Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ruzgar30 , incubus77 , anywar , Hepsirobot Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
55.883
Cevap
1.318
Favori
2.218.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11101111111211131114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oqi kullanıcısına yanıt
    360 c50 lerde geldi bende teslim aldım . Urunun anlatımı olan vıdeo var mı... urunu 3 gundur acmadım...bır kullanım vıdeosuna ıhtıyacım var :)
  • gfbli71 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Maalesef iRobot firmasının kasıtlı ‘haritalama’ söylemlerine takılmışsınız.
    Mekanik olarak farkları olsa da haritalama sistemi aradaki bedele çok da değmiyor.
    İlk haritasını düzgün yaptırırsanız yerini bulma sorunu ortadan ama yine de çok şey beklemeyin.

    iRobot firmasını arayıp müdürleri Murat Köse bey ile görüşebilirsiniz, genelde müşteri yaklaşımları iyidir.

    Saygılarımla
  • catik kullanıcısına yanıt

     Hayırlı olsun tekrar, C50 için Türkçe video görmedim henüz ama zorlanmazsınız 360 Robot programını kurup üye olun gerisini zaten program yönlendiriyor korkmayın çekinmeyin hiçbişe olmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Merhaba
    Bataryasını çıkartabilirsiniz kolaylıkla.
    Yarım dakika kadar bekleyip tekrar takın ve deneyin.

    Kolay gelsin.

    sorun çözüldü hocam sağol, bir arkadaşa vermiştim cihazı yandaki düğme of vaziyette kalmış ondan çalışmıyormuş sanırım :) onu görmeden önce de bataryayı çıkarıp taktım. bu batarya ömrü azaldığında değişim yapabilir miyiz nereden tedarik edebiliiriz ?

  • 2 sorum olacaktı:

    1) Evinde hiç halı olmayan biri için de Ozmo 950 mi önerirsiniz s5 max yerine?


    2) T8(normal olan) ve Ozmo 950 arası farkları bir türlü algılayamadım. T8'in daha üstün olduğunu okudum burada ama ne açıdan?


    Cevaplarınız için teşekkürler

  • Balbasur kullanıcısına yanıt
    T8 in titresimli gelişmiş moplamasi vardir...ozmo 950 nin moplamasi mop yapisindan oturu roborock tan daha iyidir..ancak sanirim forumda okudugum ve kendi kullandığımız s5 max tan yola cikarak söyleyeceğim ozmo 950 haritalamada daha geri..yerini odayi bulamama sorunlari okudum..malzeme kalitesi ve mopu daha iyidir ama..t8 in aivi versiyoni artificial intelligence video olarak geçen sanal zekali önünde kamerasiyla nesneleri tanıma özelliğiyle geliyor.ayni zamanda kendi kendini bosaltma istasyonuna da uyumlu
  • catik kullanıcısına yanıt

    merhaba


    Robotunuz hayırlı olsun, sağlıklı güzel günlerde kullanın


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146745402

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfbli71

    Herkese merhabalar
    2 gün önce irobot 976 aldım. Almadan önce öyle çok yoğun bi araştırma yapmamıştım. alışveriş sitelerindeki memnuniyete göre ve buradan irobotoun iyi bir marka olduğunu öğrenerek 3670 tlye aldım. Ben bazı sitelerde çok güzel haritalama yapıyoruz ve çok kullanışlı olduğunu okumuştum. Ancak 976 da bi haritalama özelliği yok. Mop olmadığını zaten biliyodum. Eve git tuşuna basınca yaklaşık 5 dk dolandığı oluyor. Hemen gitmiyor. Belirli bir bölgeyi seçerek süpürtmek gibi bir özellik yok. Sadece yaklaşık 1 metre çapında alanı temizletebiliyosunuz. Yani kısacası çok da bi özellik göremedim ben bu süpürgede. 600 serisi süpürgelerden yaklaşık olarak 2000 tl kadar pahalı olan süpürgeyi niye aldım veya 300-500 lira daha vererek neden roborock s5max almadım. Şuan kendime hayıflanıyorum. Bu konuda içimi rahatlacak birisi var mı şu an çok pişmanlık yaşıyorum. Ya da bu süpürgenin bilmediğim özellikleri mi var.

    976 yazılımsal olarak haritalandırmada eksikleri var ne yazık ki.


    İlk haritalandırma yaparken tüm ışıkları açın gündüz dahi olsa aydınlık olsun.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vazgectim35 -- 2 Aralık 2020; 12:12:9 >
  • seco4 kullanıcısına yanıt

    Su haznesine bir çay yada tatlı kaşığı beyaz sirke kafii dir bence, ben 360 s9 da iki aydır bu şekilde mop yaptırtıyorum herhangi bir sorun yok. Zemini yeterli derecede temizliyor.


