Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
56.068
Cevap
1.321
Favori
2.233.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için. Daha önce bahsetmiştim , haftasonu Hollanda gideceğim. Ordan da bakıcam denk gelirse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecovacs, Amazon Prime Day sırasında 60.000den fazla robot süpürge satmış.
    Hoş bir görsel ile bunu LinkedIn üzerinde paylaşmış, ben de buraya ekliyorum.
    Ecovacs, dünya pazarında 2. sırada.


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.aklima takılan,cevabını bulamadığım bir şey oldu.bende s5 var.dun ilk defa mop özelliğini kullanalım dedim ama mop üzerinde halı zeminde kullanmayın uyarısını gördüm.
    Şimdi bu alet supururken aynı zamanda silme de yapıyor ama silme özelliğini kullanırken odadaki halıları kaldırmak mi lazım.mesela supururken halıyı tanıyıp güç arttırıyor ,silerken halıyı tanıyıp su akışını kesmiyor mu.haliyi da mı silmeye çalışıyor.anlayamadim bir türlü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _EFE_

    Öncelikle Hayırlı olsun. Ürünü kaça aldınız acaba? Birde ürünü alabileceğimiz, Sahibinden.co da belli bir satıcı var mı acaba?

    Alıntıları Göster
    Ürünü 2800tl ye aldım.urunu getiren kişi ürün valize sığmayınca kutusundan çıkarmış,sadece naylon ambalajı vardı ama hiç kullanilmamisti ürün.bu sebepten fiyat bu idi.kutulusunun fiyatı 3300tl.
    Sahibinden de satıcının adı Okan.@-EFE-

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koridorum K kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    S50 üzerindeki sensörler halı veya emici yüzeyleri algılamazlar. Dolayısı ile emici yüzeylerde su akışını kesemez
    Harita üzerinden halının bulunduğu yaklaşık alanı işaretleyip oraya girmemesini sağlayabilirsiniz
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • koridorum K kullanıcısına yanıt
    Karton kutu fiyatı olarak 500TL çok iyiymiş, iyi günlerde kullanın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koridorum

    Ürünü 2800tl ye aldım.urunu getiren kişi ürün valize sığmayınca kutusundan çıkarmış,sadece naylon ambalajı vardı ama hiç kullanilmamisti ürün.bu sebepten fiyat bu idi.kutulusunun fiyatı 3300tl.
    Sahibinden de satıcının adı Okan.@-EFE-

    Alıntıları Göster
    Evet o ilanı bende görmüştüm. Hatta almaya niyetlendim ama şehir dışındaydım. Sana kısmetmiş. Hayırlı olsun. Satıcı nin bir daha ilanına rastlamadim. Bildiğin Başka satış kanalı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar hocam, Ilife A7 ve A8 arasında kaldım. Hangisini almamı önerirsiniz acaba?
  • crukosu C kullanıcısına yanıt
    İlife A8
    navigasyonu var en azından
    Saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    İlife A8
    navigasyonu var en azından
    Saygılarımla
    Çok teşekkür ederim :)
  • Sevgili @Hepsirobot hocam,

    iLife A9s, Deebot 930, Neato D7 ve Roborock S6 arasinda mopping ozelliginden ve butceden bagimsiz hangisini tavsiye edersiniz? Okudum ve arastirdigim kadariyla 960 sene sonuna dogru diyor ama hala tarih verilmemis.

    Tesekkurler
  • nateal N kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Sıralama yapayım şu şekilde:
    - S6: en iyi navigasyon şimdilik
    - 930: en başarılı temizleme performansı, orta seviye app ve kullanıcı kontrolü
    - D7: geniş fırça, en çabuk temizleme, yüksek arıza oranı
    - A9s: en fazla inovasyon, en makul fiyat

    Tercihlerim de bu sıradadır efendim.

    (4 ay sonra bu sıralama tamamen değişebilir, yeni markalar ortalığı kasıp kavurabilir, bilginiz olsun.)

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot üstat

    Sizi yormak istemem ama forumu okudum herkesin beklentisi isteği maddi durumu farklı olduğu için kafamda halen daha oturturamadım

