Şimdi Ara

**KIL DÖNMESİ AMELİYATI OLANLAR** (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.441
Cevap
68
Favori
865.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cokoy kullanıcısına yanıt
    Mikrosinüsektomi yöntemi ile ameliyat oldum. Güncel olarak yapılabilecek en rahat ameliyat budur.

    Ameliyat çıkışı doktoruma nasıl geçtiğini sorduğumda, flep yöntemi kullanmadığını, flepe benzeyen gelişmiş bir mikrosinüsektomi yöntemi kullanarak ameliyatımı gerçekleştirdiğini belirtti.

    Tavsiye açısından isim vermekte sıkıntı yoktur sanırım

    Diyarbakır Selahattin Eyyubi devlet hastanesi Op.Doktor Ömer Başol. İşini iyi yapan bir doktor kendisi. Tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakemal -- 4 Mart 2017; 12:15:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eakemal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, tekrar geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaglikliBirey

    Merhaba, kıl dönmesi hastalığında uzman birisini önermek istiyorum. Ben daha önce bu ameliyatı oldum ve gayet başarılı geçti. Sonunda da kurtuldum bu dertten. Detaylı bilgi için ; drburhankarabag.com

    Merhaba, kıl dönmesi hastalığında uzman birisini önermek istiyorum. Ben daha önce bu ameliyatı oldum ve gayet başarılı geçti. Sonunda da kurtuldum bu dertten. Detaylı bilgi için ;http://www.drburhankarabag.com/
  • Aralık ayında ben de kıl dönmesi şüphesiyle doktora gittim ve şüphemde haklı çıktım.Söz konusu bölge şişmişti ve doktora gitmeden önce bir miktar kanamıştı.Doktorun verdiği ilacı aldığım ilk gece iltihap ben uyurken aktı ve şişlik geçti.O zamandan bu yana sıkıntım yok umarım da olmaz.Ameliyatı yazın memleketimde olmak istiyorum.

    Bilgisi olanlara sorularım var.Hangi yöntem daha iyi,hangisinde iyileşme süreci daha kısa olur?Ne kadar zamanda uzun süre oturabilirim?Ne kadar zaman sonra bisiklet sürebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar süredir var olduğu ve bünyenin durumuna göre değişir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene icerisinde 2 kere fenol yontemini denedim bende ise yaramadi vakit kaybi olarak goruyorum; doktor 200de 5 kiside falan ise yaramadigini soyledi. flep yontemiyle yeni ameliyat oldum bende herkesin dedigi gibi en zor kismi ameliyat sonrasi ilk 3 belki 4 gun sonrasi kismen zorluklarida olsa rahatliyorsunuz tekrar etmeme sansi en dusuk yontem oldugu icin bende tercih bu yonde olmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve sahsi fikrim sicak havalarda cekilecek bi ameliyat degil dus alamiyorsunuz bi sure, ameliyat bolgesinde temiz tutulmasi gerekli oldugu icin ter falan sicaklarda hic cekilmez gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Nisanda oluyorum. Aşırı sıcaklara denk gelmeyecek Allahtan. Doktora hangi yöntemi yapacaksınız dedim bana iltihabın durumuna göre karar vereceğim dedi :) acaba acık mı bırakacak kapalımı yapacak merak ettim
  • arkadaslar ameliyatin ustunden uzun sure gecmesine ragmen o bolgeye agirlik vererek oturunca agrisi olanlar varmi yoksa sadece bende mi var bu durum(olayin tekrari gibi bi durum yok)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hopes1907

    arkadaslar ameliyatin ustunden uzun sure gecmesine ragmen o bolgeye agirlik vererek oturunca agrisi olanlar varmi yoksa sadece bende mi var bu durum(olayin tekrari gibi bi durum yok)