    Zemine sıvı gökmek çok mantıklı değil, başta güvenlik olarak sıvı-elektronik teması 

  • Osmo 950 yerine t8 derdim hem s5 maxten hem de 950 den iyidir. T8 de farklı modeller var incelemenizde fayda var. T8 aivi de kamera var yapay zeka var ama t8 de kamera yok, onda 3d diye sensorlerle cisim tanıma var kameralıya benzer bu yönden.

    Ben olsam tercihimi düz t8 den yana kullanırdım, aivi den fiyatı uygun hem, o fiyat farkıyla da bosaltma ve titresimli mop alirdım, böylece mevcuttaki en iyi robotu edinmiş olursunuz. Hiç halı yoksa evde titresimli mop ile çok iyi sonuçlar alınabilir. Bütçe uygun değil pahalı derseniz bunlar arasında da güvenilir yerlerden s5 max tercih edilebilir o da işinizi görür.

    Bu arada @Hepsirobot hocama da sormak istediğim sey t8 lerde standart gelmiyor gibi algıladım ben, titresimli mopu bu modellerde extra para vererek alıyoruz değil mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaziyor Y kullanıcısına yanıt

    Acil değilse, Aralık ayı sonunda stoklara girecek olan ;


    360 s7 ve s9 modellerinide incelemenizi öneririm.


    İyi forumlar.

  • Merhabalar;


    Bir kaç gün içerisinde bir süpürge almak istiyorum. Hangi özelliklere dikkat etmeliyim? Okuduğum bazı bilgilere göre mop'lama çok verimli olmuyor deniyor. Önerebileceğiniz özellik ve ürünleri paylaşırsanız çok sevinirim.


    Saygılar




  • Açılmış kutu mu sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler. robot süpürgeleri yaklaşık 1,5 aydır araştırmaya başladım. önce uygun modellere bakarak yola çıktım sonrada bi baktım bütçeyi baya zorlayıp xiaomi mop pro,v3 ve roborock s5 max bakmaya başlamışım. sonra s5 max a karar vermiştim. bugünde burada garanti ile yapılan yorumları görünce tekrar karar değiştirerek 360 s9 pro mu alsam acaba diye düşünmeye başladım. evimiz yaklaşık 100 m2,odalar ve koridorda normal kalınlıkta halılar var. halılar ile mop fonksiyonu ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum ama mop da yaptırmak istiyorum. 4,5 yaşında kızım ve 6 aylık ikizlerim birde üzerine çalışma hayatım ile zaten oldukça yoğunum. o yüzden fazla baş ağrıtmayacak, isteklerime ve evin durumuna uygun bir robot tavsiyesine ihtiyacım var. Ali bey siz de cevap verirseniz sevinirim. @Hepsirobot

  • fgulsen F kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    100m2 bir alan için saydığınız tüm modeller uygun, en üst olanı Roborock olmak kaydı ile.
    Öte yandan halıların kalınlığından çok aralarındaki boşluklar sizi kaygılandırmalı temizlik için. Genel olarak robot genişliğinin 2 katı kadar bir mesafe rahat mop yapması için gereklidir.

    Saygılarımla
  • fgulsen F kullanıcısına yanıt

    Ali bey'in affına sığınarak S9'un 100m2 için gereksiz olduğunu düşünüyorum ben 200m2 evimde bile şarjını yüzde 40'ın altına düşüremedim, size S7 daha uygun olabilir.

  • Impressive I kullanıcısına yanıt

    Robot süpürge kullanacağınız mekan için, m², halı-eşya yoğunluğu, zemin bilgis, özellik olarak kabaca beklentilerinizi paylaşırsanız daha çok ve doğru yaklaşımlı yardım alabilirsiniz hocam.


    İyi forumlar.

  • mussti19 kullanıcısına yanıt

    kriminal inceleme gerekir hocam 

    Açılmış kutudan ziyade, kullanılmış ürün mü diye ipucu aramanız daha doğru olur bence, bu ve bunun gibi fotoğraflar ne olur ne olmaz diye bulunsun.

  • mussti19 kullanıcısına yanıt

    Benim robotumda bu şekilde gelmişti. Bundan ziyade içindeki kutunun güvenlik bandına bakın. Hatta bende bu şekilde görünce ne olur ne olmaz diyerek kutu açarken video çekmiştim.

  • Affınıza sığınarak ve @fgulsen sorunun asıl sahibinin ''mop da yaptırmak istiyorum'' beyanı üzerine Ali abinin @Hepsirobot ilk önerisinden sonra 360 S9 öneriyorum. S7 için mop performansını şuan için çok başarılı bulmuyorum. S7 de doğal damala sistemi mevcut, S9 da peristaltik pompa ile mop için su kontrolü app üzeinden kullanıcıya ait ve bence mop için çok avantajlı bir sistem.


    Hee 100 m² özelinde mop olayını bir kenara bırakırsak, batarya, bütçe ve diğer özellikler açısından S9 fazla gelebilir.


    İyi forumlar.

  • 
Sayfa: önceki 11101111111211131114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.