    Sizden beklentiklerimi soyleyerek yardımınımızı bekliyorum

    evimiz 150 m2 süpürme alanı muhtemelen yarısı kadardır halılarımız her odada var ve yerlerde yer yer engel olacak seyler mevcut

    limit olarak 5000 6000 e değerse cıkabilirim

    ne alacagım bilmiyorum
    nereden alacağımı dahi emin değilim

    ancak su an almayada bir tanıdığımız yaşlı bir amcamız var buna vakit ayıramaz birkaç marka (irobot gibi yazmıstım)bir magazaya girmişler vorwerk diye bişe önermişler bunun için gidip direk magazadan alabileceği bir ürün olması önemli internetten alamaz

    yardımınızı bekliyorum teşekkürler
    saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanzetta -- 23 Temmuz 2019; 11:25:39 >
  • lanzetta L kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Samimi mesajınız için ben teşekkür ederim, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
    Her odada halı olduğunu söylediğiniz için mop özelliği sizin için ilk planda değil. 150m2 brüt, 110m2 ortalama yapar normal şartlarda, bunun altından hemen her robot kalkar ama iyi bir şey olsun isterseniz:

    - Vorwerk, Neato Robotics firmasının gerçek sahibidir ve daha kaliteli robotlar yapar. Şu an üretimde olan VR300, dünyanın en iyi robotları arasında geçmektedir. Ülkemizde temsilcisi var ancak çok çok pahalıya, sadece evlere ziyaret ile satıyorlar, sıkıntılı servis işleri olursa ben destek veriyorum. Cihaz Neato ile çok ortak parçaya sahiptir ancak hem yapım ve malzeme kalitesi, hem de temizleme performansı olarak çok ileride. Tavsiye ederim ancak 899€.

    - iRobot yeni S serisi çıkardı ve Almanya resmi fiyatı 1499€ ancak piyasada daha aşağıya bulunabilir, çok başarılı yeni nesil bir cihaz. bir önceki seri olan i7 şimdi 899€ civarında indi, piyasada 700€ civarında var, Saturn vs gibi yerlerde rahatlıkla bulabilir.

    - Daha ucuz bir seri isterseniz, ilife Almanya distribütörü çok sevdiğim bir Türk dostumdur, Oktay Bal, Almanya pazarına çok hakimler ve her modelini getiriyorlar. A9s tavsiye ederim ama henüz dükkanlarda yok maalesef.

    Ülkemizden almak istiyorsanız Xiaomi S50/55 oldukça başarılı, yetkili satıcısı var, çok servis ihtiyacı olmayan bir robottur. Aynı markanın S6 serisi robotunu Almanya'da 500€ civarına bulabilirsiniz. Efsane olmaya aday bir robot, özellikle navigasyon/haritalama sistemi çok başarılıdır.

    Saygılarımla




  • Ali Bey merhabalar.

    Açıkçası özel mesaj göndermeyi düşündüm fakat bu konu üzerinden yazmamın benzer soruları olan arkadaşlara faydası olacağını düşündüm.

    Öncelikle bu başlık altındaki katkılarınız için teşekkür ederim. Benim gibi konuyu kendince araştırmış fakat kafa karışıklığını giderememiş kişiler için önemli bir referans kaynağı olmuş.

    Benim halen kafamı karıştıran sorularım şunlar,

    1- Genel olarak bütün markaları inceledim. Xiaomi Roborock S50 ürünü ile ilgili fiyat/performans açısından daha uygun olduğunu düşünüyorum. Fakat ürünün satış sonrası garanti hizmetleri ve garanti süresi sonrası ücrete tabi alabileceğim teknik servis hizmetleri ile ilgili kaygılarım var. Buna sebep halen Türkiye'de resmi distribütörleri bulunmaması. Roborock'a da bu hususta mail attım ve kaygımı doğrulayan ve gidermeyecek bir cevap aldım. (Türkiye için yetkili satıcılarımız yok gibisinden.) Yine yabancı forumlarda LIDAR ünitesinin ilerleyen zamanlarda arıza çıkardığı yönünde çokça şikayetler var. Miui Türkiye'de teknik servisteki bir arkadaş da "Garanti sonrası 5 yıl yedek parça sağlamak bütün satıcıların yani bizim yerine getirmemiz gereken yasal yükümlülüğümüz" dedi. Ne kadar güvenebilirim bilemiyorum. Bu konuda görüşleriniz nedir? Ne tavsiye edersiniz?

    2- S50 modelini yine de alacak olsam Roborock S60 ürününü beklemem gerekir mi? Türkiye fiyatı ve geliş tarihi henüz belirsiz ama performans açısından soruyorum.

    3- Tam manasıyla teknik servis hizmeti alabilmek için iRobot'a yönelmem gerektiği gibi bir algıya kapıldım. Fakat iRobot ürünlerinin fiyat farkı dikkate değer. Satış sonrası düşünülerek aradaki fiyat farkı değer mi sizce?

    4- iRobot ürünlerinden i7 (Özellikle belirteyim i7+ değil i7) ile Roomba 980 arası fiyat farkı şu an 1000 TL civarı. (Fiyat referansım Teknosa) iRobot tercih edecek olursam bu fiyat farkına değecek bir özellik sizce mevcut mu? Hem iRobot ve diğer markalar açısından hem de i7 ile Roomba 980 açısından cevaplandırırsanız sevinirim.

