir. Ben Dr. uygun gorurse rontgen vs. bir yontemle teshis koyulamasini isterim en azindan daha fazla bilgi saihibi olunmus olur. Evet lazer epilasyon olmazsa olmaz gibi duruyor en azindan isrt ve kuyruk sokumu bolgesinde bu konuyu kalici cozume kavusturur.
    Size omurgadan epudral anestezi yapilmis sanirim bunu lokal olarak yapanlarda cok var Dr. garanti yola gitmek istemis, vardir bir bildigi. Bu mikrosinusektomi yontemi toltalde 15gun gibi bir surede tamamen iyilesiyor sanirim ki bu gayet mantikli bir sure. Daha once 3 ay gecipte tam iyilesme olmadigini hatirliyorum artik insanda sabir kalmiyordu. Tekrar gecmis olsun bakalim nasil bir yol izlenecek.
  • Merhaba, bende kuyruk sokumu ve kalçaya doğru bir kızarıklık oldu 1 ay önce sivilce gibi çok ufak bir şey vardı kanadı gitti hafif de bir akıntı vardı ama ter miydi artık yoksa akıntı mı bilmiyorum ter gibi kokuyordu.O sıra bacağımda çıban çıktığı için augmentin 1000mg kullandım bir de doktor fucidin yazmıştı o ara fucidin de sürdüm kaşınan yere.Şimdi hafif ağrı ve kaşıntı oldu terli gibiydi ama herhangi bir şişiklik apse falan yok ortalıkta banyo yapınca gitti o kaşıntı o küçük küçük kıllardan mı battı acaba anlamadım ya da sınava hazırlandığım için bir senedir çok oturuyorum acaba o deriyi tahriş edip yırttım mı.Gidip tedavi olmaya da çekiniyorum sınava giricem hem de 1 ay önce roaccutane tedavisine başladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 3 Mart 2020; 20:1:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gesmis olsun , bir baktirmakta fayda var ancak Dr. lar durum cok belirgin olmadikca pek bir tani koyamiyorlar en azindan benim gorustugum Dr. lar boyle. Sana tavsiyem o bolgeyi temiz tut tuy dokucu krem kullan her gun dus al ve ic camasirini degistir. Tekrar olursa bir Genel Cerraha gorun derim ama erken karar verme tedavi asamasinda.
  • caqri kullanıcısına yanıt
    Selam Dostum , yaklasik 5 yil once Mikros. yontemi ile operasyon gecirmissiniz sonrasinda nasil seyretti olumlu bir sonuc aldiniz mi ? Ayni Dr. a bende gittim bu yil 3.650Tl gibi bir fiyat verdi ben daha bir operasyon gecirmedim halen arastima durumundayim . Tekrar gecmis olsun.
  • Beyler ameliyat olanlar bilgi verebilir mi? Ameliyat oldum dikişlerimi aldırdım ama ameliyat yerinde ufak akıntı oluyor kaşıntı gibi çok ufak kanadığı oluyor bunlar normal mi ?
  • General00 kullanıcısına yanıt
    Bir ay içerisinde normal fakat daha uzun süreler için normal değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknes1905 kullanıcısına yanıt
    3 ay oldu
  • General00 kullanıcısına yanıt
    Akıntılar yeni mi başladı yoksa dikişleri aldırdıktan hemen sonra da var mıydı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darknes1905