    Ameliyat yöntemin neydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cdaking C kullanıcısına yanıt
    fenol+microsinusektomi ama sonradan ogrendigim kadariyla icten kemige kadar kazima yapilmis belki ondan dolayi agri olabilir diyolar yinede onumuzdeki hafta dr.a muayene olucam bakalim ameliyata bagli biseymi yoksa baska bi sorunmu var ogrenicem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopes1907 H kullanıcısına yanıt
    Benim 6 ay geçti. Primer yöntemle oldum. Hala arada uzun oturunca rahatsız eder. Yavaş yavaş azalacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopes1907 H kullanıcısına yanıt
    fenol işe yarıyor mu ?
  • kuyruk sokumumda hafif yanma, daha sonra kaşıntı ve en sonunda da çok pis kokulu hafif bir akıntı şikayeti ile hastaneye gittim. genel cerrahi polikliniğindeki muayenemden sonra 3 gün sonra kıl dönmesi teşhisi ile ameliyata alındım. Benimki henüz çok küçük ve başlardaymış. Ameliyatım sabah 11:00'da başladı, 11:50'de odaya geldim, 16:30'da taburcu edildim. Metrobüse binerek eve geldim. 2 cm kadar bir kesi açarak ameliyatı yapmışlar. Estetik dikiş yaparak da iz bırakmamışlar. Sadece 10 gün evde dinlendim. İlk 2-3 gün zorluk çektim o kadar. 2 defa kontrole, 2 defa da sağlık ocağına pansumana gittim. Dilerseniz kendinen yapışkanlı gazlı bezlerden ve baticon alarak evden birisine de yaptırabilirsiniz pansumanı.

    Ameliyatta emeği geçen doktorumdan tutun da, anestezi uzmanına, başhekime, hemşirelere, hizmetlilere ne kadar teşekkür etsem az. Dileyen arkadaşlara hastane ve doktor adı verebilirim.

    Arkadaşlar korkulacak sıkıntı çekilecek bir rahatsızlık değil. Çevrenize de utanarak anlatmayın. Herkeste olabilecek birşey ama bizim muhafazakar toplum "n'oldu len çizdirdin mi kestaneyi" gibi gereksiz baskılarla durumu küçümsemeye çalışıyor. Neyseki öyle kişiler çevremde yok.

    Geçen ay kız arkadaşım da oldu. Aynı hastaneye götürdüm. Onunki biraz büyükmüş, baya şişme yapmıştı. Diren falan taktılar ona. 15 gündür evde yatıyor ama günden güne iyileşiyor.

    sorusu olan arkadaşlar olursa seve seve yardımcı olurum
  • Kıl dönmesi ameliyatı 2'ye ayrılır eski ve yeni yöntem olmak üzere. Yeni yöntem yani Mikro Sinüsektomi yöntemi ile az bir kesi açarak kıl kesesi alınarak yapılmakta. Medicalart bakırköy yeşilyurt, Ankara, Bursa ve İzmir'de hizmet vermekte tavsi ederim. Sigortalı hastalara %50 indirim uygulanmaktadır. Ameliyat sonrası yatmana gerek yok günlük işlerine devam edebiliyorsun.
  • iki sene önce bende de bu meret vardı. ankaradaysanız gmk hastanesinde yurdal yüksek var. fenol ile halletti. 15 gün filan uğrastım pansuman filan. çok şükür iki sene oldu herhangi bir sorun yok.korkulacak birşeyde yok. operasyonu yaptığı gün tekrar işe gitmiştim. üç kere gidiyorsunuz kendisine.ilkinde bölgesel anestezi yapıyor. diğer ikisinde anestezi bile yapmamıştı. iki güne bir pansumanıda hastanenin acilinde yaptırabilirsiniz. ertelemeye gelmez..
  • ardagok A kullanıcısına yanıt
    eger daha yeniyse cok ilerlemediyse yariyo tabiki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ultason sonucumda 2 cm lik trakt varmis 3 4 aydir var bu yeni yeni baslamis Kayseri'de onerebileceginiz doktor var mıdır yeni yontemle yapan devlet hastanesinde bir doktor primier kapama yaparım dedi bu sanirim eski yontem yardim eder misiniz arkadaşlar lutfen devlet ve fakultelerde yeni yöntemle olan var midir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 7-8 aylık vardı. Geçen sene Mart'ta ameliyat oldum. 1 sene 1 ay geçti hala pansumana gidiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık ameliyat mıydı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.