    5- iRobot'un garanti sonrası ücretli servisi ile ilgili bir fiyatlandırma alamadım. Diğer markalara kıyasla nasıldır bilginiz var mı? (Daha pahalı, daha ucuz veya yakın gibi.)

    6- Robot süpürgelerde emiş gücü ciddi manada önemli bir etken mi? Yoksa yazılanlar teoride mi kalıyor?

    7- Tüm bunların dışında garanti sürecinden vazgeçip farklı markalardan tercihler yapmam durumunda en az arıza geçmişi olan marka ve/veya model önerebilir misiniz?

    8- Sizin kendi firmanızın garanti dışı teknik destek hizmeti veridğiniz marka, modeller var mı?

    Uzun oldu. Fakat araştırmasını bitirmiş satın alma eşiğinde olan biri olarak bu cevapları bulmadan karar vermek istemedim. Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.




  • Merhabalar,

    Sonunda Hepsirobot üstadımızın da teyid etmesi ile , 21300 rubleye Rusyada S552-00 kodlu olan siyah modeli, orada yaşayan bir arkadaşım satın aldı.Cihaz arkadaşa teslim edildi. . Ay sonu arkadaş elden getirecek. Yolcu beraberinde geleceği için 430 Euro ya kadar vergisiz , TR ye giriş yapabiliyor. Tl karşılı 1850-1900 civarı . Sanırım iyi iş oldu.

    Rusya dan gelip giden arkadaşlarınız varsa, değerlendirebilirsiniz.

    Slmlar
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Harika fiyat, güle güle kullanın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    tesekkürler sonunda aldık. Aysonu geldiğinde tekrar yazarım. Bugüne kadarki yönlendirmeleriniz için teşekkür ederim.
  • ermeydan86 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Uzun uzun yazmışsınız, ben de elimden geldiğince yanıtlamaya çalışayım.
    1- Servis konusu bu ülkede hep sıkıntılı ancak Xiaomi parçaları yurtdışında rahat bulunuyor. Lidar ünitesi bu seride çok arıza çıkarmıyor, ilk serilerde sorun vardı ve çok değiştirdik.

    2- S6 başka bir dünya. Hem navigasyon sistemi, hem app hem de bazı fiziksel özellikleri tamamen baştan tasarlandı. Ortalama kullanıcı için çok bir şey ifade etmeyebilir ama teknoloji meraklıları için önemli değişiklikler var.

    3- iRobot tam manasıyla servis veriyor bilgisine sahipseniz, mesele yok. Burada kendileri hakkında yorum yaptığımda avukatları bana ulaşıp “kulağımı çekiyorlar”, o yüzden yorum yapmıyorum. Siz anladınız onu...

    4- S9 çıktıktan sonra bence iRobot’un tüm diğer modelleri artık eski teknoloji. İ7 sadece boşaltma teknolojisinin geliştirildiği geçici platform idi. Temizlik teknolojisi R9xx serisinden farklı denemez. İ7+ almayacaksanız bence boşuna yatırım.

    5- iRobot, markasını iyi satar, fiyat politikası da buna dayanır. Sağlam, dayanıklı, uzun ömürlü ama fiyatlı ürün ve hizmetler sunar.

    6- iyi bir fırça sistemi yok ise, 2kPa vakım gücü 200mm genişliğinde bir ağızdan hiç bir şey ememez. Vakum gücü fırçaların söküp kaldırdığı toz ve pislikleri hazneye taşımak için kullanılmaktadır yoğunlukla.

    7- Xiaomi oldukça başarılı, çok az var ve çok pahalı ama Vorwerk VR300 çok sağlam, ülkede pek yok ama Ecovacs modelleri çok az arıza yapıyor. iRobot R6XX, R8XX serileri neredeyse ölümsüzdür.

    8- Tüm robotların teknik altyapıları hemen hemen aynıdır, hepsine servis veriyorum 2005ten bu yana.

    Bu hızla ilerleyen bir teknolojiye sahip olmak biraz ayran gönüllülük yapıyor. En fazla iki senede bir değiştirirsiniz robotu genelde, araştırma işine çok takılmayın derim.

    Son olarak, dünya piyasasında yeni robot lansmanları IFA fuarı sırasında yapılır, bu sene Eylül ayında. Aceleniz yoksa bekleyin derim.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • yorumlarınıza, yaklaşımınıza, verdiginiz bilgilere, paylaşımlarınıza bakıyorum da maşallah boşuna ustad degilsiniz, iyiki varsınız/burdasınız @hepsirobot..

    tesekkurler tekrardan..
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.