Şimdi Ara

Mukemmel kameralarla gosterimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lig TV’de Teknoloji Harikası "Haftanın Golü"
    Lig Tv'nin yeni uygulaması olan "Haftanın Golü", 20. hafta maçlarında Luciano’nun İstanbulspor’a attığı harika gol ile başladı. Yayın hayatına başladığı günden beri taraftarların ilgi odağı olan LİG TV’nin internet sitesi ligtv.com.tr, en yeni görsel teknolojiileri takip ederek futbolseverlere keyif katacak yenilikler sunmaya devam ediyor. Ligtv.com.tr adresinde 15 Şubat tarihinde yayınlanmaya başlayan Haftanın Golü yarışması, shockwave yazılımı destekli arayüzü ile golleri üç boyutlu animasyon halinde, onlarca farklı kamera açısından futbolseverlerle buluşturuyor: Kale arkası, kuş bakışı, golü atan futbolcunun gözünden, uçan kameradan, kalecinin gözünden ya da topla oynanan alandaki herhangi bir oyuncunun gözünden... Kullanıcıların ağır çekimde golü izlemelerine, ileri geri çekim yapmalarına olanak sağlayan arayüzü ile Haftanın Golü, futbolseverlerin gol pozisyonlarını detaylı olarak inceleyebilmelerini de sağlıyor.

    Futbolseverler, Haftanın Golü’newww.ligtv.com.tr adresinde bulunan linkten ya da direkt olarak media.ligtv.com.tr/haftaningolu adresinden ulaşabiliyorlar. Golleri üç boyutlu izleyebilmeleri için gerekli olan shockwave yazılımı sitenin yönlendirmesi ile kısa bir sürede kullanıcıların bilgisayarına yükleniyor ve haftanın gollerine tıklayarak bu golleri izleyebiliyorlar.


    Haftanın Golü’nü seçen futbolseverler birbirinden değerli armağanlar kazanıyor. Kullanıcılar dilerlerse ekranda görüntülenmekte olan gol kodlarını 3577 numaralı LİG TV SMS Merkezi’ne ulaştırarak golleri oylayabiliyorlar. Katılımcıların oyları sonucunda en çok oy alan gol, o haftanın golü seçiliyor. Haftanın Golü’nün ilkinde seçilecek golü tahmin ederek kısa mesaj ile en çok oylayan kullanıcıya Datron DV 2000 Dijital Kamera hediye ediliyor. LİG TV, ilerleyen haftalarda da katılımcılara birbirinden değerli ve özel hediyeler kazandırmayı planlıyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.