Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (309. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.309
Cevap
44
Favori
500.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar cok onemli!
    Sabah uyandim oyun oynamak icin xbox actim kol calisiyordu kolla caliştirdim çünkü ama makine kolu bir türlü görmrdi kolda 4 tane isik yanip sönüyor makinede ise hiçbir işik yanmiuor sebebi ne bilenler yardim ederse cok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeonLife L kullanıcısına yanıt
    ben de jtaglı cihaz alırken sordum bayiye. 2 sene garantisi vardı.. ''Bir sıkıntı çıkarsa bize getirin biz cihazı eski haline getirip garantide tamir ettiriyoruz'' dedi..
  • merhabalar, japonya'dan xbox one getirtmeyi düşünüyorum. türkiye'de kullanım açısından bana artıları ve eksileri neler olur. ntsc-j oluyor değil mi cihaz. oyunlar anlamında veya live konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım?
  • Ntsc j oldugunda cevirici adaptor kullanman gerekir baska bi sorun olucagini sanmam iyi aksamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim hocam, inşallah ay sonunda kavuşacağım, kablouyu da halledeceğiz artık bir şekilde
  • arkadaşlar merhaba kinect li xbox 360 almak sitiyorum fiyatı kinect li oneden daha ucuz olduğu için ve amaç kinect oynamak ve spor ytapmak hangi ürünü tavsiye ederisniz yani 360 ın kendi içinde türleri varmı yoksa bimeks veya teknosada olanalrdan herhangi birini alsam olurmu lütfen yarıım bugün yarın almalıyım artık oynamam lazım
  • Arkadaşlar bugün xbox one aldım. İçeriğinde fifa 16 kod vardı. Mağazadan kodu kullandım ve yaklaşık 5 saatte oyunu indirdim. Fakat oyuna girdiğimde sadece santra yapabiliyorum ve santranın yanında oyun yükleniyor mekanikler yüklenene kadar santradan oynayabilirsiniz diyor ve yükleme %72 de kaldı gibi uzun süredir böyle... yardımcı olabilirmisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abiciğim oyunu tam yüklememiş sin, gerizekalı xbox oyun tam yüklenmeden %100 olmadan başlayabilirsin uyarısında bulunuyor, yükleme tam oluncaya kadar oyunu elleme
  • Arkadaşlar bende de slim 250 gb 360 var fw li.offline oynamaktan cok sıkıldım.acaba gold uyelik alsam oynayabilir miyim her oyunu online.ya da uyelik almadan da oynayabiliyor muyuz onlini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kardeşim mal oyun ilk silmek gerekiyormuş halletim saol...
    Ayrıca eğer xo ya hakimsen god of war gibi bi yon varmı bildiğin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnurUzun O kullanıcısına yanıt
    Bende 15 gündür xbox one sahibiyim, xbox 360 gears of war judgment, fifa 16, forza 6, Lords of the Fallen. Şimdi bide ea access den deneme need for speed indiriyorum, PS4 vardı bende sattım bunu aldım bu daha zevkli bir consol daha memnunum, Malesef yeterince oynayamiyorum, yaş 35 hanım çocuk, eskiden lazımdı bu konsollar ozamanda almaya para yoktu
  • Aynen benim de yaş 32 ama evlenene kadar tadını çarayım dedim işte... hocam bi şey daha soracam bilgin varmı. Rse son fo rome aldım yeni ama legandry edition muş. İlk oyunu almadan direk bunu oynayabilirmiyim acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 360 aldım korsan oyun çalıştırıyomuş ama oyunları nerden bulucam? xbox 360 diye özel oyununu mu alıcam yoksa normal bilgisayarcılardaki dvdler olur mu?
  • Ve 10 yılın ardından Xbox 360’a veda! http://www.teknofora.com/ve-10-yilin-ardindan-xbox-360a-veda/
  • Merhabalar yakında X1 alıcam.Microsoft Türkiye Garantili olmasını istiyorum.Sadece Mediamarkt teknosalarda mı var garanti yoksa hepsiburadada satılanlarda da var mı?http://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-oyun-konsolu-500-gb-pm-gamemic114005
    Burda garanti var mı?Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar xbox one sifir kutusunda acilmamis satiyorum 554 261 96 56 ulasabilirsiniz 1050 lira sadece!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 kere Halo ve kinect adventure oynanmış sıfırdan ayırt edemiyeceğiniz full kutu ve içeriği Xbox 360 gears of war 320 gb lmt edition, kinect mevcuttur. Yanlız kollar halo edition kollarıdır ( Daha ilgimi çekmiş alırken kolları değiştirtmiştim ) Kolların birini hiç kullanmadım diğerini de dediğim gibi 1 kere halo oynayıp pillerinden ayırıp kutu içeriğine kaldırdım. Fiyat 850 tl dir. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölümlü oyunları nasıl yüklüyoruz. mesela the walking dead 1. sezon 1. bölümü yükledim. ancak 2. bölümü yükleyemiyorum. bilenler yardım edebilir mi?
  • Selam arkadaşlar ps4 kullanıyorum. Mobil hat ile 4g Data hattım ile modem ps4 turkcell Vodafone da nat3 veriyor ve düzelme şansı yok herşey denendi. Turktelekom sadece nat2 veriyor. Yanlız ps4 20-30 mb uploadı 2-3 olarak gösterio canlı yayın yaparken sıkıntı oluyor. Xbox da Microsoft olduğu için daha iyidir diye düşünüyorum. ps4 kullananlar bilir normal ev iternetini bile 100se 60-70 gösterir pc de 100se 100 Xbox one da durum Nasıl acaba? Test yapınca kaç ise o mu çıkıyor? Dağlar kadar fark olmadan da olsa yarısı bile olsa yeterli upload önemli benim için. 50gb Data hattım var hali hazırda modem ile ethernetten bağlıyorum. Sim kart takılan modemim ile. Yardım bekliyorum ona göre Xbox alacağım. Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metall82 -- 18 Haziran 2016; 20:26:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette bir satıcıdan 2. El fifa 14 bundle copy ve kinect sports bundle copy oyun alırsam ben bunu kendi cihazımda nasıl oynarım?benşm cihaz orjinal ve hiö jtag vs yapılmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.