    Akıntılar yeni mi başladı yoksa dikişleri aldırdıktan hemen sonra da var mıydı ?
    sürekli duş aldığım için bilmiyorum ama ara ara oluyordu galiba
  • darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ameliyat olalı 6 ay oluyor ama akıntı ve birazda kanama hala geçmedi , şuan ameliyattan önceki gibi o bölgede oluşan delik yok, yara henüz kapanmadı sanırım benim tekrardan ameliyat olmam gerekir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hecawin H kullanıcısına yanıt
    Altı ay uzun bir süre hocam. Muhtemelen tekrar etmiş gibi görünüyor. Hangi yöntemle oldunuz ameliyatı ? Bir de kanama ve akıntı ne zaman başladı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Sadece ameliyattan sonra ilk 1 ay yoktu ondan sonra sürekli oldu. Kapalı yöntem flap deniyordu sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hecawin -- 28 Mart 2020; 2:21:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hecawin H kullanıcısına yanıt
    Olmaması lazım yani doktorunuza gittiniz mi peki. Ne dedi? Altı aydır kapanmayan bir yara nüksü getirir akla ama doktorun değerlendirmesi önemli elbette.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknes1905 kullanıcısına yanıt
    İlk akıntı başladığı zaman gitmiştim az bişey açılmış demişti o bölgeyi baya acıtan bi işlem yapmıştı sonrasında 10gün kadar pansuman yaptırdım ama akıntı tekrar devam ediyo bu zamana kadar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hecawin H kullanıcısına yanıt
    Tekrar görünün bence hocam belki antibiyotik falan yazar kuruması için oranın. Keşke daha önce gitseymişsiniz, sonuç alamazsanız farklı bir doktora görünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar herkese geçmiş olsun . Yaklaşık 9 sene önce bu ameliyatı oldum . Şimdi tekrar kuyruk sokumunda bir sivilcemsi bi şey çıktı. Tekrar nüksettiğini düşünüyorum. Öyle çok fazla ağrı , sızı yok sadece bastırınca acıyor. Malum kötü süreçteyiz , mümkün mertebe hastaneye gitmemeye özen gösteriyoruz . Ancak başımıza sanırım böyle bi müsibet gelecek. Bir kaç gün beklemeyi düşünüyorum . Eğer şişlik artarsa İstanbul Anadolu yakası nereyi tavsiye edersiniz ? Bir kaç özel hastaneyi aramayı düşünüyorum. Ücretleri nedir ne değildir var mı bilginiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilisimci1903

    Merhaba arkadaşlar herkese geçmiş olsun . Yaklaşık 9 sene önce bu ameliyatı oldum . Şimdi tekrar kuyruk sokumunda bir sivilcemsi bi şey çıktı. Tekrar nüksettiğini düşünüyorum. Öyle çok fazla ağrı , sızı yok sadece bastırınca acıyor. Malum kötü süreçteyiz , mümkün mertebe hastaneye gitmemeye özen gösteriyoruz . Ancak başımıza sanırım böyle bi müsibet gelecek. Bir kaç gün beklemeyi düşünüyorum . Eğer şişlik artarsa İstanbul Anadolu yakası nereyi tavsiye edersiniz ? Bir kaç özel hastaneyi aramayı düşünüyorum. Ücretleri nedir ne değildir var mı bilginiz?
    Üstat, ben daha önce böbrek taşı operasyonunu özel hastanede olmuştum, operasyon sırasında takılan stendi devlet hastanesinde çıkartmıştım, özel hastaneyi tercih ettiğim için çok pişman oldum. Devletin de özel hastaneden daha güzel hizmet veren hastaneleri mevcuttur. Böbrek taşı konusunda tecrübem oldu;ama kıl dönmesi konusunda olmadı. 2010 yılında kıl dönmesi ameliyatını özel hastanede olmuştum. Bu vakte kadar tekrarlamadı;ama tekrarlarsa devlet hastanesi araştırmayı düşünüyorum. Özel hastaneler, insanı yolunacak kaz gibi görüyor.
  • bankicampik kullanıcısına yanıt
    Bende 1 buçuk ay önce kıl dönmesinden ameliyat oldum son 1 haftaya kadar birseyim yoktu tabi o zmn A kadar araba fln da kullandım ama 1 hafta önce bi akıntı yaptı sisti ameliyat yeri bende sağlık ocağına gittim orda antiniyotik ve krem verdi iltihap olmuş dedi hapları kullanıyorum normale döndü gibi orası tekrarlamamıştır ıns

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.