Şimdi Ara

Hakan Şükür'ün sözleşmesi 2 yıl dah uzatılıyor(muş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haberlerde öğrendiğimize görei Yönetim Hakan Şükür ve Hagi’nin sözleşmelerini uzatacak ve Hakan Şükür muhtemelen 2007 yılına kadar oynayacak. Galatasarayımıza hizmet eden herkese teşekkürler ve Allah onlardan razı olsun.Hele hele Hakan Şükür gibi tarihe mal olmuş kişilerden Allah on kartı razı olsun, ammaaa....
    Aması şu futbolda ve futbol takımlarında sürekli bir doğal oyuncu sirkulasyonu mevcuttur. Tıpkı hayatta olduğu gibi birileri gider,yerlerine birileri gelir.Ve bu doğal sürece müdahale etmek genelde iyi sonuçlar vermez. Ve sürekli şunu söyleriz,örneğin: “Efendim Hakan Şükürler kolay yetişmiyor, Hagi ler kolay bulunmuyor,Metin Oktay olmak kolay değil”.Doğrudur bu doğal sürece müdahale ederseniz, yetiştirmek için yeterli çaba göstermezseniz ve yeni gelenlere yer açılmazsa tabi ki Hakan Şükürler,Metin Oktay lar kolay yetişmez. Bir kulüp bu yaşa gelen birine hala bu derecede muhtaç ise, hala onun yerine birini koyamıyorsa, bir yerde hata yapılıyor demektir. Yeri geldiğinde :” kulüpler kişilerle kaim değil, kimse Galatasaraydan büyük olamaz” diyeceksin ve böyle bir şey ? Bir yerde bir yanlış var demektir.
    Ben Hakan Şükür’ü her zaman en iyi hali ile hatırlamak isterim. Yerine göre yedek kalmayı, gençlerin önünü açmaya razı olsa mesele yok ,ama şimdiye kadar görünen o ki Hakan Şükür’ün buna asla tahammülü yok.Sonra bu dönemde bunu ilan etmek ne kadar doğru ki! Bir yandan sezon sonunda Bülente,Arife, Hakan Ünsal’a ve hatta Ergün jubile yapılacağı haberleri uçuracaksın,diğer yandan Hakan Şükür e bu muamele. Bu ikilik yaratmaz mı? Jubile yapma fikri doğru ve bu jubilelerin bu emektar futbolcularımıza layık olmalı ama ayrıcalık yapılmadan!
    Düşüncem şu ki her şey zamanında ve yerinde bırakılabilmeli.Her şey tadında ve sanatçı olsun ,sporcu olsun zirvedeyken bırakması bence daha iyi. Tabi ki bu benim naçizane fikrim.İnsanlara karşı kült oluşmamalı. Kişilere karşı kült koskoca Sovyetler Birliği ve onunla olan ülkelerdeki rejimleri çökerten en önemli etkendir. Kişiye vefa ve teşekkür sonuna kadar ,ama kült asla!Duygular asla aklın ve mantığın ve de ortak menfaatlerin önüne geçmemeli.Kurumlar yaşamalı,çünkü insanlar geçicidirler,baki kalan Kurumlardır.
    Müsaadenizle Bir örnek vermek isterim:Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu PELE aktif futbolu 1971-1972 sezonunda bıraktı,yaşı henüz 31 idi(Gerçi daha sonra hayır amaçlı ve ABD de futbolu tanıtmak ve yaygınlaştırmak amacı ile Cosmos NY da oynadı). Hala daha oynayabileceği ve neden bu yaşta bıraktığı sorusuna cevabı şu oldu:"..Evet 1-2 yıl daha oynayabilecek gücü kendimde hissediyorum,ama para hayatta her şey değildir, isterim insanlar beni hep o en iyi halimle hatırlasınlar ..."

    Ben bir Galatasaray taraftarı olarak Hakan Şükür'ü hep iyi haliyle,KRAL olarak hatırlamak istiyorum. Ve Hakan Şükür herşeyi ile hak ederek bu kulübün tarihine altın harflerle yazıldı ,hep öyle kalması dileği ile...







  • sevindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.